Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

En İyi Fiyat/Performans'a Sahip 150cc'lik Motor

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    26 Kasım 2017
    Şehir
    Sin City
    Motosikleti
    MT-07
    Apache al Apache.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    afat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ekim 2014
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    YZF R125-->MT-25
    jawa 250 ceylan

  3. #23

    Üyelik
    21 Aralık 2016
    2 yıl önce kuba pars aldım. Simdi 31000 km den fazla oldu kullanıyorum. Kuba cr1 Modeli ile aynı motor ve malzeme kullanmıslar. Görünüste biraz değişiklik yapmıslar. Cr1 'i yakından gördüm hız olarak 110 km hız'a çıkıyor. Ortakama 90km hız ile seyahat edebilirsiniz. Ne kadar ekmrk o kadar köfte. Hız motoru degil kesinlikle. 5000 liraya göre iyi motor denilebilir
    GezeGeze bunu beğendi.

  4. #24

    Üyelik
    15 Aralık 2014
    Şehir
    Isparta
    Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Pars da güzel. Ben ikisi arasında kalmıştım son düzlükte.

    2 yılda baya gezmişsiniz Ben 4 yılda sizin 3'te 1 kadar ancak gitmişim ... Motorun 30 bin kilometrelere kadar sorunsuz gideceğini okumak güzel.

  5. #25

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    ben bu tip şeylerde önceliği mantık mühendislik çerçevesinde değerlendiririm ..

    150 c.c motor alıcam param şu kadar ne alabilirim ?? .. soru bu ..

    cevap formulu nedir E=mc2 kütle enerji formulünü buldumya .. )

    Kısaca önce ülkelerden başlarım teknolojik sıralamaya japonda varmı 150c.c lik parama göre varsa olanları koy köşeye yaz bir kağıda.. bir tık aşağı in korelilerde varmı cebime göre 150 lik varsa not et koy bir köşeye , hintlilere geç onlarda varmı olanları yaz bir köşeye bir tık daha aşağı in çinlilere geç olanları yaz bir köşeye..

    şimdi yazdıklarını alt alt diz kronik sorunlu olanları eğer çözülebilen sorunlarsa yani çaresi varsa listede tut alırım çözerim dersin çaresi yoksa listeden sil , kullanıcıları tarafından hiç beğenilmeyen çok olumsuz olanları sil at..

    şimdi geriye kalanları tekrar sırala yedek parça ,servis , yakıtı, ikinci elide önemli alması varsa gün geldimi satmasıda var az yakan en sorunsuz ları listenin başına al..

    zaten kabak gibi çıkar ortaya alıcağın motor 2 yada 3 tane kalır adam akıllı kaliteli bir motor onlardan birini seçersin..

    az paraya bence bakılabilicek markalar hyoda varsa 150 lik bakılabilinir , tvs garanti alınır sorunsuzdur, hero da iyidir ..

  6. #26
    Rakaful - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Eylül 2018
    Şehir
    Ankara
    Motosiklet otomobil gibi değil çok kafa karıştırır.

    Ben ilk motosiklet olarak CR1 aldım. Bozayım kırayım çöpe atayım umurumda olmasın diye düşündüm. Bi delilik yapıp büyük cc de alabilirdim ama bu işler yavaş ve sabırla oluyor.

    Sadede gelirsek, 1000 kmdir CR1 kullanıyorum ve şu anda gayet memnunum. Fiyat olarak şu an çok çok iyi. Titreşim yok, 150 ccye göre hızlanışı gidişi de insanı üzmüyor. Yakıt desen o da gayet güzel. Gözün kapalı al pişmanlık yaşamazsın. Yok Çinli bilmem ne taraftarlıklarına kulak asma.

  7. #27

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    eskiden motor kafa karıştırırdı gerçekten az paranda olsa çok model olurdu kafan allak bullak olurduda şimdi artık o yok..

    20 bin tl param var 3-4 yaşını geçmemiş 500c.c üstü orta hacimde bir şey alıcam desen karşına adam akıllı alabiliceğin 3-4 model çıkar.. eskiden eskiden dediğimde 10 yıl öncesinden bahsetmiyorum bir iki sene önce 20 bin tl ye 10 çeşit motor alabilirken şimdi aynı kriterlerde 20 bin tl ye ancak 3-4 çeşit alabilirsin..

    düşük hacimde bile az param var kaliteli bir şey alıyım çinde olmasın dersen alabiliceğin model sayısı en fazla 2-3 tane çıkar.. çinlileri kattınmı biraz işin rengi değişiyor.

    benim ucuz yollu favorim hero carisma şu sıralar hem fiyatı uygun hemde aldınmı 400-500 tl ye full grenaj yapıyorlar kronikleride öyle giderilmiycek şeyler değil kullanılan motor honda crf230 modelinin motoru honda motoru yani markası farklı bir honda sürüyorsun aslında.. 45 bin 60 bin km yapanlar var daha motorda gram sorun çıkarmamış anahtar değmemiş bakımları dışında.. daha ne olsun ..
    oialdemir bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)