Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Aytemiz Motosiklet Dostu Projesi Tam Gaz Devam Ediyor..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500


    Trafikteki motosiklet sürücüleri ve diğer sürücülerin birbirlerini daha iyi anlaması ve güvenli bir sürüş ortamı sağlanması hedefiyle geçtiğimiz yıl Aytemiz’in başlattı ‘Motorcu Dostu Trafik’ projesi büyüyerek devam ediyor.

    Şimdiye kadar yaptıkları etkinliklerle sürücülere bu bilinci aşılamaya devam ettiklerini söyleyen Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, “Son bir yılda Türkiye’nin farklı noktalarında düzenlediğimiz etkinliklerle 2 bin 500 sürücüye güvenli sürüş eğitimleri verdik. Bu yıl planladığımız eğitimlerle bu sayı 3 bin 500’e çıkacak. Hem otomobil sürücülerini hem de motosiklet sürücülerini bu ektinliklerle birbirlerine karşı nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilinçlendiriyoruz. Eğitimler sonucu binlerce sürücü bu empatiye sahip olarak daha güvenli bir sürüş için yapılması gerekenleri uygulayarak trafiğe çıkıyor” şeklinde konuştu. Türkiye’de 23 milyon araç bulunduğunu ve bunun 3.5 milyonunu motosiklerin oluşturduğunu dile getiren Eke, “Maalesef ülkemizde motosiklet kullanıcısının ihtiyaçları çok fazla göz önünde bulundurulmuyor. Motosiklet kullanıcısı sayısı her geçen gün artıyor ancak onlara uygun projeler geliştirilmiyor. Biz de bundan yola çıkarak farklı illerdeki 160 istasyonumuzu motorcu dostu olarak tasarladık. Onlara özel güvenli yakıt dolumu ve yıkama bölümleri oluşturup özel dinlenme alanları tahsis ettik” dedi.
    Dha
    yigozya, Kural [ Z ], Lazasker ve 2 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    28 Nisan 2017
    yakıt alacaktım bari Aytemiz den alayım bugün

  3. #3
    toreador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Nisan 2010
    Şehir
    Samanyolu
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Özellikle uzun soluklu sürüşlerde rast gelirsem muhakkak Aytemiz istasyonlarını tercih ediyorum. Günlük yaşamı muazzam değiştiren bir etkinlikleri yok belki, ancak dikkat çekmeye yönelik atılımları ve istasyonlarına en azından motosikleti daha güvenli park edecek bir alan sağlamış olmaları hoşuma giden küçük detaylar.
    Kural [ Z ] ve Lazasker bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)