Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Alırım bi hayırlı olsun

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    19 Ocak 2016
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 sl gitti MT 25 geldi
    Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde binin.
    Ekarademir bunu beğendi.
    Bağımsızlık benim karakterimdir.

    ATATÜRK


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Aksaray
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Alıntı RideForLife. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ilk başta okuduğumda hangisinden bahsettiğiniz anlamamıştım . Hayırlı olsun proje mesajlarını dört gözle bekliyorum.
    Açıkcası bunda yapacak birşey yok proje olacak. Bi temizlik işi var. Motor bakımınıda yaptım zaten. Şimdi KTM ile uğraşıyorum. Dayanamadım söktüm yine. 6 ay önce boyamıştım boyası eskidi yeniden boyayacağım. Bu sefer tamamen turuncu yapacağım motoru. Birde elektirik tesisatını yeniliyorum.

    Alıntı freelancer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vaay, bence birkaç "hayırlı olsun"u birden hak eder bu alet :D Bisiklet zamanlarımda çok özeniyordum motorlu bisikletlere, "ufak tefek bir şey de olsa ses etmem" diyordum. Salcano NG650'nin üstüne 25-50cc motoru sıkıştırıp 600 liraya satan adam vardı bir tane. Bu tarz bir güzelliği bin liraya bulsam ilana çıktığı gün alırdım herhalde :D
    Bende çocukken öyleydim. Ve hala çocuklar öyle. Geçtiğim yerlerde çocuklar birbirini dürtüp beni gösteriyor. Bağırıp "abi bu ne böyle" diyenlerde var. Gerçi büyüklerde çok özeniyor belli.

    Alıntı GT250rAlanya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel makine, 1000 lira da gayet iyi para. Bugün bulsam bende alırım. Gayet hoş nostaljik. Sadece güzel,temiz,ustaca bir boyaya ihtiyacı var. Güle güle kullanın.
    Sepet aynen kalsın. hiç sökmeyin.
    Eğer her parçası orjinal ise asla değiştirmeyin. Küçük bir tavsiye. Yıllar sonra çok çok daha güzel paralara satılır.
    Orjinal değilse de markasından orjinaline bakın. Orjinale çevirin.
    Boya değilde yıkanmaya ihtiyacı var. Bayadır yıkanmamış belli. O yüzden kir içinde. Boyasında çizik pas vs yok aslında. Karbüratörü orjinal değil. Mobilet karbüratörü. Sepetide değil tabi. Satma niyetim yok açıkcası. İsteyen çok ama vermiyorum.

    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun abicim 1000 tl çok değilmi ya gerçi muhtemel sende çocukluk hayali gibi birieydir daha önceki konulardan az çok kestiriyorum bisiklete takılan kitler vardı motorlu testereden bile yapanlar oluyor youtube da denk geliyorum zaman zaman daha ekonomik bir şekilde halledebilirdin ama sende durum dediğim gibi biraz farklı hayırlı olsun
    Ekonomik şekilde halledilmiyor işte. Daha önceden hızar motorundan yaptım pek düzgün olmadı. Bu orjinal motorlu ve ona uygun jantıyla beraber. Bunun gibisini yapmak benim için baya aşırı masraf demek. Krank yapılacak motor bloğu yapılacak vs. Hepsi bu bisiklete uygun parçalar. Başka şeyden uydurma yapılamayacak şeyler. Ancak mobilet motorundan yapardım ama oda bunun gibi kibar ve güzel durmazdı. Adamlar jantı sağa doğru bombeli yapmışlar solda kalan boşluğa motoru sığdırmışlar. Dışarda çıkıntısı yok. Fiyatıda bence çok ucuz. Daha önceden internette pahalıya satılanlarını gördüm. Mesela bunu aldığım gün letgoda bi ilan vardı oda 2000di. Sıfırını yurtdışından alıp getirtmeye kalksam motosiklet parasından daha çoğa mal olur.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)