Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

RKS Titanic 150-R İle ilgili iki sorum var ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    UğurDankı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ekim 2018
    Şehir
    Bodrum
    Motosikleti
    RKS TİTANİC 150-R
    2013 model titanic 150-r model motorum var 21 bin küsür km de 2 sorunum var sizden destek bekliyorum 1.si bazen vites düşürürken takılıyor neredeyse tekmeleyerek vites düşürüyorum debriyaj ayarından olabileceğini düşündüm manetde ki boşluğu aldım hatta debriyaj kaydıracak kadar sıktım fakat durum değişmedi. 2.ci si ise motor alt devirlerde 4000 devir e kadar 4. ve 5. viteste sabit gittiğimde tıkırtı ile çalışıyor benim aklıma gelen egzantirik zinciri/gergisinde bir boşluk olabileceği üst devirlerde ses,zorlama gidişinde vb hiç bir sorunum yok..?!


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Yağ değişim zamanınız gelmiş olabilir mi? tıkırtı dediğiniz vuruntu gibi birşeyse muhtemelen motorun devrini arttırsanız ses kesilecektir. Yine de işten anlayan arkadaşlar daha sağlıklı cevap verecektir.
    UğurDankı bunu beğendi.

  3. #3
    UğurDankı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ekim 2018
    Şehir
    Bodrum
    Motosikleti
    RKS TİTANİC 150-R
    Konuyu kimse kale almasa da ben hem belki bir gün başka bir arkadaşımız faydalanır diye hem de çözüme ulaşıp konunun devamını getirmeyenlere kıl olduğum dan yazmak istedim..Tommygun'ın tavsiyesi üzerine yağın henüz değişim zamanına gelmemesine rağmen yağ değişimi yaptırdım yaklaşık 1 km kullandık dan sonra vites geçişlerinde hiç bir problem kalmadı tavsiyeniz için teşekkür ediyorum fakat burada dikkat çekmek istediğim bir nokta var bir önceki yağ değişiminde motul 5100 yeşil etiketi olan tam modelini hatırlamıyorum yağ konulmuştu hatta filtre de değişti şimdi ki yağ değişiminde ise castrolun actevo yağı koyuldu ve bozuk sandığım motor düzeldi şimdi motul yağ mı dandik benim motor mu sevmedi bilemiyorum ama yıllardır arabada motorda hep castrol kullanıp hiç sorun yaşamayıp motul de bu durum oluşunca castrol yağ candır diyorum


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler