Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kenan Sofuoğlundan Yeşilaya Jest..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Dünya Motosiklet Şampiyonu Sakarya milletvekili Kenan Sofuoğlu'ndan Yeşilay'a jest




    Dünya Motosiklet Şampiyonu AK Parti Sakarya milletvekili Kenan Sofuoğlu, 2010 yılında şampiyon olduğu kaskı Yeşilay'a hediye etti- AK Parti Sakarya milletvekili Kenan Sofuoğlu:- " Sporcularımıza sadece devletten değil, Türkiye'nin büyük markalarından da sponsorluğu geliştirip, güçlendirmek istiyoruz"

    - AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, "Sporcularımıza sadece devletten değil, Türkiye'nin büyük markalarından da sponsorluğu geliştirip, güçlendirmek istiyoruz" dedi.
    AK Partili Sofuoğlu, 2010 yılında Fransa'da şampiyon olduğu kaskı Yeşilay'a hediye etti. Sofuoğlu, İstanbul'da Yeşilay'ın bir programında kask sözü verdiğini belirterek, kaskını gösterdi. Sofuoğlu, "Bu kaskı 2010 yılında Dünya Şampiyonluğu'nda kullandığım kask. Osmanlı tuğrasını kullandığım kasklardan biridir. Yeşilay'da bir çok program yaptık,olabildiğince destek olmaya çalıştım. Kask bir satışa çıkacak. Burada elde edilecek geliri Yeşilay ihtiyaç duyulan yerlerde kullanacak. Umut ediyorum, yerini bulur. kendi koleksiyonumdan bir kask" ifadelerini kullandı. Sofuoğlu, trafik kanun teklifinde drift atanlara 5 bin 10 TL ceza verilmesine rağmen cep telefonu ile konuşanlara 235 TL ceza verilmesine ilişkin soruya, "Ülkemizin bu konuda bir eksikliği var. Türkiye'de her şehirde, ilçelerde büyük stadyum yapılırken, hız yapmak isteyen gençler var. 300 kilometre yapan motosikletler satılıyor. Bunları kullanacak parkurlar yok. Ülkemizde bu konuda alt yapısı olup da hız yapacak gençlerin adrenalin tutkusunu atabileceği bir yerleri yok. Düzce'de bir adım attık. Parkuru tamamlamaya çalışıyoruz. Düzce Cumayeri belediyesi ile beraber tamamlamak istiyoruz. hayalim o projeyi tamamlayıp , bir çok şehre de örnek olacak gençlerin, hız tutkusu insanların çıkıp o duygularını giderebilecek ihtiyaçları var" şeklinde konuştu.
    Yeşilay Genel Sekreter yardımcısı Hatice Saadet Kalyoncu, Yeşilay'ın ücretsiz olarak hizmet verdiği danışmanlık Merkezleri (YEDAM) olduğunu söyleyerek, "Burada hem madde hem de alkol bağımlılarına hizmet veriyoruz. Onlara destek veriyoruz. Kaskın satışından elde edilecek gelir YEDAM bünyesinde kullanılacak" diye konuştu.

    Kalyoncu, Sofuoğlu'na reçel hediye etti. Sofuoğlu, spor dallarında vatandaşların beklentisinin Spor Bakanlığı'ndan destek beklediğini belirterek, "Farklı dallarda en az on sporcuyu bir araya getirip şirketimiz himayesinde örnek bir projeyle birlikte devletin yükünü hafifleteceğiz. Sporcularımıza sadece devletten değil, Türkiye'nin büyük markalarından da sponsorluğu geliştirip, güçlendirmek istiyoruz" dedi.

    Dha
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    kask ne kadar ediyor ki

  3. #3
    gerivites - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2017
    Şehir
    Ümraniye
    Motosikleti
    D400
    O kadar paran var, bir pist yaptırsana hayrına
    Başlığı görünce de bağış falan yaptı zannettim. Kask vermiş

  4. #4
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    08 Mayıs 2018
    Reklam, boş mevzu.

  5. #5
    gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ağustos 2016
    Şehir
    istanbul
    Ben de sandım baya birsey yapmış , kask vermiş Yeşilay'da zaten kask bekliyordu bağış olarak .

  6. #6

    Üyelik
    03 Haziran 2018
    Büyük sporcu ya. Küçük sporcu olsaydı termal çoraplarını verirdi
    arndiol bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)