Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Youtube'daki motosiklet kanalları, Fikirleriniz

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    piyasadki kanalların çoğu yanlış hatalı bilgiler vermekden ve gençleri motorsikleti tek teker gazlama gibi bir imaj oluşturmakdan öteye gitmiyor.. hepsi değil belki ama benim gördüklerimin çoğu öyle..

    bir tanesi racing motorla uzun yol yapılır videosu koymuş adam daha videonun başında arkadaşlar ss motorla çok rahat enduro gibi uzunyol yaparsınız dedi videoyu kapattım ..

    bir tanesi hysoung gt250 testi yapmışdı yıllar önce izlemişdim ben bu kadar cahilce bir test görmemişdim anlatıyor çin malıymış hyosoung abs leri iyi tutmuyormuş evet abs beyler yanlış duymadınız.. alttan bin tane o motor kore malı abs li değil gibi yorumlar hakaretler ve aşalamalar gelince videoyu kaldırdı..

    Barkınlada kimseyi kıyaslamayın.. barkının kendine ait bir aura sı vardı..

    bir motorun tanıtımında o motoru yerin dibine sokucak cesaretin yoksa o motorun tanıtımını yapmıycaksın. bakın dünyanın en çok izlenen motorsiklet ve araba programlarına fifth gear overhaulın ve diğerleri adamlar arabanın markası cinsi farketmez yerin dibine gömüyorlar eksilerini milletin gözünün içine sokuyorlar hatta dalgalarınıda geçiyorlar ondan sonra iyi yanlarını anlatıyorlar tarafsızca..

    motomania izmir adam galerici ve bir galericinin al satçının gözünden olayı değerlendiriyor ayrıca motorsiklet tamir servisi var bir ustanında gözündende bakıyor analizlerinde.. benimde en çok sevdiğim yanı odur hayal aleminden milletin hayaller kurduğu ömrü boyu alamıycağı duvarına ancak poster yapıcağı motorları değil herkesin almak istediği niyet ettiği fiyatı uygun motorları analiz ediyor.. sana yağ filtresi ne kadar grenajı ne kadar hangi motor kullanılmış aynı motor şu makinedede kullanılmış onun fiyatı daha uygun gibi verisel analizler yapıyor.. ben o yanını seviyorum.. sana paranı neye yatırdığını ve kaza yada parça kırılması değişmesi gerektiğinde başına gelebilicek masrafları tamir ücretlerini rakamsal fiyatsal olarak söylüyor..
    alp010 ve vlad1462 bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Bu boşluk asla dolmayacak bunu unutmamanızı tavsiye ederim. Eğer ortada boşluk dolabilecek bir ortam olsaydı barkın bayoğlu küçük büyük hepimizin tanıdığı bir kişi olamazdı.. Büyük alanlarda bazı kişilerin yerlerini çok daha iyilerini yapanlar çıksa bile dolduramassınız. Bi barış manço gibi.. Herkesin yeri ve herkesin kişiliği farklıdır.

    Haricinde piyasada ortaya çıkan motosiklet tanıtımları yapmaya çalışanların pek çoğu eskidende vardı, fakat Barkın aslında sıradan biri değildi çok fazla televizyon ve program geçmişi olan bir karakter barkın bayoğlu. Hep lanse edildiği gibi youtube üzerinden büyümüş biri değil. Bunu şu an motosiklet anlatımları yapan hani şu büyük büyük motorları tanıtan 2, 3 kanalın kesinlikle bilmesi gerekli. Hele bide işin komik tarafı şimdikiler bırakın projeyi fikri yükledikleri videonun izlenmelerini bile satın alarak sahte bir platformda büyüdüklerini sanıyorlar.

    30 yıldır motosiklet kullanıyorsunuz bi bakıyorsunuz bilmemne kafalı adam yok 7 silindir 200 300 bin abonesi olan kanallar, Kim ulan bunlar diyorsunuz ... İşte bunlar hep youtube açıkları sahte beğeniler sahte aboneler sahte izlenmeler. Zaten youtube gelir kapısı haline çevirmeye çalışmak yanlış bir durum.

    Bunlarla beraber dikkatimi çeken bir diğer konu motovlogların bir bayiye girip yada bir bir bayiden tanıtım için verilen ürüne ürün tanıtım videoları çekmeleri. Bunların hepsi birbirinden dünyalar kadar farklı temalar farklı konular. Motovlog kullandığı ekipmanları kendi motosikletinin üzerindeki performansıyla değerlendirebilir, ama racing motosiklet kullanan motovlog enduro mont tanıtımı yapmamalı. Motosiklet tanıtımı yapan hergün değişen teknolojiyi takip eden bir adam aynı zamanda ekipman teknolojisine yetişemez ya motor anlatırsınız ya ekipman. Ya motovlog olursunuz ya yada motosiklet tanıtım uzmanı vs.

    Şimdi kanalların tek bir hedefi var youtube da nasıl ön plana çıkarım nasıl başlık koyarım ekran görüntüsü nasıl izleyici çekerim vs. Tesadüfen bulduğum fakir foturafçı kanalı piyasadaki 10 bin üzeri tüm motovlog kanallarından daha yararlı bilgiler paylaşıyor Adam bildiği kadar bilgi veriyor. Bu arada hakkını yiyemem kolaçan adındaki kanal sahibi motokurye arkadaş bile motor tanıtımı yapan bir çok kanaldan daha çok bilgi veriyor..

    Sonuç olarak altın elbiseli adam bir youtuber değildi. Ben canlı olarak tanıştığımda davranışlarını çok beğenmemiş olsam bile adam çok büyük bir alt yapıyla büyük işler başarmış bir değerdir. Bu büyük değeri foruma fake kullanıcılarla reklamını yapmaya çalışan motorisk mi motosirk mi ( ne haltsa )
    değişik renkli kask takan adam, veya süren insan tarzı kanallarla karıştırmamanızı tavsiye ederim.

    Daha büyük veya daha küçük işler yapılabilir ama kimse bir Barkın Bayoğlu olamaz.
    alp010 bunu beğendi.

  3. #23
    frankestayn1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Yeni kanallarda samimiyet yok. Motopixel bide Motoran mı neydi iki kanal var profesyonel çekim yapıp test eden ama adamlar da SAMİMİYET YOK.

    Hatta videolarının altına da yazdım pek takan olmadı çünkü ciddi insanları bizim halk sevmez samimiyet ister ama onlarda samimiyet yok espiri yok güldürme yok örneğin aea mt 25 tanıtıyor birden sikkocan oluyor :D ki bilen bilir ya da hero karizma tanıtıyor birden hintli kılığına giriyor bizleri güldürüyor motosikleti sevmeyen biri bile izliyor çünkü adam işini hakkıyla yapıyordu kötüyse kötü iyiyse iyi diyordu.

    O gittikten sonra piyasa oğuzhan muslu gibi cemre duru gibi veletlere kaldı. Velet dememde ki amaç benden küçük olmaları vs değil ki benden büyükler ama demem de ki amaç şu, yok motorla kız tavladım yok sevgilime motor öğrettim yok tek teker yaptım sonra motora yeni başlayanlar bu aptallara özeniyor başlarına bir şey geliyor.

    ''MOTOSİKLETİ SADECE HIZ YAPIP KIZ TAVLAMA ARACI OLARAK GÖRÜYORLAR''

    Ama yeni başlayanların öğrenmesi gerekenleri öğretmiyorlar, motosiklet hız yapıp kız tavlama aracı değildir kiminin özgürlüğüdür kiminin ekmek teknesidir kiminin hayatıdır kiminin hobisidir.

    Motosiklet SS motorlardan ibaret değildir ki gerçekten motosiklet kültürünü bilen biri bunu bilir. Ama bu ergen kanalları yüzünden motosikletler sadece SS motorlardan ibaret sanılıyor. Ayna kırdım kız tavladım gibi bişeyleri bi araba kullanan baba görse? Diyecek ki ulan bu motosikletçiler ne serseri ben bunlara nasıl güveneyim çocuğumu emanet edeyim? Yarın bi gün öyle bi babanın kızına aşık olsanız direk serseri gözüyle bakacak zaten halk motorculara serseri-çete gözüyle bakıyor iyice o kanallar yüzünden adımız karalanıyor neyse.
    alp010 ve Tengri bunu beğendiler.

  4. #24
    bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ağustos 2013
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Herkes izlensin diye bir tarafını parçalıyor. Maksat para kazanmak. En doğal ve samimi olarak, yapmacık hareketlerden uzak los angaras motovlog ve kemal tuğrul sümerdir. Yani adamlar eğlencesine video yapıyor. Muhabbet ve sohbetleri yeter. Bazıları gibi videodan para kazanmak için videoyu 10 dk ya uzatma çabaları yok. Bir de motorcu öğretmen vardı. İşten güçten pek video atmıyor
    alp010 bunu beğendi.

  5. #25
    MT00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mart 2018
    Şehir
    ISTANBUL/KADIKOY
    Motosikleti
    ER6F
    Bence AEA gibisi yok zaten olmamalı da. O'nun tarzı başkaydı. Taklit olur ve şık olmaz Barkın Bayoğlu gibi yapmak..

    Motor tanıtımı olarak ben Motoron Ve Motopixel'i takip ediyorum. Bence her ikisinin de tanıtım becerileri hiç fena değil.. en azından bana yetiyor.

  6. #26
    sutlusoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Kasım 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Tracer 700
    Tabi ki para kazanmak için dakika uzatacaklar, sponsorluk alacaklar. Bunu neden sorun olarak görüyorsunuz anlamıyorum. Barkın da gayet sonsorlu çalışıyordu. İnsanlar apaçilik yapmadan düzgün türkçeyle konuşarak güzel şeyler yapıyorlar. kanalları birbiriyle kıyaslamaya gerek yok Barkın Barkın dı, Motopıxel motopixeldir, KTS KTSdir. Kanalları sponsorluklarına göre kıyaslamak yerine daha az apaçilik yapmasıyla kıyaslamak çok daha iyi olacaktır.
    MT00 bunu beğendi.

  7. #27
    gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ağustos 2016
    Şehir
    istanbul
    Motorlu çocuk,barodi,cemre duru mu boru mu ne onlar karşıma çıkmasın da denk gelene ilgimi çekerse bakarım .
    Tek tabanca , motorcu muhabbeti,kivo ,motobaba bunlar abone olduklarım .

  8. #28

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    o kız olayları adli vakkalık .. Allah dan devlet takip etmiyor bu kanalları.. yoksa çoğu hapse girerdi..

    geçende izledim biri motora kız attım diye video yapmış yahu kız 12-13 yaşında ufacık kız.. o kız olaki o gece evine dönmesin olaki başına bir şey gelsin adam farkında değil direk en son o adamla görülmüş paket ederler adamı içerden çıkamaz.. yada kız deseki beni taciz etti yada daha beteri bitti video ile zaten kendini çekip milyonlarada ifşa etmişsin yok diyemessin... bir insan kendi eliyle kendini yakarmı birde reşit olmıyan kız cezası çok ağır..

    bir diğeri toplumun ahlakını bozucak şekilde konuşmalar üsluplar kaşar falan yav..ak filan tarzı bunu diyenlerde kızlar.. yahu bu videolarınızı 10-11 yaşında çoluk çocuk izliyor.. ahlak edep yerlerde diplerde sürünüyor.. kızlarla erkeklerin bir üslubu var... yok böyle bir üslup argolar küfürler edep dışı konuşmalar havalarda uçuşuyor..

    seni izleyen muhafazakar insanlarda var ki toplumun yüksek kesmi böyle seni izleyen mutasıp insanlarda var seni izleyen çoluk çocuk ufak ergenlerde var.. sen onlar için rol modelsin seni örnek alıyorlar.. sen o video yu yüklediğinde sanıyormusunki o videoyu izleyen herkes senin kafada..
    emenyasin bunu beğendi.

  9. #29
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    14 Kasım 2018
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    Gs 1200 Adv
    Alıntı frankestayn1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni kanallarda samimiyet yok. Motopixel bide Motoran mı neydi iki kanal var profesyonel çekim yapıp test eden ama adamlar da SAMİMİYET YOK.

    Hatta videolarının altına da yazdım pek takan olmadı çünkü ciddi insanları bizim halk sevmez samimiyet ister ama onlarda samimiyet yok espiri yok güldürme yok örneğin aea mt 25 tanıtıyor birden sikkocan oluyor :D ki bilen bilir ya da hero karizma tanıtıyor birden hintli kılığına giriyor bizleri güldürüyor motosikleti sevmeyen biri bile izliyor çünkü adam işini hakkıyla yapıyordu kötüyse kötü iyiyse iyi diyordu.

    O gittikten sonra piyasa oğuzhan muslu gibi cemre duru gibi veletlere kaldı. Velet dememde ki amaç benden küçük olmaları vs değil ki benden büyükler ama demem de ki amaç şu, yok motorla kız tavladım yok sevgilime motor öğrettim yok tek teker yaptım sonra motora yeni başlayanlar bu aptallara özeniyor başlarına bir şey geliyor.

    ''MOTOSİKLETİ SADECE HIZ YAPIP KIZ TAVLAMA ARACI OLARAK GÖRÜYORLAR''

    Ama yeni başlayanların öğrenmesi gerekenleri öğretmiyorlar, motosiklet hız yapıp kız tavlama aracı değildir kiminin özgürlüğüdür kiminin ekmek teknesidir kiminin hayatıdır kiminin hobisidir.

    Motosiklet SS motorlardan ibaret değildir ki gerçekten motosiklet kültürünü bilen biri bunu bilir. Ama bu ergen kanalları yüzünden motosikletler sadece SS motorlardan ibaret sanılıyor. Ayna kırdım kız tavladım gibi bişeyleri bi araba kullanan baba görse? Diyecek ki ulan bu motosikletçiler ne serseri ben bunlara nasıl güveneyim çocuğumu emanet edeyim? Yarın bi gün öyle bi babanın kızına aşık olsanız direk serseri gözüyle bakacak zaten halk motorculara serseri-çete gözüyle bakıyor iyice o kanallar yüzünden adımız karalanıyor neyse.
    hay ağzın bal yesin kardeşim. oğuzhan dediğin velet sonradan görmenin daha doğrusu görememenin görgüsüzün önde gideni. iki kelimesinden biri dostum diğeri de şu kadar teğ leğ. bi de onun iki tane yamağı var biri ufak tefek bişey biri de esenyurtlu kekonun teki. her videoda nasıl g.tunu yalarız nasıl malını överiz derdindeler. cemre dediğin velette abazanın önde gideni aklı fikri karı kız olan bir de ağzını yaya yaya gevşek gevşek konuşmaları yok mu o dişlerini önüne dökesim geliyor. umarım bir gün bu ikisinden biriyle bi yerde denk gelirim.

  10. #30
    Fr.Sante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Eylül 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    SYM Jet X
    Cemre Duru ile Caddebostan’da karşılaştım muhabbetim oldu. Abone sayısının karı kız videolarıyla arttığı doğru ama Oğuzhan Muslu gibi kişiler kadar apaçi değil. Videolarda şımarık halleri var ama yüzyüze gayet samimiydi.

    Benim özellikle merak ettiğim m2 neden kapalı alanda bile kaskla oturuyor. Elinde eldivenler. Esmer olduğunu niye gizlemeye çalışıyor. Hayır videoda oturmuş sohbet ediyolar herkes normal adam kasklı eldivenli onu gördükçe ben terliyordum.

    Bu arada insanlara bu kadar nefret duymayın ya yok yolda görsem bilmem ne kendinize zarar verirsiniz izleyin geçin taktığınız şeylere bak.

  11. #31

    Üyelik
    02 Kasım 2018
    Motosikleti
    sym gts 250 evo i
    Bütün yazılan mesajları okudum. Daha farkedilememiş olmanın üzüntüsünü yaşadım. keyfe keder istanbul trafiğinde karşıma cıkan olayları kayda alıp kanalımda paylaşmaya çalışıyorum. tek teker derdim yok. bu yaşları çoktan geçtik. çok şükür ki izleyici kitlemin yaş ortalaması yüksek. son haftalarda yaklaşık 4 /5 videom haber kanallarında gösterildi. hatta bu forumda bile paylaşıldı.Umarım bir gün kanalımı bu forumdaki kardeşlerimde fark eder...
    Selametle...
    alp010 bunu beğendi.
    40. yılını Aşmış Bir REALİST olarak duygusuz bir insan gibi görünebilirim. Ancak durum sandığınız gibi değil. Ben, MotoVlog çöplüğünde işini severek yapan ,küfürsüz de iyi şeylerin yapılabileceğini savunan ve vıcık vıcık romantizme karşı duran SIRADAN Bir İNSANIM..

  12. #32
    frankestayn1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Alıntı Fr.Sante adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cemre Duru ile Caddebostan’da karşılaştım muhabbetim oldu. Abone sayısının karı kız videolarıyla arttığı doğru ama Oğuzhan Muslu gibi kişiler kadar apaçi değil. Videolarda şımarık halleri var ama yüzyüze gayet samimiydi.

    Benim özellikle merak ettiğim m2 neden kapalı alanda bile kaskla oturuyor. Elinde eldivenler. Esmer olduğunu niye gizlemeye çalışıyor. Hayır videoda oturmuş sohbet ediyolar herkes normal adam kasklı eldivenli onu gördükçe ben terliyordum.

    Bu arada insanlara bu kadar nefret duymayın ya yok yolda görsem bilmem ne kendinize zarar verirsiniz izleyin geçin taktığınız şeylere bak.
    Yüzünü göstermeyenlere ayrı gıcık oluyorum sanki gösterince ne olacak triplere giriyorlar :d

  13. #33
    freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Mayıs 2011
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    son zamanlar da artık eskisi kadar motovlog çeken takip etmiyorum zira sürekli olarak tekrar etmeye başladı ya da saçmalamaya başladılar. Sürekli kamp atan ve gezen birisi olduğumdan motovlog kanalları yerine gezginleri takip etmeye başladım sizlere de tavsiye ederim.

    Motovlog;

    deneme tahtası
    Motopiksel
    motoron
    motosiklet günlüğü (Twitch den arada yayın yapıyor muhabbeti hoş bir arkadaş

    Gezginler
    Emre durmuş
    Yağmur arat
    gezigezive
    alp010 bunu beğendi.

  14. #34

    Üyelik
    12 Ekim 2018
    Şehir
    istanbul
    Motorcu Muhabbeti ve Kolaçan olarak görebeliyorum.Tek tabanca da uzun bir süredir video atmıyor sanırım.

  15. #35
    hacidayi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ekim 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBR650R
    Kesinlikle ama kesinlikle benim şahsi görüşümdür. MotopiXel Tv kesinlikle reklam firması gibi çalışıyor izlemeni tavsiye etmiyorum.
    SlimShady1 bunu beğendi.

  16. #36

    Üyelik
    14 Aralık 2016
    Şehir
    İstanbul
    Yorumlardan anladığım, küfür eden ve laubali olan motovlogerlar daha çok seviliyor. Gerekçe de samimiyet, mamimiyet.

    Motoron, motopiksel, motorcu muhabbeti, motorcu abi, motobaba, çift silindir... Gayet başarılı ve seviyeli işler yapıyorlar.

  17. #37
    MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ekim 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Kısa, öz; "Sanal çöplük".

    Hele ki çift silindir, kafama silah dayasınlar izlemem.
    Muhteşem enteresan, oha falan denilen bir olayını bile duysam, ulan neymiş nolmuş diyip bakmam sırf reyting kasmasın diye.

    Gerizekalı hareketlerde bulunmayan, hâlâ embriyo halindeymiş gibi hareketler yapmayan 2 kişi tanıyorum.

    -Royal Jordanian
    -Enduro Kex (Grup)
    oialdemir ve alp010 bunu beğendiler.

  18. #38

    Üyelik
    29 Kasım 2016
    Şehir
    ANGARA
    Motosikleti
    SYM JET 14
    GÖKHAN EREN YOLLARDA VE KOLAÇAN BAŞKA DA İZLEMEM. GÖKHAN HOCA SAMİMİ CANA YAKIN EĞLENCELİ DUYGUSAL ÇEKİMLERİ ÇOK BAŞARILI BAYRAĞI DEVAM ETTİRME ÇABASINI DA BAŞARILI BULUYOR DAHA İYİ VİDEOLAR GELECEĞİNİDE İNANIYORUM. KOLAÇAN O BİR ANKARA EFSANESİ LA ANLATMAYA GEREK YOK..

  19. #39

    Üyelik
    31 Temmuz 2014
    Motosikleti
    Mondial 100 Kh 2006. Honda CBF 150 2017
    Alıntı MrMud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kısa, öz; "Sanal çöplük".

    Hele ki çift silindir, kafama silah dayasınlar izlemem.
    Muhteşem enteresan, oha falan denilen bir olayını bile duysam, ulan neymiş nolmuş diyip bakmam sırf reyting kasmasın diye.

    Gerizekalı hareketlerde bulunmayan, hâlâ embriyo halindeymiş gibi hareketler yapmayan 2 kişi tanıyorum.

    -Royal Jordanian
    -Enduro Kex (Grup)
    Seni görünce aklıma geldi birde "Endurocuyuz" diye bir kanal vardı çok güzel videolar paylaşılıyordu ama sanırım artık bıraktılar. "Riding with tom" var birde kanguru sever Avusturalya'lı bir kardeşimiz çizgi film karakteri gibi sesi, konuşması var.
    MrMud bunu beğendi.
    Weak are prey

  20. #40

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    ben A yada B firmasından motor alıp tanıtımını yapsam...

    diyelim motor yolda gaz yemiyor , tasarım hataları var , malzeme kalitesi düşük , frenleri iyi tutmuyor abs geç devreye giriyor falan ben tanıtımda bunları anlatmam ki gider motorun iyi yanlarını söylerim..

    biraz nazikçe üstten geçerim misal motor bazen gaz yemiyor ama doğasında var alışıyorsunuz hatta bir zaman sonra hoşunuzada gitmeye başlıyor diye aslında motorun eksisi olan bir şeyi mühendislik hatası olan bir şeyi izleyicilerime gayet güzel bir özellikmiş gibi anlatırdım..

    niye böyle yapardım böyle yapmasam gerçekleri söylesem vasat bir motor desem.. A yada B firmasından bir daha asla bana motorlarını vermez yollamaz.. Yanında reklam paramı sponsorluk ücretlerimi alamam...

    Başka firmadan sponsorluk yada motor istesem sen A yada B firmasının mallarını kötülemişsin bizimkinide kötülersin derler vermezler..

    Vel hasıl tarafsız olmak dümdüz olmak zor işdir..


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)