Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Youtube olmayı düşünüyorum Fikir yorumlar VİDEO var

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    16 Kasım 2017


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    Volkan76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ocak 2019
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Urbangini Volta Ala Cubagani
    Hayırlı olsun. Scooter veya xmax ile motovlog pek yok. Videoları 5-10 dakika olsa iyi olur, milyonlarca video varken uz8n videolar nekadarda iyi olsa sıkıyor. 7den 70e izleyebilecek videolar veya videodas tehlikeli sahneler varsa önceden uyarmak ve normal (anormal :D) sahne olduğuniu belirtmekde fayda var.
    Ejderyavrusu Gaming 5 masaüstü vardı, genç birine sattım, keyfini çıkarsın diye, aynı hafta aynı sitede benim ilan resim ve yazdıklarımla 2 kat fiyata koymuş. 2. haftadada satmış. Hergele.
    Nese, büyün işlerimi artık tablette görüyorum. Klavye bağladığım sürece 4 cpu 4 gpu 2gb + 16gb nand bellek sorun yok. M=Windowsda programlar pahalı ve bir türlü istediğim müziği kompose edemediğimi androitte 6 ayda 50 civarı k3ndi müziğimi ürettim.
    Yani, windowsda bulup halledemediğini android'de bulabilirsin. Selamlar...

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:14 ----------

    Videoları izledim beğendik abone oldukda, sanki hep aynı videoyu izliyorum gibi geldi, arkadaş, birde aynı müzik tekrarlayîp durunca. Bu yollar bitmez farklı yolar keyfimizi yerine getirmez. Bize hayatın farklı yollarını göster, acısınada tatlısınada razıyız. Yolun tozu toprağı değil. :D Vaybe, nezaman ne yazacağın belli olmuyor, uykusersemi bir hayatta, yada uykuda...zzzzZzzz..›
    Sanırım, istmarine videonda kameranda gembol var galiba, en beğendiğim video. Su gibi akıyor görüntü.İyi geceler, tekeriniz düz bassın,

  3. #43

    Üyelik
    16 Kasım 2017


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)