Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

ARTIK MİDE BULANDIRAN DURDUĞU YERDE DÜŞTÜ YALANI.!!!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    atalayalper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Şubat 2018
    Şehir
    İstanbul - Ulus
    Motosikleti
    CFMoto NK250
    Herkese İyi akşamlar,
    Koca koca adamlar malum sarı sitede bildiğin trafikte giderken kaza yapmış veya düşmüş yana yatmış motorlar için atacak uyduracak bir şey bulamayınca bu mide bulandırıcı cümleyi ilanlarına yazmaktan hiç çekinmiyorlar.. Cahil cesareti diyorum ben buna.. Bir motor durduğu yerde yana düşünce nasıl oluyor da grenajlarında sürüklenmeden kaynaklı çizikler meydana geliyor?? Bir motor park halinde yana düşünce en fazla lokal problemler olur..Asfaltta grenajının üstnüde Sürüklene sürüklene ancak durabilmiş motor için adam utanmadan bunu yazmış, Sonra o motoru bu şekilde değerinden fazlasına satıp o parayı nasıl gönül rahatlığı ile harcamayı düşünüyorlar aklım hiç almıyor. İnsanlıktan nasibini almamış tipler bunlar.

    Arkadaşlar "DURDUĞU YERDE DÜŞTÜ" ibaresini bir ilanda görüyorsanız lütfen o kişiyi ve ilanı dikkate almayın. Bu tipler herkesi kendileri gibi aklı kıt sanıyorlar ama işte esas sorunları zaten bu.. Allah kimseye cahil cesareti vermesin, kimseye de bu şekilde hakkından bir kuruş fazla kazanmayı nasip etmesin. Ağır konuşuyorum ama artık cidden her ilanda bu ibareyi görmekten nasıl bir millet olduk nereye doğru gidiyoruz değer yargılarımıza insanlığımıza ne oldu diye sormaktan motor bakamaz oldum. Eminim sizin de dikkatinizi çekmiştir son zamanlardaki bu sahtekarlık.!!
    roadpeople bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Durduğu yerde düşmüş = Durduk yere düşmüş = Gereksiz yere düşmüş = Gereksiz yere kaza yapmış = Gereksizmiş...

    Matematikte neydi bu? Tüme varım mıydı neydi. Unuttuk gitti
    Tengri bunu beğendi.

  3. #3
    ozan1991 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Kasım 2017
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    tvs apache/Bajaj dominar 400/yamaha mt07
    benim eski motorum olduğu yerde düştü bi kere bende üstüne düşmüştüm hatta tutmaya çalışırken tek çizik koruma demirindeydi durduğu yerde düşmeyle pek bişey olmaması lazım
    Volkan76 bunu beğendi.

  4. #4
    HRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Şubat 2019
    Şehir
    Sydney, Australia
    Motosikleti
    Hyosung GD 250R'dı Artık pert :(
    Valla motoru üstüme düşürmüşlüğüm bile var sticker falan hep çizildi, olabiliyor bazen
    Volkan76 bunu beğendi.

  5. #5

    Üyelik
    26 Kasım 2017
    Şehir
    Sin City
    Motosikleti
    MT-07
    Birgün deli dehşet bir İstanbul sağanağından sonra motorla işe geldim. Ayaklarım sırılsıklam, ben ise sinirli. Yan ayağı açtım sandım ve bir baktım 200kg'lık alet yerde. Vites pedalı yamuldu. Altım bir tahta parçası geri düzelttim. Motosiklet bu araba değil. Tabiki devrilecek, düşecek.
    Kural [ Z ] ve Volkan76 bunu beğendiler.

  6. #6
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    13 Ağustos 2017
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    WR 250 R
    bizim kapalı garaja girişin ardından dik bi yokuş iniyosun sağ yapıp 20 metre gidip tekrar sağ yapıp binanın altında olan kapalı garaja giriyosun. O kapalı garajdanda içeri sokup standar ev kapısı büyüklüğünde binanın iç kısmına motoru sokuyosun, 5 metre gidip standart ev kapısı büyüklüğünde kapıdan, 1,5 kapı genişliğinde kömürlüğe sokuyosun 😀
    Bi de bunun çıkarması var, çıkarırken 1 kez bende düşürdüm, gidon topuzu çizildi ve geziye gittiğimde kendi arkadaşım bu motor kazalı topuz gitmiş dedi 😀



    Motosikletten önce satıcıya bakmak lazım, insandan anlıyorsanız kazık yemezsiniz. Tabi ben bi kaç kez kazık yemiştim ama insandan anlamadığım için değil. Motosiklet kullanmaya yeni başlamış olmamdan ve bi an önce aklımdaki motosikleti almaya heves etmemden dolayı 😊
    Furkan_venus ve Volkan76 bunu beğendiler.

  7. #7
    elessartt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ağustos 2015
    Şehir
    Ankara
    Keşke olduğu yerde düşmeyle bitse. Geçen sene takip ettiğim 2004 GSXR-1000 vardı. O zaman satan arkadaş 27-28 civarından ilan açtı satılmayınca 23'e çekti fiyatı tam akşam arayıp motoru alayım diye heveslenmiştim ki, satıldığını öğrendim. O motor şuan yine ilanda yaklaşık 1 aydır bir galeri tarafından satılıyor. Açılış fiyatı 45bin TL şuan da 30bin küsürlere indirmiş vaziyetteler. Ne desem boş...

  8. #8

    Üyelik
    07 Ekim 2014
    Şehir
    Gebze
    Bahsettiğin üçkağıtçıların dışında gerçekten olduğu yerde düşüyor çoğu zaman. Motosiklet özellikle büyükse daha kolay oluyor. Birkaç defa disk kilidinin takılı olduğunu unuttuğumdan, bir kere ayaklığı tam açmadan motoru bıraktığımdan, bir kere de trafikte ayağımın çukura denk gelmesinden başıma geldi.
    Volkan76 bunu beğendi.

  9. #9
    atalayalper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Şubat 2018
    Şehir
    İstanbul - Ulus
    Motosikleti
    CFMoto NK250
    Gerçekten olduğu yerde düşmüyor demedim zaten tabi ki düşüyor demek istediğim ve bazılarının anlamadığı şu; motosiklet hareket halinde iken kaza yapıp motoru asfaltta sürükletip o çizikler için ilanda durduğu yerde düştü yazmaları.. Yoksa durduğu yerde düşebilen bir araç motosiklet tecrübeyle sabittir yıllardır kullanıyoruz. Ama ilan açıp milleti kandırmaya çalışmıyoruz kaza yaptıktan sonra adam gibi soldan yana yattı kaza yaptı yazıyoruz veya olayın hikayesi ne ise onu yazıyoruz. Oradan gelecek fazladan bir kaç bin lira sonra başka bir yerden misliyle çıkar... Buna dikkat çekmek istedim.
    Kural [ Z ] bunu beğendi.

  10. #10
    Stock Sever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RS200
    Benim motor düşmediği halde grenaj kırmış (Önceki sahibi bariyer üstüne asmış motoru). Bu olduğu yerde düşen motorlarda peg bile eriteni var. Bilmesek yiyecez resmen.
    HONDA

    #BZ3082

  11. #11

    Üyelik
    12 Haziran 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    yamaha mt-25
    motorda sürüklenme izi varsa hareket halinde devrilmiştir dikkatli bakıldığında anlaşılır zaten. benim iki kere olduğum yerde düşmüşlüğüm var motoru ilana koyarsam ne yazayım.

  12. #12

    Üyelik
    15 Ağustos 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    R25
    Küçük bir çocuğa anlatır gibi anlatayım. ATALAYALPER BEY MOTOR OLDUĞU YERE DÜŞMEZ DEMİYOR SİZE, ADAMIN DERDİ İLANLAR VE SÖYLENEN YALANLAR, DİYORKİ İLANLARA BAKIYORUM MOTORUN HERYERİ ÇİZİK AMA OLDUĞU YERDE DÜŞTÜ, DİYE YAZMIŞ İLAN SAHİBİ DİYOR VE İLANLARIN ÇOĞU BU ŞEKİLDE KİMSE NE OLDUĞUNU DÜRÜSTÇE ANLATMIYOR, ÜÇKAĞITCILIK YAPIYORLAR MOTORLARINI SATABİLMEK İÇİN DİYOR.
    atalayalper bunu beğendi.

  13. #13
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    15 Haziran 2014
    Şehir
    59
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    CBF'i ilk aldıgım hafta yan ayaklıgı açtım diye sanıp bırakmıştım,heves kursakta kalmıştı,neyse ki sadece egzoz koruma ve ayna çizildi,az bişey de manet yamuldu
    Volkan76 bunu beğendi.

  14. #14
    yamtareroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Mart 2018
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    Satıldı :(
    İlk motorum manzarayı seyretmek için durduğum yokuşta rüzgarın da etkisiyle yana devrilmişti ve kendi ağırlığıyla yarım metre kadar kayarak yan grenajı çizmişti, çok da canım sıkılmıştı. Çok sık olmasa da olabiliyor böyle şeyler. Zaten kaza ile yana devrilme arasındaki fark anlaşılabilir deneyimli biri tarafından.
    Volkan76 bunu beğendi.

  15. #15
    Stock Sever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RS200
    Alıntı snappy x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF'i ilk aldıgım hafta yan ayaklıgı açtım diye sanıp bırakmıştım,heves kursakta kalmıştı,neyse ki sadece egzoz koruma ve ayna çizildi,az bişey de manet yamuldu
    Snappy ayaklığı solda olan motoru ayaklığı açtın sanıp bırakırsan sola yatar. Sağdaki egzozu nasıl çizdirdin kardeşim
    roadpeople ve Thesinner83 bunu beğendiler.
    HONDA

    #BZ3082

  16. #16
    waldorf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mart 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Africa Twin
    Alıntı atalayalper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar "DURDUĞU YERDE DÜŞTÜ" ibaresini bir ilanda görüyorsanız lütfen o kişiyi ve ilanı dikkate almayın.

    2 tekerlekli kendi başına ayakta duramayan bir aletten bahsediyorsunuz. Çok iddialı konuşuyorsunuz. Olurda devirirseniz motorunuzu elinizde patlamasın sonra ....
    Volkan76, Fr.Sante ve yamtareroglu bunu beğendiler.

  17. #17
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    konu sahibi dolandırılmış sanırım.

    Valla alıcı da satıcı da sıkıntılı bu devirde.

    Dürüst insanlar elbet var ama ölücülük yapıp mecbur satması gereken birisini kıstırıp alan alıcı daha sonra kaza yapıp motoru daha pahalıya satmaya calısıyor ve kazalı diye alınmadıgında küfrettiğinde yalana başvuruyor.

    kısır döngü bu.

  18. #18

    Üyelik
    15 Ocak 2019
    Zamanında çocuğun biri otomatik olarak kapanan ayakliga sahip gilera gfr 125 motosikletimin ustune cikip oldugu yerde dusurmustu. Suzuki gsx600 f im depoda dururken ayakligin kirilmasi sonucu yere dusmustu. Honda cbr600f im ustune inanmayacaksiniz ama saksı düstü, tam deponus uzerinde yumurta gibi bir çökük oluştu. İnsanin basina geliyor yani.

  19. #19
    YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2016
    Şehir
    Ankara
    Durduğu yerde düşme mümkün de, anahtar değmemiştir olayını anlamıyorum. Motor gelmiş 30+ bine hiç mi açıp debriyaj balatalarına baktırmadın? Külbütör ve üst kapağını açtırıp kontrol ettirip bakımlarını yapmadın?

    100 bini doldurmak üzere olan motorda anahtar değmemiştir yazıyor.
    yamtareroglu ve Volkan76 bunu beğendiler.

  20. #20
    LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ağustos 2014
    Şehir
    Balıkesir
    Motosikleti
    Honda CBR 650F
    motorun karenajları çizilmesi için illa ki metrelerce asfaltta sürünmesi gerekmiyor.
    biraz kumlu bir yerde devirip kaldırırken de az ileri geri yapsanız her tarafını çizebilirsiniz.
    olduğu yerde düştü deyip, sonra didikleyince, bi de ufak bi kazası vardı, bi de yandan şu vurduydu gibi uzuyorsa o satıcıdan uzak durmak gerek, hak veriyorum. ancak sadece binerken dengesini kaybedip motoru düşürmüş adamla az önce bahsettiğim satıcılar aynı kefeye koyulmamalı bence.
    Volkan76 bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler