Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Korna Çalma Sınavdalar ! (Kamu Spotu) / kısa vlog

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    25 Temmuz 2018
    Herkese merhabalar,üniversite sınavı da yaklaşmışken kamu spotu tadında eğlenceli olmasına özen gösterdiğim bir video hazırladım.İşin mizahi kısmını bir tarafa bırakacak olursak verilen emekleri göz ardı etmeyelim.Arkdaşlarımızın,kardeşlerimizin dikkatini dağıtıcı tutum ve davranışları sergilemeyelim...

    https://youtu.be/ovDIWbTFuos
    VTAkbay bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    afat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ekim 2014
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    YZF R125-->MT-25
    79 saniyemi geri verin

  3. #3
    Omerius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2019
    Şehir
    ümraniye
    Motosikleti
    mt25 - XJ6N - cb650f - Speed Triple 1050
    Biz "duraktan kız kaldırdım","Polislerden kaçtım", "Tek teker kıta değiştirme" gibi videolar izlemek isteyen asalaklar olduğumuz için böyle mesaj içeren bizi düşünmeye ve başkalarının haklarını düşündürmeye iten başlıkları ve videoları sevmeyiz dostum. Teker var mı video teker ondan bahset. Bu arada videonun içinde bir mesaj daha var kaskla ilgili ben "Bugün hava sıcak olduğu için ceket giymedim arkadaşlar" diyen motorcuyu daha çok seviyorum çünkü o teker yapıyor.
    msandikci bunu beğendi.

  4. #4

    Üyelik
    25 Temmuz 2018
    Alıntı afat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    79 saniyemi geri verin
    YouTube gibi özgür bir platformda nice 79 saniyelerinizi güzel videolarda geçirmeniz dileklerimle...
    Green Arrow bunu beğendi.

  5. #5

    Üyelik
    13 Mayıs 2019
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Oradan teker ile geçseydi 79 saniyen değerli olurdu sanırım, neden? empati yapamayan bir karakter, insanlık görmemiş bir zihin. Her zaman dendiği gibi sayenizde Motor severler, sevmeyenler karşısında bu hale geliyor. Metin'in konuyada yazdığı gibi kamuspotu tarzında ironik ve trajikomik bir video var karşında. Ancak içerisinden faydalı bir şey çıkartmaya çalışmayan bir kişi için 79 saniye fazla bence birkaç saniye izleyip konuyu anlayıp çıkabilirdin ancak çıkamadığın için anlıyoruz ki YAZIK!

  6. #6
    sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2007
    Şehir
    Ege
    Motosikleti
    BWS 100
    Güzel video olmuş
    video'da da demişsin gerçi ama "şey yapmayacaktık" diye
    Korna çalmayın deyip, egzozlu motorlar aragaz verip kalkmak

  7. #7
    afat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ekim 2014
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    YZF R125-->MT-25
    Paylaşımı beğenmemem demek sınav zamanı gidip orada korna basılmasını onayladığım anlamına mı geliyor ne garip insanlarsınız yahu şunu bile açıklamak durumunda bırakıyorsunuz insanı; arkadaşın inceleme videolarını gayet beğeniyorum ve kanalınıda takip ediyorum önceki konularında tebrik mesajlarım var bu demek olmuyor ki her videosunu koşulsuz beğeneceğim. Paylaşım benim 79 saniyemi çaldı ve bana bir şey katmadı... Hakaret seviyesinde cevap veren arkadaşları ciddiye bile almıyorum. Metin arkadaşında hoşuna gitmeyen bir yorumu profesyonel olmak isteyen ve daha fazla kişiye ulaşmayı hedefleyen (öyle istediğini umuyorum) bir youtube kanalına yakışmayacak şekilde ''zamanınızı başka videolarla geçirmeniz dileğiyle'' diyerek karşılaması daha bir üzücü zira hoşunuza gitmeyen yorumlara ''güle güle'' demek yerine kendinize ''neden?'' niye sorarsanız fazlasıyla işinize yaracaktır. Başlığın amacının dışına çıkmaması adına başka mesaj atmayacağım bu konuya.

  8. #8

    Üyelik
    13 Mayıs 2019
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Eğer ki 79 saniye içerisinde sana birşey katılmadıysa, bir yorum yapmayabilirsin. Bu yapıcı bir eleştiri kesinlikle olamaz. "79 saniyemi geri verin." cümlesi kesinlikle yıkıcı amaçlı, gereksiz bir cümledir. Ki Metin'in dediği gibi Youtube gibi aşırı özgür bir platform da seni zorla tutabilen hiçbir şahsın olmamasına rağmen senin videoyu izleyip içerisinden herhangi bir konu çıkartıp veya çıkartmayıp böyle yorum yapmanı gerektirmeyeceği ortada. Burada sana her videosunu da beğen diyemeyiz. Hakkımız yok çünkü, Youtube mecrasındayız! Metin'in büyümesini istiyorsan 79 saniye değil 10-15 dakikanı vermen ardından yapıcı bir düşünce ve üslupla yorumunu belirtebilirsin. Teşekkürler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)