Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

2019 R25 Koruma Takozu

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    03 Ekim 2015
    Dostlar merhaba,

    2019 R25 için koruma takozu uydurulamaz diyorlar fakat Yamahanın sanırım kendi takozu var R3 için, fiyatı tuzlu da olsa var. Yakın zamanda piyasaya başka üreticiler tarafından yapılanlar çıkar mı?

    https://www.youtube.com/watch?v=VVh43P-m5n4

    03:58'de gösteriyor.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    03 Ekim 2015
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    R25
    geçen düşük ıq luda olsa beyin fırtınası yaptık.tabi bu bahsettiğime yürek ister alıcı şekilde bakmadım ama fikir olarak zaten şase bildiğiniz r25 şasesi eski kasanın koruma takozu takılan yerini öğrenip kısaca 2019 r25 grenajını delip üstünden koruma takma şeklini deneyebilirsiniz.yeni kasanın grenajı kaç cm dışarıda yada şu eski kasa r25 koruma takozları kaç cm dışarıda duruyor bilmiyorum ama bu şekilde yapılsa hem ucuza gelir hemde koruyucu olur.tabi grenajını delmek dediğim gibi yürek ister tamam delelim deseniz eski koruma takozları grenajı kurtarırımı derseniz oda bilinmiyor.motor bloğunu koruma seti var ama devirlimeye veya ufak çapta kazaları korumaya yapılacak bir şey yok.yeni r25 alsam ciddi şekilde grenaj delmeyi düşünürdüm açıkçası park halinde devirmeniz 1000 tl den başlayan fiyatlara çıkıcak diye tahmin ediyorum

  3. #3

    Üyelik
    03 Ekim 2015
    Hocam attigim video hakkinda ne düşünüyorsunuz? Sanirim o korur gibi. 1035 TL kendisi.

    Bu cumartesi 2019 R25 alacağım da ondan araştırıyorum.

  4. #4
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    03 Ekim 2015
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    R25
    Alıntı FurkanCoban adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam attigim video hakkinda ne düşünüyorsunuz? Sanirim o korur gibi. 1035 TL kendisi.

    Bu cumartesi 2019 R25 alacağım da ondan araştırıyorum.
    valla pek bir şey anlamadım ama dediğim gibi bu motor bloğu koruyucu diye anladım.bu ciddi bir kaza anında motoru korur.böyle bir kazada zaten düşüneceğin son şey motor olur ben taktırmazdım açıkçası.park halinde düşmeye yatırmaya bir faydası olmaz.grenajın altında kalıyor zaten bu modelde motor bloğu kolay kolay hasar almaz.adını hatırlamıyorum ama bir ara rc 390 almaya niyetlenmiştim aynı olay onda da vardı.adını hatırlamadığım bir firma özel grenaj koruyucu takıyordu İngiliz markası diye hatırlıyorum ama emin değilim.rc serisi korumasından aratırsan belki r25 içinde üretiyorlar olabilirler yurt dışında aratıcaksın.

  5. #5

    Üyelik
    03 Ekim 2015
    Bence bir şekilde çözülür bu uş

  6. #6
    chipsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2019
    Şehir
    Konya
    Motosikleti
    R25 (acemi sürücü)
    2019 R25 lerin orjinal koruma takozu videodaki gibi ve fiyatı yaklalık 1000tl. Web de sanırım markası DMK olan yan sanayi bi takoz gördüm. Başta 2019 öncesi kasalar için sandım. Meğer S veya Z tipi bir demir ile krenajın içinden takozu tutan bir demir ile bağlantı yapılıyormuş. Fiyatı 300 ün üzerinde. Uzman değilim ama 150 kg lık bir ağırlığın, olduğu yerde düşmeninde oluşacak anlık ağırlık çok daha fazla olacaktır ve o demir eğilip arkasındaki krenajı kıracaktır gibime geldi.
    Neden orjinal takozun muadili bişey üretmediklerini merak ediyorum yan sanayi piyasasının.

  7. #7
    YZFR25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Eylül 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Burgman 200 Abs
    İnternetten edindiğim bilgilere göre takılabiliyormuş. Fiyatı 1000 TL civarındaymış. Aşağıdaki fotoğrafta işaretlediğim kısımdaki parça sökülüp o parçanın yerine takılıyormuş. Takıldığında da koruma takozu gibi değil spoiler gibi görünüyormuş.



    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)