Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Sizce Benelli Leoncino 2. elde ne kadar olmalı ??? ( Farklı bir motosiklet satmak )

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    29 Haziran 2016
    Motosikleti
    Cf Moto 250 nk
    Her malın bir alıcısı vardır. Sen nasıl beğenip aldıysan birileride beğenip alır. Ancak şu anda motosiklet piyasası hareketsiz. Ben kuba rx9 u satışa koydum arayan yok 4 binlik motor altı üstü.
    oialdemir bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    oialdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    XMAX 250
    Alıntı akgokhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her malın bir alıcısı vardır. Sen nasıl beğenip aldıysan birileride beğenip alır. Ancak şu anda motosiklet piyasası hareketsiz. Ben kuba rx9 u satışa koydum arayan yok 4 binlik motor altı üstü.
    Herkes fuarı bekliyor. Ortalık karıştı. Sürekli satılan şeylerde pek gitmiyor.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------

    Alıntı K121L adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tavsiyem marka 2019 da piyasaya sıfır modelini sürünce satışa çıkart.
    Şahsen TNT25 i 20bin km kullanmış biri olarak ,japon malı olmayan bir motoru bir daha almam.
    İkimizde de TNT 25 vardı. Ben 30.000 kullandım. Hiç bir sorun yaşamadım. TNT 25 sorunluydu. Ama küçük tek silindir bir motoru çok zorlayınca herkes problem yaşıyor. Bakınız Duke Pulsar vb

  3. #43

    Üyelik
    29 Haziran 2016
    Motosikleti
    Cf Moto 250 nk
    Motor satmak için en mantıklı ay nisan mayıs ayları. Araba fiyatları da o zamanlar uçar gider. Bu arada elinde kalır diyenlere aldırma. İlk arabam Daewoo racerdi. Arkadaşlarım akrabalarım hepsi son sahibi oldun diye dalga geçiyorlardı. İlana koyduğum ilk hafta sattım iyi fiyata .

  4. #44
    oialdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    XMAX 250
    Alıntı anılbel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mt07 ile leoncino heralde benzer fiyat aralığında diye karşılaştırılıyor , diğer türlü 3 vurup tek sayma durumu var.

    Ote yandan cruiser olayi bambaska bir durum ,hangi cruiser mesela?
    VT750 ya da XVS950A

  5. #45

    Üyelik
    26 Mart 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Vallahi XV950A güzeldir, ama alır almaz en azından bir Koso Spedo Tacho alacaksın, kendi orijinal dashboard'u tam bir rezalet. Ardından bir egzost hava filtresi (orijinal çok kısıtlı ve iğrenç kocaman diz düşmanı bir şey) ve yakıt yönetim modülü. Ben Cobra'nın ürünleri beğeniyorum bu alanda. Tadından yinmez. Görsellik keyfe kullanıcıya kalmış artık.

    XV'nin sıfırı da kullanılmışı da bolca mevcut. Tek negatif durum hava soğutma olduğu için trafikli ortamda omlet yapma ve but çevirme durumları oluyor... (Hava soğutma başka açıdan avantajdır ama, basit ve sorunsuz sistem.)

  6. #46
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    13 Ağustos 2017
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    WR 250 R
    Valla motosiklet güzel maşallah , Allah sahibine bağışlasın ama cb500f in ederi kadardır ederi (tabiiki benim gözümde) . Bu tür bi motosikleti uzun süre binmek için almış olmak lazım , zira ben buna vereceğim parayla kız gibi bi mt09 alırım. Veya Mt07 alırım 10 bin lira cebimde kalır. Eminim ülkemiz motosiklet kullanıcılarının %95i benim gibi düşünüyordur geriye kalan %5in içinde de bu tür motosiklete ihtiyaç duyan, ilgisini çekeni bulmak zor.

    Yerinde olsam satmaz binerdim diyemiycem başka birşey ilgimi çekerse bi şekilde elimdekini satıp onu almaya programlanmışım 😊 Yinede satmamanı tavsiye ederim.
    leon99 bunu beğendi.

  7. #47
    Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Nisan 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Sıradanlıktan uzak ve değişik motorları seven birisi olarak durumunu anlıyorum. İlk motorum olan Hyosung X5 veya GD250N olarak adlandırılan modeli aldığımda aynı şeyleri fazlasıyla yaşamıştım. Ufak tefek sorunlar garanti kapsamından giderildi onun dışında çok eğlenerek kullanmıştım o motoru. Sonrası ise daha çılgındı bir avuç olan Husqvarna Nuda 900 alınca daha da fazla duydum aynı tepkileri. Ancak bunun keyfi gerçekten çok farklı. Bu arada 2 motoru da çok minimal zararlar ile sattım ve çok eğlendim, üstelik çokda övgü aldım kullandığım süreçte makinalar hakkında. Son 2 motorum Japon ve Suzukinin Bandit serileri, bunlarda biraz enteresan ve çok ilgi görmeyen modeller.

    Motorunun yeni olması, cc oranının bizim insanımıza pek hitap etmemesi ve son yıldaki fahiş fiyat yükselişleri satamaman için etkenler, Japonlar bile zor satılırken şuan satman biraz zor. İhtiyacın yok ise bana sorarsan satma, kafana da takma bu mevzuyu. Motorun ile daha dogru düzgün km bile yapmamışsın. Fırsat geçmiş eline Leoncino'nun kilometre rekorlarını sen kır işte, icabında markanın yüzü haline gel. Şuanki motorumu satmayı düşünüyordum ancak güncel fiyatlardan sonra evladiyelik yapmayı düşünüyorum. Yine söylüyorum zarar ederek elinden çıkartma motorunu zorda değilsen.
    oialdemir ve leon99 bunu beğendiler.

  8. #48

    Üyelik
    26 Mart 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Bu 500cc'yi neden sevmezler vallahi anlamıyorum? Ben NC'den indim CB500F'e, şehir içinde her türlü daha avantajlı ve kesinlikle NC'yi aratmıyor.
    oialdemir ve Green Arrow bunu beğendiler.

  9. #49
    YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2016
    Şehir
    Ankara
    Ülkemizin ekonomi ve bu tip durumlarda geçmişten gelen bir kültürümüz olmadığından aldığımız her şeye yatırım olarak bakıyoruz.

    Daha önce de konuşmuştuk senle.
    Bizim ülke de racing den başka motor tutmaz. Bakma sen mt7 diye dolananlara ilk geldiğinde 18 bin liradan satılıyordu. Çok ucuzdu bu ucuzluğa 700cc diye aldı millet. Sevdiğinden yada çok iyi anladığından değil.

    Ducati'ler bile yok parasına satılıyor.
    oialdemir bunu beğendi.

  10. #50

    Üyelik
    20 Mart 2017
    Sonuçta serbest ticaret ,

    Mühendis arkadaşlar bilir tpm diye kalite sistemi var bizim şirkette tr de namlı danışmanlarından Türker bozinoğlu anlaşmış , akşam şirketin lokalinde FB maçı seyrediyorlar sene 2011-12gmy ve direktör ile yönetim kurulu adamı tutugu için bizim kiler laf söyleyemiyor adama gmy masaya çağırdı bana dedi Serkan bir tpm projesi de sen yapta kalite düzelsin dedi , bende durdum bir maça baktım birde gmy zaten gmy beni puşluguna çagırdıgı belli , buldum dedim derya bey şu FB ye bienvenu satan adamı bize pazarlama cı diye alalım, bak kalite sorunu kalıyor mu 😊 .

    Bivenvu de bırak fb de oynamayı ikinci liğ topçusu bile değil , nasıl fenere kakalamışlar ise artık.

    Sonuç ta serbest piyasa olabilir çin malı motor da 40 gidebilir bienvenu de fener de oynadı .

  11. #51

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    500cc candır iyi hacimdir ne çok yakar ne az yakar ideal yakar .. 250cc kadar azda yakmaz standart hızlarda 650cc kadarda yakıt olarak uçmazda top limitlerde.. tam aradadır.. performans olarak 250cc gibi çok üzmez 650cc çok uçmaz.. en azından bu yakıt ,bakım,genel gider fiyatlarında maksimumda idealdir türkiye için... nominalde ise 250-300cc arası yeterli.. benim fikrim ..

    konuya dönersek bu motor çok ekstrem bir motor 2 tane 3 tane satılmış bir model, haliyle emsali yok piyasada marka birde benelli oldumu işler iyicene zorlaşıyor.. şöyle diyim bu ülkede suzuki kawasaki yamaha hatta honda gibi markaların bile ekstrem türkiyede 10 ,20 tane 50 tane falan çok çok az sayıda satmış modellerin fiyatları bile sürünüyor.. nerde kaldıki benelli..

    örnek ver desen direk aklıma honda deauville geliyor bir sene iki sene üretildi türkiyede bir avuç satıldı ilanlarda zaten üçü beşi geçmez satılıkda baksan... efsane güzel makine abs li tour çantaları falan önde iki tane torpido gözü falan her şeyi üstünde, yol bilgisayarı tripleri digital göstergesi dört dörtlük makine akranları 40 bin tl lerde gezinirken honda olmasına bu kadar dolu donanımlı olmasına rağmen fiyatı 20 bin tl lerde hatta yıl içinde kovalanırsa çok sıkışanlar 16-17 bin tl gibi rakamlara bile bırakabiliyor.. yeni örnek ver desen crosstourerları veririm o kadar polis zabıta falanda almasına rağmen çok tutunamadı sandık motor 0 km de 45 bin liraya bulmak mümkün ikinci elde 6-7 bin kmlerde olanlarını 36-37 lere bulmak mümkün..

    honda çok tutan bir marka olduğu için hondadan örnek verdim.. yoksa kawada ki ikinci el özellikle heleki çok az satan modellerdeki değer kaybı inanılmaz suzuki iinde geçerli yamaha içinde geçerli..

    konuya tekrar dönersek marka benelli olunca çok satan çok tutan bir modelde olmayınca insanların tereddütleri normal.. aslında tam senin motorunlada ilgili değil konu benellinin genel olarak yüksek hacimlerinin ikinci elleri satılmıyor diye duydum trk502 ler tnt600 ler..

    en son bana söylenen trk502 nin sıfır fiyatının 32 bin tl olduğu idi.. eğer rakamı hala o sınırlardaysa sıfır bence alınabilicek bir motor akranları içinde hacim olarak rakibi yok en yakın akranları versys 650 ve vstorm onlarında zaten sıfır fiyatları iki hatta belki üç mislidir.. birde küba getirtiyor motoru eğer küba motorlarında olduğu gibi her tür senet taksit olayıda varsa sıfırda peynir ekmek gibi satıyordur.. yanlarada takarsın 33 litrelik givi yan çantaları oldu bitti .. ama işte sıfır alırken her şey iyi tamam hoş güzelde o motoru iş satmaya gelince alan çıkmıyor pek fazla ikinci elde insanlar daha çok sürkülasyonu olan motrlara yöneliyorlar honda yamaha gibi benelli gibi markalar listenin en sonlarında oluyor..

  12. #52
    oialdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    XMAX 250
    Alıntı serif abi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sonuçta serbest ticaret ,

    Mühendis arkadaşlar bilir tpm diye kalite sistemi var bizim şirkette tr de namlı danışmanlarından Türker bozinoğlu anlaşmış , akşam şirketin lokalinde FB maçı seyrediyorlar sene 2011-12gmy ve direktör ile yönetim kurulu adamı tutugu için bizim kiler laf söyleyemiyor adama gmy masaya çağırdı bana dedi Serkan bir tpm projesi de sen yapta kalite düzelsin dedi , bende durdum bir maça baktım birde gmy zaten gmy beni puşluguna çagırdıgı belli , buldum dedim derya bey şu FB ye bienvenu satan adamı bize pazarlama cı diye alalım, bak kalite sorunu kalıyor mu �� .

    Bivenvu de bırak fb de oynamayı ikinci liğ topçusu bile değil , nasıl fenere kakalamışlar ise artık.

    Sonuç ta serbest piyasa olabilir çin malı motor da 40 gidebilir bienvenu de fener de oynadı .
    Tâbi canım haklısın. BMW de yeni F750 ve F850 nin bloğunu Çin de Loncin e yaptırıyor. 115 Bin TL veren arkadaşlara söyleyeyim. İlanlara maksimum 45-50 yazsınlar.

  13. #53
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    03 Ekim 2015
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    R25
    30 35 arasi bir rakam eder.500luk motor sonucta honda cb500 ayarinda ve fiyatinda olmasi gerekir.bu tarz motor fazla yok evet ama xsr 700 bir boy büyük kalir.xsr 35 40 arasi piyasasi varsa 30 35 arasi bu motor icin bence dogrudur.30 altina hayatta satmazdim ben.tabi marka degeri ve tek motor oldugu icin durum farkli.
    oialdemir bunu beğendi.

  14. #54
    oialdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    XMAX 250
    Alıntı burak burk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    30 35 arasi bir rakam eder.500luk motor sonucta honda cb500 ayarinda ve fiyatinda olmasi gerekir.bu tarz motor fazla yok evet ama xsr 700 bir boy büyük kalir.xsr 35 40 arasi piyasasi varsa 30 35 arasi bu motor icin bence dogrudur.30 altina hayatta satmazdim ben.tabi marka degeri ve tek motor oldugu icin durum farkli.
    10 güne çıkıyor satışa zaten

  15. #55

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    bu motorun akranı cb500 değil yalnız ducati scrambler 400,Husqvarna vitpilen 401 falan.. Bu arada fiyatta hiç yorum yapmam hakkı sence neyse onu iste elbet hakkını veren olur.

  16. #56
    oialdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    XMAX 250
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motorun akranı cb500 değil yalnız ducati scrambler 400,Husqvarna vitpilen 401 falan.. Bu arada fiyatta hiç yorum yapmam hakkı sence neyse onu iste elbet hakkını veren olur.
    Zaten öyle kıyaslıyor el oğlu

    https://www.motociclismo.it/prova-be...-difetti-69230

  17. #57

    Üyelik
    20 Ocak 2015
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar rs 200
    Şu an da motorunun satmaması abi tamamen Benelli markasının algısı. 2-3 sene içinde benelli tavan yaptığında en değerli motorlardan biri olacak leoncino. ama gel gelelim tüm piyasa da faiş fiyatlar var. Fakat 500 cc'lik bir motosikletin 35-40 bin civarı olması kadar doğal bir şey yok. Benelliciyiz,Benelli fiyat kısmına güzel bir şeyler yaparsa bu piyasaya girer. Motorları gerçekten kalitesiz değil ve yakışıklı.
    oialdemir bunu beğendi.

  18. #58
    oialdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    XMAX 250
    Alıntı Green Arrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sıradanlıktan uzak ve değişik motorları seven birisi olarak durumunu anlıyorum. İlk motorum olan Hyosung X5 veya GD250N olarak adlandırılan modeli aldığımda aynı şeyleri fazlasıyla yaşamıştım. Ufak tefek sorunlar garanti kapsamından giderildi onun dışında çok eğlenerek kullanmıştım o motoru. Sonrası ise daha çılgındı bir avuç olan Husqvarna Nuda 900 alınca daha da fazla duydum aynı tepkileri. Ancak bunun keyfi gerçekten çok farklı. Bu arada 2 motoru da çok minimal zararlar ile sattım ve çok eğlendim, üstelik çokda övgü aldım kullandığım süreçte makinalar hakkında. Son 2 motorum Japon ve Suzukinin Bandit serileri, bunlarda biraz enteresan ve çok ilgi görmeyen modeller.

    Motorunun yeni olması, cc oranının bizim insanımıza pek hitap etmemesi ve son yıldaki fahiş fiyat yükselişleri satamaman için etkenler, Japonlar bile zor satılırken şuan satman biraz zor. İhtiyacın yok ise bana sorarsan satma, kafana da takma bu mevzuyu. Motorun ile daha dogru düzgün km bile yapmamışsın. Fırsat geçmiş eline Leoncino'nun kilometre rekorlarını sen kır işte, icabında markanın yüzü haline gel. Şuanki motorumu satmayı düşünüyordum ancak güncel fiyatlardan sonra evladiyelik yapmayı düşünüyorum. Yine söylüyorum zarar ederek elinden çıkartma motorunu zorda değilsen.
    Yok canınm zorda kalmalık bir durum yok. Daha geçen hafta tüm fren balataları değiştirdim ve DOT 5.1 koydum. Söylemesi ayıp hepsini EBC double-HH taktık. Gitti 650 TL Ama zamanı gelmişti. Hem az kalmıştı hem ses yapıyordu. Bende alkol, sigara gibi şeyler olmadığından bütün masrafı motora yapıyorum

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------

    Alıntı ufoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha FB gruptaki önerimi yineliyorum.

    Motoru satmak yerine bir diziye kiralayın. Daha iyi para getirir.

    Başkası farklı düşünebilir ama bence bu çok klas, kendine has stili olan bir motor...
    Bence de tasarımı çok farklı güzel bir öneri. Diziye filan kiralasak çıkarırız parasını


  19. #59

    Üyelik
    20 Mart 2017
    Alıntı oialdemir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tâbi canım haklısın. BMW de yeni F750 ve F850 nin bloğunu Çin de Loncin e yaptırıyor. 115 Bin TL veren arkadaşlara söyleyeyim. İlanlara maksimum 45-50 yazsınlar.
    Bu yazdığın çok şey yazarım da gereksiz , olur...

    bundan sonra ki yazdığım şeyi gerçekten toş toş geçmiyorum , benim yakın bir arkadaşım ağabeyi vardı geçen sene kanserden hayatını kaybetti, kendisi Galatasaray lisesi mezunuydu Gökan ağabey , . Gökan ağabey TR de yaşadığı zamanlar ilk işi tekstilmiş zamanında 10 adet kaz tüyü montu Afrika'da ekvora yakın bir yere , satmış, bunun resimlerini pproformlarını saklardı. bunun başarısı kendisine çok kapılar açtığı anlatmıştı. Milettin don ile hatta donsuz dolandığı yere kaz tüyü mont satmak inanılmaz .

    Cidden toş toş geçmiyorum bunu yazdığın fiyatın %10 altına bile satmayı başarır isen belgesi sakla resmini sakla CV ne koy , bu üst düzey bir yönetici de çalışanında bekledigi bir özellik olmaz işe ikna kabiliyeti . Çok yerde kapı açar sana .

    İsim vermeyim ama ciddi bunu başarırsa Honda Türkiye'de gmy , temsada satış direktörü , anlaşda pazarlama müdürlüğü yapmış ,bu işleri yaptıktan sonra eğitimci olacağım diye Harvard da doktora yapıp şimdi de Sabancı üniversitesi hoca olan kendisi makine müh olup kariyer i pazarlama olan bir motorcu ağabeyimiz den sana ref mektubu alabiliriz .çok iyi ikna kabiliyeti var iyi pazarlamacı olur diye

  20. #60
    oialdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    XMAX 250
    Alıntı serif abi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu yazdığın çok şey yazarım da gereksiz , olur...

    bundan sonra ki yazdığım şeyi gerçekten toş toş geçmiyorum , benim yakın bir arkadaşım ağabeyi vardı geçen sene kanserden hayatını kaybetti, kendisi Galatasaray lisesi mezunuydu Gökan ağabey , . Gökan ağabey TR de yaşadığı zamanlar ilk işi tekstilmiş zamanında 10 adet kaz tüyü montu Afrika'da ekvora yakın bir yere , satmış, bunun resimlerini pproformlarını saklardı. bunun başarısı kendisine çok kapılar açtığı anlatmıştı. Milettin don ile hatta donsuz dolandığı yere kaz tüyü mont satmak inanılmaz .

    Cidden toş toş geçmiyorum bunu yazdığın fiyatın %10 altına bile satmayı başarır isen belgesi sakla resmini sakla CV ne koy , bu üst düzey bir yönetici de çalışanında bekledigi bir özellik olmaz işe ikna kabiliyeti . Çok yerde kapı açar sana .

    İsim vermeyim ama ciddi bunu başarırsa Honda Türkiye'de gmy , temsada satış direktörü , anlaşda pazarlama müdürlüğü yapmış ,bu işleri yaptıktan sonra eğitimci olacağım diye Harvard da doktora yapıp şimdi de Sabancı üniversitesi hoca olan kendisi makine müh olup kariyer i pazarlama olan bir motorcu ağabeyimiz den sana ref mektubu alabiliriz .çok iyi ikna kabiliyeti var iyi pazarlamacı olur diye
    Bu kariyerin üstüne bence edebiyat denemelisiniz. Gerçekten sizde hikaye bitmiyor. Ertem Eğilmez' in Banker Bilo filmi sizin hikayelerin yanında çok zayıf kalır. Siz bırakın motosikleti. Romancı olun. Memleket eksik zaten bu konuda
    SAFETY bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)