Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yola Dökülen Gübre Yüzünden Tırın Altında Metrelerce Sürüklenip Hayatını Kaybetti..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Körfez'de feci kaza: TIR altına aldı metrelerce sürükledi




    Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yola dökülen gübre zincirleme trafik kazasına neden oldu. Körfez TEM otoyolu kaza nedeniyle trafiğe kapanırken, TIR'ın altında kalan motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.
    KOCAELİ’nin Körfez ilçesi TEM otoyolunda bir tırdan dökülen gübrenin kayganlaştırdığı yolda 6 araç birbirine girdi. Kazada TIR'ın altında kalan motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

    Kaza, saat 20.00 sıralarında Körfez TEM otoyolu otoban gişeler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İstanbul istikametinde seyir halinde olan ve plakası belirlenemeyen TIR'dan yola sıvı halde olan hayvan gübresi döküldü. Bu sırada aynı istikamette seyir halinde olan Kemal Cenk Kaldırım idaresindeki 07 DHE 97 plakalı motosiklet, kayarak yaklaşık 100 metre sürüklendi. Motosikletten düşerek metrelerce sürüklenirken, Ali Osman Ç. yönetimindeki 34 PK 2054 plakalı TIR da kayarak, Eren N. idaresindeki 34 VCT 93 plakalı otomobil, Veysel Ç. kontrolündeki 16 SLE 20 plakalı yolcu otobüsü, Adın P. kontrolündeki 54 BR 641 plakalı yolcu otobüsü ve Edirne Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz yönetimindeki 22 AG 444 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan TIR, motosikletinden düşerek yaralanan Cenk Kaldırım’ı altına alarak durabildi.



    Motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi

    Kazada Kemal Cenk Kaldırım, TIR'ın altında feci şekilde can verirken, hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Eren N. ve Simge T. yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Kemal Cenk Kaldırım’ın hayatını kaybettiği belirlenirken, ilk müdahaleleri ambulanslarda yapılan Eren N. ve Simge T. çevredeki hastanelere kaldırıldı.



    TEM otoyolu İstanbul istikameti ulaşıma kapandı

    Kaza sebebi ile TEM Otoyolu İstanbul istikameti ulaşıma kapatıldı. Ekipler tarafından trafik D100 Karayolu’na yönlendirildi. Kazaya karışan otobüslerde bulunan yolcular ise yoldaki koku sebebi ile zor anlar yaşadı. Yolcular, olay yerine çağrılan araçlarla tahliye edilirken, yaklaşık 1 saat süren incelemelerin ardından Kemal Cenk Kaldırım’ın cenazesi, TIR'ın altından itfaiye ekiplerince çıkartıldı. Kaldırım’ın cenazesi otopsi incelemesi için Körfez Asri Mezarlığı’na kaldırıldı. Ekipler tarafından yapılan ilk belirlemelere göre ise yola dökülen maddenin hayvan gübresi olduğu belirlendi. Araçların çekiciler Yolun açılması ile uzun araç kuyruklarının oluştuğu yolda trafik normale döndü.

    İnternethaber


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    04 Ocak 2014
    Şehir
    Samsun / Sinop / Şu an Bodrum
    Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    Yazdıklarımdan vazgeçtim, ülkeden vaz geçtim.
    MetinRR bunu beğendi.

  3. #3
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    11 Kasım 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Alıntı sdirer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazdıklarımdan vazgeçtim, ülkeden vaz geçtim.
    niye abi ben 5 yıldır motor sürüyorum yaptğım tek kazayı yol kanarındaki taşa çarpıp yaptım 130-140 km ile motor ne uçtu aklımdan hatırlamak bile istemiyorum....

  4. #4
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    o yere gübre suyu akıtan yaratığı bulup cümle aleme karşı s..... gerekiyor.
    efendy06 ve tommygun bunu beğendiler.

  5. #5

    Üyelik
    20 Eylül 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Yola dökülen bok yüzünden ölmek, ve bu durum bütün şehirlerde başımıza gelebilir. Bütün taşıyıcı araçlar yollara bir şeyler döküyor ve kimsenin umurunda değil. Hadi sadece motosikletler için risk oluştursa, algıda seçicilik diyeceğim, ama öyle de değil.
    Hayatını kaybeden arkadaşa rahmet, geride kalanlara sabır, o gübreyi yola döküp bu kadar kişinin canıyla oynayana da bela ver yarabbim...

  6. #6
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Allah rahmet eylesin

  7. #7

    Üyelik
    07 Nisan 2013
    Şehir
    Kırklareli Babaeski
    Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Allah rahmet eylesin şansa yaşıyoruz şu memlekette
    Trombosit bunu beğendi.

  8. #8

    Üyelik
    18 Ekim 2013
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Regal Raptor 150
    Herkesin her aracın arkasına polis dikemeyiz ama halk olarakda hepimizin polis gibi davranıp anında her olumsuzluğu polise bildirmemiz şart yoksa buna benzer olayları yaşamaya devam ederiz, motosikleti kullanan arkadaşa yazık olmuş hani tamda 'BOK YOLUNA' ölmüş allah rahmet eylesin kalanlarada sabırlar versin..
    Güzel Şale bunu beğendi.

  9. #9
    E.Yzr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Şubat 2018
    Şehir
    Muğla
    Motosikleti
    R25 Abs, CRF 250L
    O yola boku doken kişi umarım kendi bokunda boğulur ve acılar içinde nefesini tuketir

  10. #10

    Üyelik
    20 Eylül 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı navarin11 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkesin her aracın arkasına polis dikemeyiz ama halk olarakda hepimizin polis gibi davranıp anında her olumsuzluğu polise bildirmemiz şart yoksa buna benzer olayları yaşamaya devam ederiz, motosikleti kullanan arkadaşa yazık olmuş hani tamda 'BOK YOLUNA' ölmüş allah rahmet eylesin kalanlarada sabırlar versin..
    Ankara'da Çubuk ilçesine giden tek bir yol mevcut. Yol 3 şerit gidiş 3 şerit dönüş bölünmüş bir yol. Bu yoldan Çankırı'ya giden bir yola çıkılabiliyor. Yol üzerinde havalimanı kavşağı ile Çubuk arasında 7-8 yerde trafik ışıkları mevcut. Bu ışıkların olduğu yerlerden ziyadesi ile araç bağlanır ana yola.
    Bu yolu aynı zamanda büyükşehir belediyesine çalışan taşeron hafriyat kamyonları da kullanır. Yolun hız sınırı 82 km/h olarak belirlenmiş olmasına rağmen bu hafriyat kamyonları 120-130 km/h bandında seyrederler. Geçecekleri aracı sağından solundan silme geçerler. Yola sürekli toz toprak dökülür bu araçlardan. Kırmızı ışıklarda durmak bir tarafa, yavaşlamazlar bile. Geçecek yer bulamazlarsa arkanızdan gelip kıçınızın dibine kadar sıfır yanaşıp dadannnnnnnnn diye korna çalarlar. Lan zaten sağ şeritteyim, ne oluyor diye ödü bokuna karışır insanın. Kavşaklardan sağa sola dönerken ışıkları takmaz, geçiş önceliklerini umursamazlar. Kafalarına göre manevra yaparlar.
    Bu yola havalimanına cephe olduğu için hem jandarma hem polis bakar. Birçok kez şikayet ettik. Cevap şu: Yönetmelik gereği takoğraf kullanma zorunlulukları yok. Şikayetler de işe yaramıyor çünkü belge, fotoğraf, delil vb. gerekiyor ancak yok. Radar kurarsak, yahut bir kavşakta, trafik ışığında durup uygulama yaptığımızda ise birbirlerine haber veriyorlar telsiz ile. Yani biz de durumun farkındayız ancak tek tük denk getirip ceza yazmak dışında yapabildiğimiz bir şey yok.

    Günde diyelim 10 sefer yapılıyor kurallara uyulduğunda. Bizim çok zeki büyükşehir belediyesi artık ne uyguluyorsa, taşeron firma fazladan yapılan her sefer için maaşın dışında ek ücret ödüyormuş. Atıyorum maaş 3 bin lira, günde 10 sefer. Bu gün 15 sefer atabilirse +5 sefer için ek ücret alıyormuş. Eh araçları kocaman, kim nereye kaçarsa kaçsın bana ne diyor adam. Ek ücret almak için trafikte terör estiriyor.

    Yani trafik denetimini vatandaşın yapmasının bir anlamı yok. Devlet yapacak. Ben vatandaş olarak en fazla durdurur şoförü döverim. Ötesi yok.
    Volkan76 ve Tengri bunu beğendiler.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

  11. #11

    Üyelik
    26 Kasım 2017
    Şehir
    Sin City
    Motosikleti
    MT-07
    Demin Silivri’de polisi görüp geri manevra yapıp kaçan 41 plakalı Opel marka araca bir yaptırım içinde peşinden gitmediler. O sebeple kendimi araçlarımgeçene kadar güvende hissetmiyorum.

    Ölen kişiye allah rahmet eylesin. Ne yazıkki ülke kaos içinde yaşamayı normal olarak görüyor.

    Eniştem İngiliz. Türkiye’ye geldiğinde şoka düşerdi. 10 sene sonunda şu kanıya vardı. Türkiye’de yakalanmadığın zaman kuralların önemi yok. Kaza yapınca mecbur uygulamaya çalışıyorlar kuralları. Avukat olduğu için başta şaşırıyordu şimdi ise takmıyor pek. Türkiye’de de araç kullanmıyor adam. Yazık...

  12. #12
    Volkan76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ocak 2019
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Urbangini Volta Ala Cubagani
    Allah Rahmet Etsin.
    Artık ne kadar umusamamazlık kol geziyorsa? Bir kamyondan Devlet Yoluna pislik dökülüyor, kimse önlem almıyor, kayıp düşen oluyor, hala önlem olınmıyor, biri geri gidip bir uyarı üçgeni filan koymuyor, arayıp veya gişeden geçenler yoldaki tehlikeyi bildirmiyor veya bildiriyor, ama gereken önlem zamanımda yapılmıyor. Radarı telsizle birbirlerine bildiren kamyocularda tehlikeyi bildirmiyorlar, Ali O,Ç. adlı bir başka kamyon kullanıcı, yolda duranlara ne biçim biçip geçiyorsa, yolda düşüp kalan tek insanı ezip duruyor. Öyle bir kazaya, katliam desen dahada inanırım. Önde kayıp kamyoncu yolu pisletiyor, kayan kaydıktan sonra Ali O.Ç. duranlara çarpıp, yolda korumasız olan tek insanı öldürüyor. Umarım o pisliği dökeninde, çarpan kamyoncununda, öyle iş yaprıranında el ayağı bir daha birşey tutmaz.

  13. #13
    uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ocak 2017
    Şehir
    İstanblue
    Motosikleti
    09
    Yazacak birşeyler bulamadım bir insan evladı bu şekilde ölmeyi kesinlikle hakketmezdi

  14. #14
    yamtareroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Mart 2018
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    Satıldı :(
    Çok yazık olmuş, hepimizin başına gelebilecek vahim bir olay.. Düşüncesizlik, saygısızlık, basit önlemlerin nelere yol açabileceğini kestirememe geleneğinden mütevellit ihmali kurbanı.. Allah rahmet eylesin..

  15. #15
    GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2010
    Şehir
    Alanya - Ankara
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    @istanbul gezg Yoksa R25 ile petrol ofisine o uçan sen miydin ?


    Allah Arkadaşın yakınlarına sabır versin. Allah rahmet eylesin
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)