Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Trafik magandaları iş adamı çıktı ..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    okanbagiscan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Eylül 2016
    Şehir
    İstanbul Kartal
    Motosikleti
    Benelli TRK 502
    Bütün suç bizim.Ormanı ağacı yeşili kesersen olacağı bu.Doğal yaşam alanı daralan ayılar şehre iner tabiki.
    TimFx, bursalıali ve mersinLee33 bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Okudum.

    "Yolları kesin" emrine uymamaya gelince:

    Sorumluluk amirindir. Emir verir, astlar yapar. "Yapmayacağım" deme lüksü yoktur. Yolu kapatmak kanun dışı değil. Amir yolu kapatma sebebini astına açıklamak zorunda değil. Ast sadece şüphe duyduğu sözlü emri yazılı isteme hakkına sahiptir. O kadar.

    Emniyet müdürü ise "yapmıyorum" dediği gün sürüleceğini biliyorsa, ve bunun kimsenin umrunda olmayacağını biliyorsa, eşşek gibi de yapar.

    Kanunlar insanları korumak için var. Kanunlar insanları haksızlığa karşı koruyamıyorsa sorun kanunlardadır. Kanunlar haklılari değil, haksızları cezalandırmak için var...

    Burada öyle bir şey olmaz. Çünkü polis teşkilatı bağımsızdır. Trump'ın, bulunduğu şehirdeki polisle arasında hiç bir emir komuta zinciri yok.

    Ama olayın kökenine inecek olursak, asıl problem, bizim kanun falan takmaya niyetli olmayışımızda... Çünkü adalet ve kanunlar sadece kendi işimiz görülmeyince aklımıza geliyor. O zaman da olmuyor işte...

    Emniyet müdürü "hayır" deyip sürüldüğünde cıngar çıkacak mı? Yoksa kimsenin ruhu duymayacak mı? Kim sahip çıkacak adama? N'olacak çoluk çocuğuna? Medya olayı sahiplenip iktidar rağmına haber yapacak mı? İnsanlar seslerini yükseltip tepki gösterecek mi? Ayakkabı kutularından çıkan rüşvetler faiziyle iade edilirken tepki gösterdik mi? Milletin parası saraya lükse israfa akarken tepki gösterdik mi? Bir gecede yargının dörtte biri açığa alınırken tepki gösterdik mi? Medya ona buna peşkeş çekilirken tepki gösterdik mi?

    Problem belli aslında. Mesele Nasrettin Hoca ve fil hikayesi. Herkes filden şikayetçi... Elini taşın altına koymaya niyetli insan çok yok ama malesef.
    Ben hiçbir zaman sessiz kalmadım. Gücüm yettiği kadar mücadele ettim. Emniyetin içinde çoluğunu çocuğunu düşünmeden istifa eden vicdan sahibi arkadaşlarım oldu. ( ne yaşadıklarını bilemem ama kendilerince içinde bulundukları düzenden rahatsız oldukları içindi ) Amir arkadaşım şimdi esnaf, diğer memur arkadaşım yakın koruma. Eğer polis memurları polislikten başka hiçbir iş yapamaz durumda olmamalılar. Eğer böyle bir düşünceyle çalışıyorlarsa zaten vay halimize. Bu arada ikidir milletimiz böyle halkımız şöyle diyorsunuz. Bence insanları yargılamak yerine sizde gücünüz yettiği kadar ses çıkarın burda olur başka yerde olur. Yoksa 2019 yılında böyle 1900 yıllardan kalma nasrettin hoca hikayeleriyle olacak iş değil. Koltuğu büyük amca geldi diye durdurduğu trafikte ambulans olmasına rağmen yolu kesebilen insan evladının çoluğuna çocuğunada hayrı yoktur zaten. Türkiye cumhuriyetininde aynı şartlar altında kurulduğunu hatırlatmak isterim. 15 Temmuzda emirlere uyan askerler vatan haini ilan edilirken emirlere uymayıp ben halka ateş edemem diyenlerin kahraman ilan edildiğini hatırlatmak isterim. İnsan vicdanını herzaman heryerde kullanabilmeli aksi takdirde yok olur gideriz.

  3. #23
    gitaristgkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ağustos 2016
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    yamaha xt 600 e
    Malesef bu magandalıklar yada adı her neyse başka şeyler yazmaya terbiyem müsade etmiyor.Son 10 yıldır bu işler katlanarak devam ediyor ve edecek gibi gözüküyor.Hak hukuk adalet artık sadece birer kelimeden ibaret...

  4. #24

    Üyelik
    26 Haziran 2007
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Dominar D400
    Alıntı The Dude adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...

    polis amiri görevden alındı ...
    ...
    Olay durulsun, 1-2 hafta, 1 ay falan geçip sıcağı dinsin, verirler yine geri yerine. Sonra aynı muz cumhuriyeti kanunlarına devam.

  5. #25
    ozan1991 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Kasım 2017
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    tvs apache/Bajaj dominar 400/yamaha mt07
    ah bi polis olsaydım o sırada oradan geçiyor olsaydım bak o silahı neresine sokuyordum onun

  6. #26
    Memcoş48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Haziran 2016
    Şehir
    İzmir Seferihisar Ürkmez
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XRx
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla dediğiniz gibi orman kanunları geçerli olduğu için trafikte kimseyle tartışmıyorum. yol isterse veriyorum. araya girerse bekliyorum. ayılık edenlere artık korna bile çalmamaya başladım.

    neden böyle? çünkü adam arabadan çıksa yapacak bir şeyim yok. silahım yok, arkamda kalabalık bir tanıdık ordusu yok. siyasi bağlantılarım yok. yok oğlu yok işte. bir tek kanunlara güveniyoruz, o da malum, adamı olana çalışıyor..

    tartıştığım adam çıkıp iki tane sıksa b.k yoluna giderim.

    bu yüzden siz de arkanızda güvenebileceğiniz eş, dost, akraba, siyasi bağlantı yoksa boş yere münakaşaya girmeyin. aksi takdirde adam sizi döver, aracınıza zara verir; üstüne o adama karakolda çay ikram ederler. siz de malak gibi bakakalırsınız.

    saygılarımla..
    Aynen katılıyorum 👍 Bu beyinsizlerle uğraşılmaz.

  7. #27
    MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré

  8. #28

    Üyelik
    27 Eylül 2013
    Alıntı MahmutBiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seydioğlu yerine seyidoğlu yazılmış haberde. Arayın bilgilendirin. Yazık adamların ekmeği ile oynanmasın.

  9. #29
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Bu Pendik'te caminin altında tatlıcı vardı orası mı burası?

  10. #30

    Üyelik
    15 Şubat 2017
    Motosikleti
    xv250
    oha ülke ne hale gelmiş

  11. #31
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    bizler daha köylü bile olamadan kentli olmaya çalışan insanlarız.

    elli sene önce dedelerimiz dağda davar güdüyordu. bizler, yani torunlar ise plazalarda kentli olmaya çalışıyoruz.

    altmış yetmiş sene önce dedelerimiz tarlada saban sürerken, bizler lüks otomobiller ile şehir hayatına adapte olmaya çalışan organizmalarız.

    yerleşik hayata ve teknolojiye karşı hazırlıksız yakalandık. kültür şokuna uğradık. kent hayatının yazılı olmayan kurallarını bilmiyoruz. şehirde yaşamanın âdâbından bîhaberiz.

    evrensel kuralları kanıksayamadık. farklı düşünce ve yaşam biçimlerine karşı kapalıyız. kendimiz gibi olmayanı sevmiyoruz.

    plansız programsız bir şekilde bir yığın insanı bir bölgeye yığdık. yarın ne olacağı hakkında hiçbir öngörümüz yok. kaldı ki, şehir hayatına dair kuralları da bilmiyoruz. gelişigüzel yaşıyoruz işte. her şey mukadderat.

    ezcümle, daha köylü bile olamamışken sıkış tepiş şehirlere doldurulmuş bir güruhuz. önümüzde uzun bir süreç var. ya kentli olacağız, ya da kaos ortamında birbirimizi eleye eleye azalacağız..

  12. #32
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı MahmutBiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada ikidir milletimiz böyle halkımız şöyle diyorsunuz.
    Sanırım çok farklı düşünmüyoruz ancak farklı yönlerden bakıyoruz.

    Benim demek istediğim şu:

    İnsanları, doğruyu seçip eziyet görmek, ya da yanlışı seçip sefa sürmek gibi zorlu bir seçime mahkum etmeyelim. Toplum bunun için var. Kanunlarımızı öyle ayarlayalım, tepkimizi öyle koyalım ki yanlış seçen eziyet görsün, doğru yapan kazansın. Kanundan amaç ta bu değil mi zaten? İnsanları akıntıya karşı yüzmeye zorlarsanız çok yol katedemezsiniz. Birbirimize destek olmamız lazım. Tepki koyulması gereken yere keyfimizi bozup tepki koymamız lazım.

    ikide bir "milletimiz böyle halkımız şöyle" diyorum, çünkü çoğumuz kendimizi iyi ve haklı zannediyoruz. Pek nefret ettiğimiz Amerika halkı kadar destek çıkamıyoruz kendi insanımıza ama...

    Bakın Trump burada bir kaç müslüman ülkeye vize almada biraz zorluk getirdi diye elin Hristiyanı kilisesinde ezan okuttu, elin yahudisi havrasında cuma namazı kıldırdı. "Bana ne müslümanlardan" diyemezler miydi? Ama "bu yanlış, bu ayrımcılık, bu haksızlık" deyip destek oldular. Bir hafta sürdü sürmedi geri değişti yasa. O kadar tepki göstermeseler değişir miydi?

    Bakın biz malesef bu kadar "iyi" olamıyoruz birbirimize karşı... Kendi insanımızdan farklı siyasi, dini görüşü olanlara haksızlık yapıldığında sesimiz çıkmıyor çoğu zaman... Görmüyoruz bile.

    Bakin Yeni Zelanda saldırısı sonrası söylenenlere ve yapılanlara... Mecliste kur'an okudular. Elin gavur genci kendi ülkesinin ırkçı politikacısının kafasında bir güzel kırdı yumurtayı. Dünyanın her tarafından para yolladılar çocuğa, biriken $70000'ı katliam mağdurlarına bağışladı 17 yaşında çocuk.

    Beğenemediğimiz, kendimizden iki gömlek aşağıda gördüğümüz insanlar yapıyor bunları...
    mersinLee33 bunu beğendi.

  13. #33
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    11 Kasım 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    lütfen benim motoruma böyle tekme at çok rica ediyorum xmax a dokun bak nasıl dayak yiyorsun....

  14. #34
    < iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Ben artık bu tarz konularda tarafsız kısımda kalmayı tercih ediyorum 2 taraftanda net deliller gelene kadar görene kadar.

    adamın yaptığı hiç akıllıca değil belki haklı ama haksız konumuna düşmüş.

    birde olayın diğer tarafı var ( basın açıklamasında kışkırtma vs hafif temas var deniliyor öncesinde )

    sosyal medyanın bu kadar güçlendiği bu günlerde özellikle kadınlarda ataktalar. Sosyal medyayı güçlü bir şekilde kullanmasını çok iyi biliyorlar ve videonun başı yok ne yazıkki. Belkide vardı ama yayında yok veya işlerine geldiği kadarını çektiler.

    benim izlediğim görüntülerde hamile kişiyi göremedim / hoş karşı tarafında annesi hastaymış vs vs kanıtlar ile mahkeme sonuç verir. esas kanunlar karşısında çıkan sonuca göre değerlendirme yapmak daha doğru olabilir ( her zaman doğru sonuç çıkıyor demiyorum ama )


    işin özünde karşı tarafı kışkırtıp dava açarak daha fazlasını kazanmayı iş bilen insanlarda var artık ülkemizde.

    bakın geçtiğimiz aylarda scotty bir kadına tecavüz etti diye haber başlıkları vardı haberin devamı iç yüzü vs hiç birşey adam akıllı verilmedi ama.
    üstelik bu olaydan sonra sürücülere gel bize gidelim sana 1 puan vermiyim gibilerinden eylemde bulunmaya çalışan şeylerde duyduk. ( scotty yapmıyorum ama facebook gruplarında varım )


    şimdi bana linç gelir pek çok kişiden ne demek istediğimi iyi anlamadan yazan eyw diyorum. ama bunca zamandır gördüklerim duyduklarımdan sonra böyle olabiliyor. Bu ülkede sadece ona buna tazminat davası açayımda yoluma bakayım diyen bir sürü kişi görünce böyle oluyor hali ile.
    bursalıali bunu beğendi.
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

  15. #35

    Üyelik
    11 Eylül 2012
    Şehir
    Türkiye
    Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Adamların tutuklanması ve memurun açığa alınması hem iyi hem kötü:
    1 - İyi, çünkü halk duyarlık göstermiş ve idare mecburen buna uymak zorunda kalmış
    2 - Kötü, çünkü olay sosyal medyaya yansımasaydı hiç bir şey olmayacaktı, karakol görüntüleri olmasa polise hiç bir şey olmayacaktı, yani kanunlar ve ahlaki kurallar çalışmayacaktı. Bence olay aslında bir çeşit sosyal linç ile sonuç alındığını gösteriyor, bu ise çoğu zaman yanlış sonuçlanacak bir yol, iyi değil.
    Bu ikisi arasındaki ayrım azalırsa medeniyet yakın oluyor işte.

  16. #36
    MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Alıntı to1ga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seydioğlu yerine seyidoğlu yazılmış haberde. Arayın bilgilendirin. Yazık adamların ekmeği ile oynanmasın.
    gerek kalmadı seyidoğlu direk markaya isim haklarından dava açmış

    https://www.sondakika.com/haber/habe...vasi-12224309/

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:30 ----------

    Alıntı drtayfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adamların tutuklanması ve memurun açığa alınması hem iyi hem kötü:
    1 - İyi, çünkü halk duyarlık göstermiş ve idare mecburen buna uymak zorunda kalmış
    2 - Kötü, çünkü olay sosyal medyaya yansımasaydı hiç bir şey olmayacaktı, karakol görüntüleri olmasa polise hiç bir şey olmayacaktı, yani kanunlar ve ahlaki kurallar çalışmayacaktı. Bence olay aslında bir çeşit sosyal linç ile sonuç alındığını gösteriyor, bu ise çoğu zaman yanlış sonuçlanacak bir yol, iyi değil.
    Bu ikisi arasındaki ayrım azalırsa medeniyet yakın oluyor işte.
    Kötü olan 2. maddenizi kabul etmiyorum. Konunun en başında belirttiğim gibi aynı olay eşimin başına geldi. Elimizde böyle bir video olmadığı için o magandalarla 1 yıl uğraşmaya çalıştım fakat hiçbir ceza almadan takipsizlik çıktı. Adliyede ve çok yerde tanıdıkları vardı. Hepsinin allah .... versin. Eminimki olaydan sonra yine maganda şeklinde trafikte kadınları sıkıştırıp arabalarından indirmeye çalışmışlardır. Kulaktan duyma bilgilerle sosyal linç kötü olabilir fakat burada herşey ortada. Araba kadın varken arabaya yumruklar atıyorsun .. Adamı kapıda emniyet müdürü gibi karşılıyorsun hepsi yanlış şeyler ..

  17. #37
    AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul-İzmir
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben artık bu tarz konularda tarafsız kısımda kalmayı tercih ediyorum 2 taraftanda net deliller gelene kadar görene kadar.

    adamın yaptığı hiç akıllıca değil belki haklı ama haksız konumuna düşmüş.

    birde olayın diğer tarafı var ( basın açıklamasında kışkırtma vs hafif temas var deniliyor öncesinde )

    sosyal medyanın bu kadar güçlendiği bu günlerde özellikle kadınlarda ataktalar. Sosyal medyayı güçlü bir şekilde kullanmasını çok iyi biliyorlar ve videonun başı yok ne yazıkki. Belkide vardı ama yayında yok veya işlerine geldiği kadarını çektiler.

    benim izlediğim görüntülerde hamile kişiyi göremedim / hoş karşı tarafında annesi hastaymış vs vs kanıtlar ile mahkeme sonuç verir. esas kanunlar karşısında çıkan sonuca göre değerlendirme yapmak daha doğru olabilir ( her zaman doğru sonuç çıkıyor demiyorum ama )


    işin özünde karşı tarafı kışkırtıp dava açarak daha fazlasını kazanmayı iş bilen insanlarda var artık ülkemizde.

    bakın geçtiğimiz aylarda scotty bir kadına tecavüz etti diye haber başlıkları vardı haberin devamı iç yüzü vs hiç birşey adam akıllı verilmedi ama.
    üstelik bu olaydan sonra sürücülere gel bize gidelim sana 1 puan vermiyim gibilerinden eylemde bulunmaya çalışan şeylerde duyduk. ( scotty yapmıyorum ama facebook gruplarında varım )


    şimdi bana linç gelir pek çok kişiden ne demek istediğimi iyi anlamadan yazan eyw diyorum. ama bunca zamandır gördüklerim duyduklarımdan sonra böyle olabiliyor. Bu ülkede sadece ona buna tazminat davası açayımda yoluma bakayım diyen bir sürü kişi görünce böyle oluyor hali ile.
    Tam tersine. Aslında hepimiz kuşkucu yaklaşmalıyız olaylara. Bu doğru bir metoddur. Çünkü herşey göründüğü gibi olmayabilir.
    Bu olayda 2 kişiden biri çok net saldırgan konumda görülürken diğeri. Ne yapacağına karar veremeyen. Kısmen destekleyen kısmen de çekimser davranışlar sergiliyor. Zaten diğerinin yüzüne bakmak biraz fikir veriyor. Araç içindekileri suçlayacak hiç bir veri yok. Saldırgan konumda olanlar hakkında hiç kimsenin üzerinde durmadığı başka bir konu var. Marka hırsızlığı iddiası. İddiadan öte konu mahkemelik durumda. Hatta bu taklit o kadar başarılı ki komuoyunda bu olayın tepkileri taklit edilen markaya karşı yönelmiş. Tamam hemen yargıya varmayalım. Fakat veriler hep olumsuz.

  18. #38
    MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben artık bu tarz konularda tarafsız kısımda kalmayı tercih ediyorum 2 taraftanda net deliller gelene kadar görene kadar.

    adamın yaptığı hiç akıllıca değil belki haklı ama haksız konumuna düşmüş.

    birde olayın diğer tarafı var ( basın açıklamasında kışkırtma vs hafif temas var deniliyor öncesinde )

    sosyal medyanın bu kadar güçlendiği bu günlerde özellikle kadınlarda ataktalar. Sosyal medyayı güçlü bir şekilde kullanmasını çok iyi biliyorlar ve videonun başı yok ne yazıkki. Belkide vardı ama yayında yok veya işlerine geldiği kadarını çektiler.

    benim izlediğim görüntülerde hamile kişiyi göremedim / hoş karşı tarafında annesi hastaymış vs vs kanıtlar ile mahkeme sonuç verir. esas kanunlar karşısında çıkan sonuca göre değerlendirme yapmak daha doğru olabilir ( her zaman doğru sonuç çıkıyor demiyorum ama )


    işin özünde karşı tarafı kışkırtıp dava açarak daha fazlasını kazanmayı iş bilen insanlarda var artık ülkemizde.

    bakın geçtiğimiz aylarda scotty bir kadına tecavüz etti diye haber başlıkları vardı haberin devamı iç yüzü vs hiç birşey adam akıllı verilmedi ama.
    üstelik bu olaydan sonra sürücülere gel bize gidelim sana 1 puan vermiyim gibilerinden eylemde bulunmaya çalışan şeylerde duyduk. ( scotty yapmıyorum ama facebook gruplarında varım )


    şimdi bana linç gelir pek çok kişiden ne demek istediğimi iyi anlamadan yazan eyw diyorum. ama bunca zamandır gördüklerim duyduklarımdan sonra böyle olabiliyor. Bu ülkede sadece ona buna tazminat davası açayımda yoluma bakayım diyen bir sürü kişi görünce böyle oluyor hali ile.
    konuyu açarken zaten yaşadıklarımı anlatarak benimle benzer durumu yaşamış insanların sesi olmaya çalıştım. Ne olabilir olayın aslı astarı trafikte biri giderken size küfür etse bu karısının yanında arabasının kapısını açmaya çalışma gücünü size verirmi ? Arabanın içindesin sonuçta. Ne olabilir yani arkası. Birbirini hiç tanımayan insanlar bunlar. Şöyle bir tabloda tarafsız kalmaya çalışmanız gerçekten akıl alır gibi değil. Umarım aynı durum anneniz eşiniz kızkardeşiniz bir aracın içindeyken onların başına gelmez. Bence yaşamadan hep izlediğiniz için böyle düşünüyorsunuz.

  19. #39

    Üyelik
    11 Eylül 2012
    Şehir
    Türkiye
    Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Buradaki mağdur araç sürücüsüyle aynı mı bilemiyorum ama zaman zaman ben de şöyle yapıyorum :
    Trafik sıkışık, dura kalka gidiyoruz, bir bakıyorum emniyet şeridinden sivil aracın teki sağlamış gidiyor, 1- 2 böyle devam ediyor. Bazı zaman sinirleniyorum ve sağ şeritle emniyet şeridini ortalayıp kimsenin geçmesine izin vermiyorum, kendimce adalet sağlıyorum. Tabii her zaman yapmıyorum, iyice hafakanlar basınca. Yoksa topuğumuza sıkarlar onu da biliyorum.

  20. #40
    AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul-İzmir
    Ayna kıran, saldırıda bulunan kişiyi kimse desteklememiş. Adam motosiklet sürücüsü olsaydı değil desteklemek tebrik edenler bile olacaktı. İlginç bir durum...
    Olcay Avşar ve bursalıali bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)