Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Youtube'daki motosiklet kanalları, Fikirleriniz

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    03 Ekim 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    denemetahtası, motopixeltv
    harun27 bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    Son Ütücü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Şubat 2015
    Şehir
    Bakırköy/İST
    Motosikleti
    Yamaha mt-07
    Alıntı MrMud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kısa, öz; "Sanal çöplük".

    Hele ki çift silindir, kafama silah dayasınlar izlemem.
    Muhteşem enteresan, oha falan denilen bir olayını bile duysam, ulan neymiş nolmuş diyip bakmam sırf reyting kasmasın diye.

    Gerizekalı hareketlerde bulunmayan, hâlâ embriyo halindeymiş gibi hareketler yapmayan 2 kişi tanıyorum.

    -Royal Jordanian
    -Enduro Kex (Grup)
    Dünya genelinde konuşacaksak Royal Jordanian hakkaten bu motovlog aleminin kralı.
    alp010 ve MrMud bunu beğendiler.

  3. #43
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    14 Kasım 2018
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    Gs 1200 Adv
    Alıntı Justforfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yorumlardan anladığım, küfür eden ve laubali olan motovlogerlar daha çok seviliyor. Gerekçe de samimiyet, mamimiyet.

    Motoron, motopiksel, motorcu muhabbeti, motorcu abi, motobaba, çift silindir... Gayet başarılı ve seviyeli işler yapıyorlar.
    ahahahah iyi güldürdün beni dostum. Moto Baba ve motoron kısımlarına kısmen katılabilirim.

    Fakat gelip bana çift silindir başarılı seviyeli işler yapıyor dersen ya kültür seviyenden yada onun bir yakını olduğundan şüphe ederim.

    Neden dersen çift silindir dediğin eleman izlenme uğruna yapmadığı saçmalık kalmayan doğru düzgün konuşmasını bilmeyen videolara girerken anırarak bağıran bir arkadaş.

    yaptığı işlere gelirsek izlenme kasmak için sırtına katana takıp millete atar gider yapmalar yolda arkamdan korna çaldı diye yanındaki arabalara bulaşmalar efelenmeler vs yapıyordu. Sonra bi adama denk geldi. Yine o susup gidenlerden sanıp seni burda gebertirim dedi. Sonra ne mi oldu? En son öyle bir korktu ki soldan vurduğu halde sağ kolunu tutup hojaam kolum kırıldı galiba canım acıyor tamam gitmiyorum bi yere tamam sakin ol hojaamm diye yalvarıyordu. Adam ne yapıyordu biliyor musun bütün sülalesine bağıra bağıra küfür ediyordu fakat bu arkadaş izlenme uğruna o küfürleri çarşaf çarşaf yayınladı. Adamın yüzüne karşı hiç birşey diyemedi. Sonra bi video çekti adamın arkasından saydı sövdü. Delikanlıysa neden yüzüne sövemedi ?

    Son videolarında aklı sıra millete güvenli sürüş eğitimi veriyordu fakat kendisi en basitinden şeridin neresinde konumlanacağını bile bilmiyordu. Bir de iğrenç bir ağızla anlatımı var örnek " şimdi burdan bi çıtır sol yapıyoruz şimdi bi çıtır aynaya bakıyoruz şimdi bi çıtır şöyle yapıoyurz" bi çıtır ne ya? Zaten izleyici kitlesi de 10 12 yaş civarıdır sanırım.

    Motorcumuhabbeti dediğin adamla ilgili herşeyi yukarıda yazdım zaten. Başkalarının videolarında bile kaskla eldivenle arkada konu mankeni gibi durup aklı sıra esrarengiz havası vermeye çalışırken çoluk çocuk hareketleri ile kendini rezil eden bizi başkası adına utandıran bi arkadaş. Ayrıca bilgi seviyesi de gayet düşük.

    Motorcuabi dediğin adamı ilk başlarda izlerdim efendi adam derdim. Taa ki sponsor alıp onun kölesi olana kadar. O naif dediğiniz adamın nasıl rol yaptığını bi videosunda gördük. Scooterlı bir kurye arkadaşa çarpıp bi pardon bile demeden artist artist devam etti. Ayrıca tanıttığı ekipmanlarda da yine malum bi motosiklet aksesuarları mağazasının ürünleri idi ve milletin hiç memnun olmadığı ürünleri yere göğe sığdıramıyordu. Yersen.

    Motopiksel de aşırı derece reklam kokan hareketler.

    motobaba evet severim. bir de yukarıda fatihulus arkadaş yazmış doğru da söylemiş. onu da severek izlerim sakin huylu yardımsever on numara bi adamdır. Atlamışım onu kusura bakmasın.
    SlimShady1, logaritma ve alp010 bunu beğendiler.

  4. #44

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    bir youtuber vardı hayranlarıyla buluşma düzenlemişdi haberlere falanda çıkmışdı paso 6 yaş 8 yaş 10 yaş grubu çocuklar gelmişdi ebeveyinlerliyle çocuğun yüz ifadesi çok komikti etrafda koşturan çocuklar falan aklıma geldikçe gülüyorum ..
    alp010 bunu beğendi.

  5. #45
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    14 Kasım 2018
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    Gs 1200 Adv
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir youtuber vardı hayranlarıyla buluşma düzenlemişdi haberlere falanda çıkmışdı paso 6 yaş 8 yaş 10 yaş grubu çocuklar gelmişdi ebeveyinlerliyle çocuğun yüz ifadesi çok komikti etrafda koşturan çocuklar falan aklıma geldikçe gülüyorum ..
    barodi olabilir genelde onun buluşmalarına çoluk çocuk geliyor hep :D

  6. #46
    YZFR25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Eylül 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Burgman 200 Abs
    Motosiklet camiasında AEA bu işin otoritesidir. Kendine has anlatımı, samimiyeti, tarzı çok başkaydı toprağı bol olsun. Yeri de çok zor dolar. Bir sürü motovlog kanalı var, kaliteli iş yapanlarda var ancak AEA'ın yerini dolduracak kanallar değiller.
    alp010 bunu beğendi.

  7. #47

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    en başda tekrar ediyim sen test ettiğin motoru a firmasından b firmasından almışsan o motor berbat bir şey olsada kötüleyemessin..

    Bizim bu motor kanalarının en büyük sorunu budur çoğu göbekden birilerine bağlanmış malların eksi kötü yanlarını söyliyemiyor..

    japon yada avrupa motoru test ettin mi adam yere göğe sığramıyorki şunu diyim her japon motorununda gayet kötü yanları vardır tarihde çıkmışdır geri çağırmalar olmuşdur japon kusursuz mükemmel üretir diye bir kaide yoktur.. motoru alan yere göğe sığdıramıyor kardeşim sen bana o motorun eksilerini kötü yanlarını söyle benim için o kısmı önemli. iyi yanlarını zaten herkes biliyor .. çoğundada ne yazık ki o kötü yanlarını söyleyebilicek bir yürek yok çünkü dedimya firmadan bir daha motor alamaz sponsorunu kaybeder korkusu var.. böyle kanalları izlemeninde kimseye bri faydası yok çünkü kanal yanlı bir kanal en başda.. bunu belli birileri için yazmıyorum bu tür kanallar vloggerlar avrupadada var amerikadada var türkiyedede var global bir şey..

    Aea nın farkı firmalarla iş yapsada sponsorları olsada mal tanıtsada Aea kendi başlı başına bir markaydı yani sponsor kaybetse başkası hemen o sponsorun yerini doldura bilirdi... Aea herzaman kendine ait bir marka kalitesi ve potansiyeli vardı.. Aea kendi ismiyle bir eldiven üretse o bile yok satardı öyle söyliyim..
    o yüzden rahmetli motor yada ekipman tanıtımı yaparken orta halli yada alt sınıf ama iş görür malları bir şekilde esprilerle , kaş göz işaretleriyle karşı tarafa o mesajı veriyordu tanıtım yaparken .. izleyen anlıyordu alıyordu o mesajı o malın kalitesinin ne olduğunu..

    mesela düşünüyorum şuda olabilir ben ekipman satan bir firmayım youtube da çok izlenen çok takipçisi olan bir motor kanalına dedimki gel benim ürünlerimi çaktırmadan tanıtımını yap çok beğendiğini söyle yere göğe sığdıramada bize rakip firmanında ürünlerini çaktırmadan kötüle buda olabilirlilikler dahilinde olabilicek şeyler..

  8. #48
    Kergit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Şubat 2018
    Şehir
    Balıkesir
    Motosikleti
    X Max 250
    Motor tanıtımı konusunda motopixel i tercih ediyorum.
    ama motosikletle ilgili her konuda motomania izmir/ gökhan abiyi tek geçerim
    pinkcrow7 bunu beğendi.

  9. #49
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    14 Kasım 2018
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    Gs 1200 Adv
    Alıntı Kergit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor tanıtımı konusunda motopixel i tercih ediyorum.
    ama motosikletle ilgili her konuda motomania izmir/ gökhan abiyi tek geçerim
    şu her konuya xxx alacakalr kesin izlesin xx özel diye video yapıp hepsine aynı video kapağını koyan arkadaş mı ahaha hadi oradan ya

  10. #50
    harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ocak 2012
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150
    Bu arada beyler yazmakla yazmamak arası kaldım ama yazayım yine de. Geçenlerde hasanpaşaya gittiğimde (yaklasık 2 hafta önce ) sanırım motoplus idi baktım önünde bir zx-636 direk aklıma motorcu muhabbeti geldi sonra motora baktım bir tur cevresinde döndüm ve motorcumuhabbeti denen kişinin motoru oldugunu gördüm. tabi bu arada sevgili kardeşimiz de yan tarafta arkadası ile muhabbet ediyordu arkadasının honda crf 250 sinin yanında. Tabi o da şüphelenir gibi baktı ister istemez. Neyse içeri girdim ben bunun motorcu muhabbeti olacagını düşünemedim ama bir yandan da bot bakmaya gittiğim için botlarında standı dısarıyı görüyordu. Neyse dedim hiç sormuym motorcu muhabbeti kim diye kimseyi kıllandırmayım dedim ve motoru izlemeye basladım. Sonuc olarak kaskı takmadan geldi motoru calıstırdı ve bende o an görmüş oldum. Sonuc olarak merak edenler için motorcu muhabbeti denilen vloggerın yüzü mansur arka benziyor. Ha neden gizliyor bilmiyorum anlam da verebilmiş değilim albaylar yarbaylar generaller amiraller bile kendilerini gizlemezken. Yolda seni bir hayranın cevirecek diye mi gizliyorsun ? Bence hayranlarınla ilgilenemeyecek kadar ilgisizsen yigido sen yol kaydı olarak cek videolarını. Son olarak ta yüzünü gizleyen vloggerlar hep antipatik gelmiştir bana ve bir çok kişiye.

  11. #51

    Üyelik
    28 Temmuz 2015
    Şehir
    Kastamonu
    Motosikleti
    Ybr 125
    Alıntı harun27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada beyler yazmakla yazmamak arası kaldım ama yazayım yine de. Geçenlerde hasanpaşaya gittiğimde (yaklasık 2 hafta önce ) sanırım motoplus idi baktım önünde bir zx-636 direk aklıma motorcu muhabbeti geldi sonra motora baktım bir tur cevresinde döndüm ve motorcumuhabbeti denen kişinin motoru oldugunu gördüm. tabi bu arada sevgili kardeşimiz de yan tarafta arkadası ile muhabbet ediyordu arkadasının honda crf 250 sinin yanında. Tabi o da şüphelenir gibi baktı ister istemez. Neyse içeri girdim ben bunun motorcu muhabbeti olacagını düşünemedim ama bir yandan da bot bakmaya gittiğim için botlarında standı dısarıyı görüyordu. Neyse dedim hiç sormuym motorcu muhabbeti kim diye kimseyi kıllandırmayım dedim ve motoru izlemeye basladım. Sonuc olarak kaskı takmadan geldi motoru calıstırdı ve bende o an görmüş oldum. Sonuc olarak merak edenler için motorcu muhabbeti denilen vloggerın yüzü mansur arka benziyor. Ha neden gizliyor bilmiyorum anlam da verebilmiş değilim albaylar yarbaylar generaller amiraller bile kendilerini gizlemezken. Yolda seni bir hayranın cevirecek diye mi gizliyorsun ? Bence hayranlarınla ilgilenemeyecek kadar ilgisizsen yigido sen yol kaydı olarak cek videolarını. Son olarak ta yüzünü gizleyen vloggerlar hep antipatik gelmiştir bana ve bir çok kişiye.
    Adam yüzü kapalı video çekiyor diye ne bu öfke Ben onu veya sevdiğim diğer motosiklet kanallarını yüzü için izlemiyorum. İster göstersin ister göstermesin. Yaptığı iş iyiyse sever izlerim. Ayrıca hayranlığı abartan insanlarda olabilir ama onun yüzünü kapatmasının nedeni aşırı ilgiden bunalacak olması değildir sanırım.

  12. #52
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    14 Kasım 2018
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    Gs 1200 Adv
    Alıntı uugguurr86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam yüzü kapalı video çekiyor diye ne bu öfke Ben onu veya sevdiğim diğer motosiklet kanallarını yüzü için izlemiyorum. İster göstersin ister göstermesin. Yaptığı iş iyiyse sever izlerim. Ayrıca hayranlığı abartan insanlarda olabilir ama onun yüzünü kapatmasının nedeni aşırı ilgiden bunalacak olması değildir sanırım.
    öfke değil gereksiz hareketler. bi gizem oluşturma çabası. eminim burayı da okuyor. Adnan sana sesleniyorum, yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi bu ülkede albaylar istihbaratçılar yüzü açık gezdiği halde sen bir hayranın görüp fotoğraf çektirmek isteyecek diye bu kadar kasıyorsun ya aşırı itici ve irrite duruyorsun. ayrıca önceki postlarımda da belirttiğim gibi arkadaşın motosiklet ve yol bilgisi de çok düşük seviyede. ama buna rağmen en kral hoca gibi taktik vermeye kalkıyor. hele o otopark motoliz falan gibi başka kanalların videolarında arkadan geçmeler konu mankeni gibi hareketsiz durmalar falan yok mu allahım hareketlere gel. Hani başkası adına utanmak derler ya tam da öyle. Çoluk çocuk musun arkadaş ya?

  13. #53
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    02 Eylül 2016
    Motosikleti
    Tvs Rtr 200
    AEA dan sonra takip ettiğim tek kanal Motomania. Bunun dışındakiler bana hep sahte geliyor.
    logaritma bunu beğendi.

  14. #54

    Üyelik
    10 Mayıs 2020
    Şehir
    İstanbul / Gaziosmanpaşa
    Motosikleti
    Kawasaki zx7r
    Merhaba dostlar başlığı görüp geldim. Son zamanlarda samimiyeti hoşuma giden yeni bir kanal gördüm kurye firmaları ile ilgili videolarından buldum umarım sizinde işinizi görür https://www.youtube.com/channel/UCL3t5SJBR46cYBh4kcPR1Sg


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)