Verilmiş Sadakadan Harcadık (Kaza atlatıldı)
-
Bu sabah mili saniye ile kazadan kurtuldum. Tam Fenerbahçe stadın önünden geçiyorken sağda park halinde duran araç aniden U dönüşü yapmak istedi direkt önüme kırdı. Az kalsın kafa kafaya bodoslama giriyordum. Ben görür görmez manevra yaptım ama aklımdan geçen "aha da çaktık şimdi" oldu o da beni anca yan camdan farkedince frene bastı, kazayı mucizevi bir şekilde atlattım. İlerde durup geri baktım. Arkamdan gelen başka bir motorcu arkadaş vardı, o durup arabaya bir şeyler söyledi sonra yanımdan geçerken sanki bana "Verilmiş sadakan varmış" dedi. Valla kelle koltukta motor kullanıyoruz. Her an bir kaza riski var. Hiç kimsenin aklına gelir mi park etmiş aracın aniden U dönüşü yapacağı. Benim yerimde başka bir otomobil vs olsaydı direkt çakmıştı. İşte kaza böyle oluyor dedirten bir hadise. Yani özetle siz siz olun mutlaka daha dikkatli olun, diğer sürücülerin yapacağı hataları önceden anlamaya çalışın. Sağda park etmiş araç mı var bu şimdi ya kapısını açar veya yola çıkar diye yanından geçin.
Reklamlar
-
Geçmiş olsun, umarım yaşamazsınız birdaha böyle bir tehlike.
-
Tövbe,sadaka mı stokluyorsun,,
Mevcut bakiye?
Kalan bakiye?
Neyse geçmiş olsun,garibanı yetimi öksuzu sevindir..bu işlerin şakası olmaz..
-
Büyük geçmiş olsun. Motor sürmek akıl karı değil buralarda.
-
Çok geçmiş olsun.
Malesef oluyor böyle vakalar
-
Gecmis olsun hergun defalaeca atlatiyorum neyseki motosikletimde ... var
.
Tekrar tekrar gecmis olsun ucan tekme at agzina
-
Geçmiş olsun ama park sıkıntısından sağda durmayan araç yok neredeyse hangisinde sürücü var o bile belli olmuyor bazen.
-
-
Bugün bende sokakda 30 km kadar hızla giderken park halindeki araç bi anda yola çıktı resmen kıl payı kurtardım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Yukarı Git