Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Regal Raptor Bobber 350 Almak?!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    14 Nisan 2019
    Merhaba Arkadaşlar, motorcu camiasına girmeye hazırlanıyorum, K.K.T.C de yaşıyorum ve alabileceğim motorlar arasında en iyi seçenek regal raptor bobber 350 0km,(artçı koltuğu da takdırmayı düşünüyorum veya koltuğu komple değişmeyi) bu motoru önerirmisiniz ayrıca regal raptorun görünümünü gerçekten seviyorum hayallerimdeki gibi bir motor en azından daytona 350 veya Türkiye'den alıp 2 yıl kktc de kullandıktan sonra satmak daha mı mantıklı?
    motorun fiyatı 20bin tl bayii'den


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2013
    Şehir
    BURSA
    Motosikleti
    HHH
    Kronik olarak şanzımanı devamlı bozulan bir motor, 20000 lirada aşırı pahalıo

  3. #3

    Üyelik
    22 Haziran 2015
    Bildiğim eksilerini yazıyorum, karar elbette senin yine araştırmanı yap.
    Regal raptor Daytona,Spyder,Bobber üçü de aynı motor bloğunu kullanıyor.
    Kronik arızası şanzıman 2000 TL gibi fiyatlara yenileniyor tekrar bozulmayacağının garantisi yok çünkü parça kalitesiz.
    Bozulan parçanın yerine, aynı parça takılıyor.
    Artçı koltuğu kısmına gelince bu motorlar Hardtail(hiçbir amortisor yok arka swingarm(salıncak) direkt ön şasiye amortisörsüz bağlı) denilen şasiye sahipler görünüm harika bizde hastasıyız, fakat bizim yollarımızda yaysız bir sele ile o motoru kullanmak bayağı bi göt ister, artçı için hiç düşünemiyorum o yüzden tek kişilik üretiliyor ve yaylı seleye sahip bu makineler zaten.
    Gelelim 20 bin TL verilir mi olayına. 2014-2016 yılı arası bu makinelerin sıfırları 10-13 bin arasıydı sıfırından bahsediyorum, şahsi fikrim o paraya ben o çinli makineye vermezdim tabii karar elbette senin.
    Toplayacak olursak, iki kişi ile uzun yol yapmak kolay olmayacak, her an masraf çıkartabilecek bir şanzıman var. Ve o motoru 15 bin tl ye bile satamayacaksın.
    Benim önerim chopper/cruiser sınıfına hiç bulaşmaman çünkü var olan motorlar çok eski ve sahipleri gerçekten 20 yaşında motorlara 25-35 bin tl para istiyorlar.
    Al ucuz yollu, satması kolay olan bir şey 2 yıl deneyim kazan sonra elinden kolaylıkla çıkart 30-35 bin civarında 5 6 yaşında Yamaha xv950 veya Harley-Davidson Sportster al.
    Benim bahsettiğim, mantıklı öneri ama zevk işi tabii ki ben bunu istiyorum dersen de dediklerimi göze alarak almalısın.He bu arada regal raptor artık üretilmeyen bir motor ve servisleri neredeyse yok denecek kadar az. Aklında bulunsun tamir ettirmek için götürdüğün ustalar iyice bozabilir kime götürdüğüne mutlaka dikkat et.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler