Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Başlangıç için rks rk-125-r Almak?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    26 Ağustos 2018
    Şehir
    Kocaeli
    Arkadaşlar ben rks rk-125-r motorunu çok araştırdım 2000km'de buldum. Araç temiz gibi duruyor bakmaya gideceğim Allah'ın izniyle, bir sorunu da çıkmazsa alacağım inşAllah. 3300TL'de anlaştık. Kask veriyor interkomlu bir de orjinal lastiği iyi değil diye okumuştum adam da yeni lastik almış onu da veriyor. Şimdi benim sorum şu: bu motoru kullanan var mı? Kullanımı nasıl? Fiyatı nasıl? Parçası bulunur mu? 200km uzun yola gider mi? Birde İtalyan malı diyen var, Macar diyen var, Çin'li diyen var. Tam olarak ne malıdır? Bir de kullanım kılavuzu varsa bana atabilirseniz çok iyi olur.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    23 Ağustos 2018
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    MT 25
    Bennelli italyan malı RKS motor bloğu macar geri kalan parçaları çindeniyor. hepsi bana sorarsan aldatmaca ben rks'yi 2 aydır takip edip araşştırıyorum.
    Parça ve servis ağı geniş fakat çin' markasına göre fiyatları tuzlu deniyor. Ha birde şey alan adam 2 sene masrafsız kullanıyorum diyor. Parça olarak mondialden çok üst segmentte. Kalita olrak Kuba Mondial Rks Benelli olarak kıyaslayabilirim. Mesela kuba rks rn 180'de bulunan motor blogunu kendi başka bir motorunda da kullanıyor. Ne malı olduğu tam olarak muamma açıkçası ama kalitesiz bir motor değil kendileri. Alırsan hayırlı olsun.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler