Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Polisin yaptığı ceza pazarlığı.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    23 Ağustos 2018
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    MT 25
    Bu gün başımdan geçen trajikomik bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.
    Üniversite öğrencisiyim bu sene stajım var seneye ingiliççe kursuna gitmek ve 1 dönemimi boşa çıkartmak için staj yeri arıyorum. Neyse sabah okuldan staj kordinatörü aradı sana yer bulduk saat 11'de burada ol dedi. Tamam dedim koyuldum yola normalde Ehliyet ruhsatı ceketin iç cebinden çıkartmam dün hastaneye falan gitmiştim hava da sıcak olunca göt cebime koymuşum eve gelince masaya. Neyse benim okul izmir basmanede Yunus cenneti diyenler falan oluyor. 1 senedir aynı yolda okula gidip geliyorum her Allahın günü de çevirme olur 1 kez çevirmediler Ceketin iç cebini yokladım geçerken yok. göt cebimdedir dedim bi yokladım oh dedim burada. Neyse çevirmesinler mi beni, Ehliyet ruhsat ver dediler. Ben başladım aranmaya. Meğer göt cebimdeki cüzdanın çıkıntı derisiymiş. :D Polis amcaya dedim ki Memur amca galiba cezayı yedik. Ehliyetin mi yok dedi Dedim ehliyetim var da yanımda değil neyse kimlik istedi dedim o da yok normalde kimlik yerine ehliyet kullanıyorum. Haydeeee Enson öğrenci kartıma kadar düştük. Abi dedim öğrenci kartım var. Olur mu tc yazıyor mu dedi yazıyor diyince ver dedi. Neyse Asıl olaylar burada başlıyor. Liquem dedi Şimdi sana ehliyet bulundurmamaktan 230 lira yazıcam dedi. Dedim abi öğrenciyim şurada okuyorum elimle gösterdim hem derse geç kaldım hem öğrenciyim falan filan dedim. Dedi ki sana o zaman kasktan ceza yazayım. 15 gün içerisinde 80 lira öde. Bende geçenlerde kaskım olmasına rağmen kasktan ceza yediğimi falan belirttim. Aramızda böyle bir pazarlık geçti. Neyse arkadan doblo çevirdiler bitane sigorta falan yok ehliyeti de yeniletmemiş. Dedi ki liquem devam et.

    Buradan o insaflı bolis amcaya teşekkür ederim. Seneye ekstra sigorta primi ödemeyeceğim bu sayede. Buda böyle bir anımdır.
    ellaksakir, HRider ve brkkrtt bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    05 Mayıs 2011
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25
    Bence al gel demesi gerekiyor çünkü sen hırsızda olabilirdin 👌

  3. #3

    Üyelik
    23 Ağustos 2018
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    MT 25
    Yok ya araç benim adıma oradan baktı o yüzden sorun yaşamadım. Araç kimin adına falan diye sordu hatta

  4. #4

    Üyelik
    04 Mayıs 2018
    Şehir
    Kasımpaşa
    Motosikleti
    PCX,Pulsar,MT-25,MT-07
    Geçenler de bende Beşiktaş'a acil gitmem gerekti. Ne ruhsat var ne kask ne ekipman. Yolda bikaç kere polislere denk gelsem de hiçbiri çevirmedi çok şükür. Artık en son semte gireceğim önümde bir yunus polis bitiverdi. Tabi ben yavaştan alıyorum gitsin diye oda yavaş gidiyor en son artık ışıklarda yanyana geldik. Dedim kolay gelsin. Sağol kardeşim dedi başka da bişey demedi. Dedim bu kadar vurdum duymaz bir polis olamaz. Neyse yeşil ışık yanmaya yakın dedi kardeşim kask tak,canını tehlikeye atma. Sözü bitmeden kırmızı da geçti gitti. Buradan bende kendisine teşekkür etmek isterim.

  5. #5

    Üyelik
    17 Şubat 2019
    Sakaryada yaşıyorum polis cevirmiyor bazen yavaşlayıp geleyim mi diyorum devam et yapıyor jandarma da öyle ama bakıyor çevirmeye hep eski model araçlar demek sigorta muane arıyorlar

  6. #6
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    Liquem yanlıs anlama bro ancak ne olursa olsun polisin görevini tam yapmasından yanayım.



    ruhsat mı yok yapıştıracaktı cezayı

  7. #7

    Üyelik
    23 Ağustos 2018
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    MT 25
    Sigorta muayine falan tamsa bence insanlık hâlı unutulabilir bu konuda tölerans gösterilebilir ama ekipmansız sürüşten vb hertürlü ceza yenmesi gerekiyor.
    chaqalqarlos bunu beğendi.

  8. #8
    -Black- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2005
    Şehir
    Çanakkale
    Motosikleti
    Suzuki DL650 2014
    Bunları buralarda dillendirmek bile sakıncalı. Sonra veriyorlar koçanları, git doldur diyorlar, ondan sonra da şikayet ediyorsunuz çantadan ceza yedim diye. Uğraş dur iptali için mahkemeyle.
    HRider bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)