Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Gidon sallanması

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    21 Aralık 2017
    Lastiğin yönü doğru.En son kafama takılan malum kış mevsimi,rüzgar oldukça fazla.Sorun arkadaki taşıma çantası savrulma,dalgalanma yapıyor sanırım.Oysa çantayı sökerekte denemiştim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    tank slapper , yani bizim deyimimizle depo tokatlama yada gidon sallanma hepsi aynı şeydir.. genelde yaygın olarak ön düzen sorunlarından olur..

    VVe altını kalın kalın çiziyorum tek teker yapılan motoru tek tekere veren insanların motorunda çok sık olur çünkü motoru her kafasını indirip yere sertçene çaldığınızda ön düzene çok yüksek bir şiddet basınç uygulanıyor bu bütün hassas olan ön düzeneğin dengesini yapısını bozuyor.. zamanla rulman, amortisör direkler jant disk sorun oluşuyor..

  3. #23

    Üyelik
    21 Aralık 2017
    Sayın logaritma,işaret ettiğiniz nokta benim için çok çok uzak.Ön kaldırmak veya bunu denemek benim yapabileceğim daha doğrusu denemek isteyebileceğim bi şey değil.Tek teker yapanlara sözüm yok ancak yapmadım,yapamadım.Yine söylüyorum tek tekerci kardeşlerimize sözüm yok,oda onların zevki.Temennim kendilerine veya başka şahıslara zarar vermemeleri.Az önce turlayıp geldim değişen bir şey yok.Anladığım ellerini üzerimden çekme diyor.İlk fırsatta yeniden gidon boşluk ayarı ve amortisör yağ oranlarının kontrolünü yapmam gerekecek.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)