Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Kamerayı kapat diyen polis

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Coruscant
    Motosikleti
    speederbike
    Videodaki adamı tartışmıyoruz çünkü. Konu sahibi kameranın kapatılmasıyla ilgili sorular sordu.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    Volkan76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ocak 2019
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Urbangini Volta Ala Cubagani
    Onlar viskiohara manyak kovboyları polis yapıyor, o yetkiylede canilik saçıyorlar. Ülkemizde torpil menfaat pul para keyfini bedavaya getirmek için polis olan var. Onlar katil polis, bizde şerefsiz polis çok. Gerçi öylesine polis edikce çıldırasïm geliyor. Bende dahada uzatmayayayım.
    Alıntı yukirunner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet Amerika macera dolu Amerika,hani 2018 de 170 kişiyi polisin durdurup daha vatandaşlar hiçbirşey yapmadan ateş açarak öldürdüğü Amerika.Ve tamamı da polislerin aklandı.Türkiye de sadece tek bir olay olsa neler olur düşünün ve bu konuda ülkemiz mi yoksa Amerika mı polis devleti bir değerlendirin.


    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

    Üzerine alınma dostum. Belki yanlış ifade ettim. Konuya yazan, konu açıklamasını alıntı almasına gerek yok demek istedim. Yanlış anlaşındïysa kusura bakmayın.
    Ayriyetten geçmiş olsun, arkadaşınızla yaşadığïnızı çok iyi anlıyorum.
    Dahasınıda anlatmak gerekirse, yurtdışından gelirken, havaalanında, pasaport vsr herşey tamamken, kimliğim deki resim düşmüştü. Onu bahane edip 3 gün havaalanı nazarathanede tutulup, herşeyimi araştırdılar. Birßey bulamayıp bırakdıklarında, eşyalarımı geri alırken cüzdanımda bir kuruş para bırakmamışlar. Para nerde diye sorunca, ne oarası filan diyince, telefonumuda verince, yakında zabıtadaki dayımdan, karakolamiri amcama kadar aradım. Dayım gelip, karakolu altını üstüne getirip, paramı buldu.
    Daha çok örnek varda, uzatmayayım. Üniversiteli memurlar, polisliği oralara kadar taşıdıktan sonra, liseli polisi daha kötü, iyiside kendi pislğiyle bile baş edemez, diyorum.
    Alıntı okaplan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her mesajı alıntılayıp cevap yazamıyorum şuan ama evet bende sizlerle aynı fikirdeyim. İşini yapan kimseye sorun çıkartmam ama herkes haddini bildiği takdirde. Ülkede kafasına göre iş yapanlara inanılmaz uyuz oluyorum ve maalesef bunların başında polisler geliyor. İşini iyi yapanları tenzih etmekle beraber üstte arkadaşın söylediği gibi basit bir şekilde onun polis olduğunu nereden bileceğinizi kimlik görmek istediğinizi söylediğinizde bile bu zırtapoz bize nasıl kimlik sorabilir (!) bu sıradan vatandaş kendini ne zannediyor ha triplerine giriyorlar. Sanırım bunun sebebi de hiçbir halt olamayıp birilerinin torpiliyle polis yapılan insanların aslında kriminal olması. Ben çok kişi biliyorum okuldan arkadaşlarımdı uyuşturucu,adam yaralama,mafyacılık her yol vardı daha o yaşlarda ve bu adamları polis yaptılar. Liseye giderken birilerini köşeye sıkıştırıp döven ebindeki paraları alan adamları polis yapıp beline silah eline rozet verirseniz ne olur ? İşte bugün bu insanlarla başbaşayız. Yeri gelmişken anlatayım almanyalı bir arkadaşım istanbulda gezerken kapalı çarşıda çantasından içinde tüm belgeleri pasaportu parası bulunan cüzdanı çalıyorlar, beraber karakola gidiyoruz şikayetçi olup ifade vereceğiz, oradaki polis ne dese beğenirsiniz. Bu zaten almanmış siktiret bunlarda para çoktur bişey çıkmaz kapalıçarşıda kimi nerden bulcaz şimdi bizi uğraştırmasın bişey çıkmaz diyolar de sizde gidin dedi. Tabi olayı orda öyle bırakmadım ama polis yaklaşımının 1 örneği bu


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)