Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

HYOSUNG GV 250 DR TÜRKİYE'YE GELİR Mİ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    27 Haziran 2018
    Merhaba arkadaşlar! Bu konu hakkında bilgi edinmek istiyorum. Çünkü bu model tip olarak daha karizmatik üstüne üstlük ABS'li. Sizlere ''Türkiye'ye gelir mi?'' diye sormak istiyorum. İnternete yazdım İspanya'da satışı var fakat başka ülke göremedim. Rica edersem yardımcı olabilir misiniz? Selamlar...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    adm12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mart 2014
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Honda msx 125. SYM sympony 200i
    Turkiye ye gelecegini hiç mi hiç zannetmiyorum. Malum ekonomik krizler süzgeç gorevi görür bazen. Pazar payi küçük olan firma veya markalar elenir gider. Eger bu modelli begeniyorsaniz 2015 model olup 0 km olarak bazi bayilerde satılıyor. Sahibinden falan aratirsaniz bulursunuz.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...34321176/detay

  3. #3

    Üyelik
    20 Haziran 2018
    buna benzer rks k-light 200 var bi ona bak istersen zira geleceğini hiç sanmam gelse bile baya pahalı olur

  4. #4
    Zato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mayıs 2015
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    xvs 650 dragstar
    Güney koreden ithalatta vergi-gumruk avantajı sürüyor mu bilmiyorum ama bundan yaklaşık bir yıl önce hindistan satış fiyatını tl"ye çevirdigimde 15-16 bin civarına denk geliyordu. Şimdi 20 bin civarı olur diye tahmin ediyorum ki bu fiyatla bu pazarda zor. Ayrıca tasarım-görünüş olarak eski gv 250'ye göre çok zayıf ve başarısız bence. Eski gv 250'nin başta motor blogundan kaynaklanan sürüş hissi olmak üzere eksiklerini giderip klasik cruiser olmaya çalışmak yerine çizgisinden sapıp biraz naked biraz spor cruiser özenmesi olmuş gibi ama tutturamamışlar. Zaten çok uzun süre bir türlü piyasaya sürülememesi de bir soru işareti. Blokta bir degisiklik yok, aynı soba borusu egzos, bir iki plastik parça degismiş, abs gelmiş vs. Zaten yedej parça ve servis meselesi oldum olası sınıntılı.Sözün özü gelmez, gelse satılmaz.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)