Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Saygı Görmek için önce Saygı Göster

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Siyah&Beyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Aralık 2013
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Honda Cbr 250
    Hep arabalardan şikayetçi olunur ya motosikletlere saygı isteriz. Ama maalesef motorcular olarak önce biz kendi aramızda saygı göstermiyoruz. Sözüm herkese değil tabii ki saygısızlara. Her gün köprü yolunda daracık emniyet şeridinde veya diğer yollarda sağımdan solumdan teğet geçen motosikletlileri kollamaktan yoluma bakamıyorum. Yavaş mı gidiyorum hayır ama arkadaşlar herhalde tabakhaneye birşey yetiştiriyorlar. Dibine kadar girip yol isteyenler de var tabii geçecek yer olmadığında. Ya en ufak frenimde pişti olacağız nedir bu dibine kadar girip taciz etmeler. Yol genişlediğinde elbet yol veririm. Hadi anladım saygı yok ama biraz düşünme becerisi olsun kardeşim bir hayatımız var. Bilgisayar oyunu değil ki tekrar baştan alalım. Şimdi beni afaroz edebilirsiniz ama gerçekten çok kızıyorum bu tür motor kullananlara. Sonra arabalar bize saygı göstersin. Yok kardeşim biz birbirimize saygı göstermez iken araba kullanan niye bize saygı göstersin?
    birbilent, labirent, Trombosit ve 2 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Rakaful - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Eylül 2018
    Şehir
    Ankara
    Motosiklet kullanan insan haklı da olsa haksız da olsa saygıyı öncelikle gösteren taraf olmalıdır zaten. Çünkü herhangi bir kaza anında zararı gören kendisi olacaktır.

    Kendi canını düşünmeyen de başkasına saygı falan göstermez. Saygısız olanları ben bu şekilde algılıyorum.
    Trombosit, Siyah&Beyaz ve labirent bunu beğendiler.

  3. #3
    Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Konu motosiklet mi otomobil mi değil. Konu insan. Sizi motosiklet ile sıkıştıran da, anormal hızları olmadık yerde yapan da, mahalle arasında modifiye susturucu ile gece yarısı tapagaz yapan insan. Aynı adam otomobile binince de aynı saygısız ve umursamaz karakterini koruyor emin olun. Yol vermeyip direksiyonu önüne kıran, müziği sonuna kadar açıp gece yarısı camlar açık konser veren, sinyal verdiğinde özellikle gazlayıp ara kapatan tipler yine aynı adamlar. Altına uçak da verseniz bisiklet de farketmez, adam aynı adam...

    Ha bu adam da ben hayvan mıyım? O adamsa ben hayvan olmayı tercih ederim. Yeter ki onun gibi adam olmayayım.
    Siyah&Beyaz, labirent ve Rakaful bunu beğendiler.

  4. #4
    peyloride - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Aralık 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CRF1100 L1
    Trafikte arabalardan daha çok motosikletlerden korkuyorum ben. Nereden çıkacağı vs. belli olmuyor fırlamaların. Dolmabahçe-Beşiktaş arasındaki o yolda sağ taraftaki boşluktan giderken gazı kökleyip önüme geçmeye çalışan oldu ya, son anda gördüm frene asıldım arabaya vurdu düşmeden durabildi.
    Siyah&Beyaz bunu beğendi.

  5. #5
    kulspruta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 / 2019
    Maalesef arabalardan çok motosikletliler sıkıntı yaratıyor bana trafikte. Olmadık yerlerde hızla gelip sağımızdan solumuzdan geçen mi dersin, daracık yerlerde dibine girip taciz eden mi dersin, sıkışık trafikte duran araçları korna ile taciz eden mi dersin ne ararsan var. Bu adamlar yüzünden haddinden fazla aynaya bakar oldum.
    Siyah&Beyaz bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)