Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Paylaştığım Parçala Behçet İçerikleri Reklam Yaptığım Gerekçesiyle Siliniyor.....

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    13 Haziran 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    falcon flash 100
    Videolarınızı seyretmedim ama yönetimin en azından size bir cevap vermesinin gerektiğini düşünüyorum. Cevabı bende merak ettim alakam olmasada bekliyorum.

    Bir de - parçala behçet - ismi bizim gibi belirli yaş üstü kişilerde ilk başta farklı algı oluşturuyor.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Erdost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Eylül 2015
    Şehir
    Gebze
    Motosikleti
    ZONTES 350 T2
    Kesinlikle katılıyorum size, burada iki arkadaşım servislerle ilgili problem yaşadığını detaylı anlatan iki ayrı olay iki ayrı marka iki ayrı servis ile ilgili konu açtı.İkisi de tamamen haklı kanıtlı evvraklar olmasına rağmen iki konuda belli bir süre sonra forumdan ''Kaldırıldı''.Dikkat ederseniz kapatılmadı direk silindi.Bu içeriklere insanların ulaşması engellendi.Yani ileride kazık yiyecek dolandırılacak arkadaşların hakkına girildi.Sonra biz motorcuyuz oluyor, motorcular birbirini böyle düdüklüyor işte..

  3. #23
    Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mayıs 2005
    Şehir
    İstanbul / Çekmeköy
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    15 Haziran 2018 saat 13.28 MT kendin yap forumuna başlık açmışsınız

    15 Haziran 2018 saat 13.33 de tekrar MT atölye Teknik servis forumuna başlık açmışsınız

    5 dakika sonra açtığınız mükerrer başlık silinmiş, diğeri hala ilgili forumda duruyor. Silinen başlıkta silinme işlemi yapılırken reklam seçeneği yanlışlıkla seçilmiş olabilir.

    Keşke egolu egolu ahkam keseceğinize "Kendi Başlıklarınız" bir kontrol etseydiniz!
    artemis99, yokon ve levend84 bunu beğendiler.
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

  4. #24
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2006
    Şehir
    Yalova
    Alıntı rovannon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ağırbaşlı efendi vb tavırların bu devirde hiç geridönüşü göremedim. Videolarıma iki bikinili kız ekleseydim şimdi meşur olmuştum.. Videolar benden bağımsız olsun diye yüzümü bile göstermiyorum. Buna karşılık da yapılan işin arkasında durun diyorum ben. Bunu derken de evet böyle haşırt diye söylüyorum. İzlemeyen öğrenmeyen kendi kaybeder ya da benim reklamımı siz yapmalısınız vb tavırlar itici geliyorsa da ben itiyorum sizleri evet. İtilmeye ihtiyacınız var çünkü. En kötü ev 300000 lira en dandik motor 10000 lira olmuş. Ortalama 3000 lira maaşa çalışan bizler kendi işimizi kendimiz yapmazsak nasıl hayatta kalacağız?.. Doğru şeyler yaptığımı bildiğimden de alttan almıyorum ya da yumuşak dilli olmuyorum. Eşşek gibi anırıp makyaj videosu çeken insanlar milyoner olurken ben neden yumuşak kalayım? Kaldı ki derdim para da değil. Bu youtube işlerinden zengin olmuş olsam ilk işlerimden biri insanların kendi tamirlerini kendileri yaptıkları atölyeler açmak olacak. Ama parayı öküz kılığında gezen şahn gkbakar kazanıyor.....
    Hiç bir videonuzu izlemedim, keşke iki bikinili kız ekleseydiniz o zaman kesin denk gelir izlerdim.
    İyi niyetli olabilirsiniz, insanlara yardımcı olmak isteyebilirsiniz, ego gibi görünen mesajlarınız aslında çok farklı manalar taşıyabilir fakat, internet ortamındaki yazdıklarınızda mimikler olmadığı için, amacınızı anlayamadım.
    Gerçekten ya çok iyi niyetlisiniz, ya da sizin tabirinizle bizlere eşşek gibi anırıyorsunuz.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

  5. #25
    K121L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ağustos 2015
    Sen yolundan çıkma , doğru yoldasın.Kanaldaki video başlıklarını İngilizce yapsan 1 değil 10 kazanırsın haberin olsun.

  6. #26

    Üyelik
    10 Ağustos 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Alıntı K121L adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen yolundan çıkma , doğru yoldasın.Kanaldaki video başlıklarını İngilizce yapsan 1 değil 10 kazanırsın haberin olsun.
    Videoların çoğunun İngilizcelerini de çekiyor. Sadece başlık değil komple ingilizce

  7. #27
    Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mart 2007
    Şehir
    Antalya/Kaş
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Kamuoyuna duyurulur. MT Bitmiş.. Hadi Youtube'a.

  8. #28
    babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Eylül 2006
    Şehir
    İST
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı rovannon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba

    Belki beni bilenler vardır. Parçala Behçet adı ile bir Youtube kanalım var. Youtube a yüklediğim videoları burada da paylaşıyorum.

    En son açtığım ''Neodyum Mıknatıslı Yağ Tapası Nasıl Yapılır'' konusu reklam ve yönlendirme amaçlı içerik oluşturma gerekçesiyle Motosiklet.net forumundan silinmiş...

    Kendi kanalımın reklamını burada yapıyorum ama videolarımı izleyen kimseye de bir ürün vs pazarlamıyorum. İnsanlara motosiklerini nasıl tamir edeceklerini öğrettiğim videoların neresi reklam amaçlı ben anlayamadım. Üstüne üstlük ben tamirci de değilim. Tamirhanem vs yok.
    Kaldı ki Türkiye'nin en çok kullanılan motosikleti CBF150 nin her türlü bakım videosunu internete yüklemiş biri olarak sizlerin benim videolarımı burada paylaşmanız gerek.....

    Motosiklet.net olarak sizlerin benim reklamımı yapmanız gerek, takipçi sayımı arttırmanız gerek. Kanalımı büyütmeme yardımcı olmanız gerek..
    vs vs

    Youtube kanalımı açtığım günden bu yana (yaklaşık bir yıl) Youtube dan kazandığım para TOPLAM 220 dolar.... Benim maddi karım sadece bu...
    Zaten yapıyor olduğum şeyleri paylaşıyorum. Benim tek olası karım eğer takipçi sayım artarsa olur. O zaman da sponsor alabilirim.
    Sponsorların ürünlerini pazarladığım videoları burada paylaşırsam da o zaman bana dersiniz sen reklam yapıyorsun....

    Paylaştığım içeriğin silinmesini vizyonsuzca bir davranış olarak nitelendirdim. Videolarımı paylaşmaya çalışmaya devam edeceğim. Yine benzer bir tavırla karşılaşırsam da Motosiklet.net kullanıcıları olarak sizin menfaatiniz zarar görür. Sonuç olarak benim videolarımdan sizler bana oranla onlarca kat daha fazla fayda sağlıyorsunuz.



    Motosiklet.net kullanıcıları olarak bilginize.
    bu cümleden sonra aboneliğimden çıkıyorum
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

  9. #29

    Üyelik
    28 Ağustos 2017
    Amacım meşur olmak değil ama maalesef sermaye gerektiren bazı hayallerim var. Videolarım daha çok izlenseydi düzgün bir reklam gelirim olsayı atölye açacaktım Türkiye ye. O zaman her ay bir motor parçalardım toplardım belki. Yine izleyenlerin yararına olurdu.
    Onun haricinde tamir atölyeleri projem var insanların kendi araçlarını kendi tamir ettiği. Kendi motorsikletlerimi tasarlama projem de var.
    Maalesef bunlar hep sermaye.. Yani evet keşke çoluk çocuk benim videolarımı izlese. Ama yakın zamanda ben de kanalda değişikliklere gideceğim. Şimdi başka işlerim olduğundan çok üstüne düşemedim.

    Ama parası şöhreti vs si bir yana ''mınkatıslı yağ yapası yapın motorun içindeki metal parçalarını toplayın'' diye video yapıyorum modaratörler siliyor... O zaman da evet sinirleniyorum.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------

    Bütün mesajları okumamışım. Okumadıklarıma da bu son yanıtım olsun. Eşşek gibi anırmak algıdan algıya değişir. Misal egzoz sesini sevenler var. Bana sığır sürüsü geçiyor gibi geliyor..
    Sonuç olarak kendi işinizi kendiniz yapmanız gereken bir gelecek hızla yaklaşıyor. İster yaklaşan sese eşşek anırması dersiniz isterseniz de kulak kabartır ne olduğunu anlamaya çalışırsınız.

    Bana ego yapma diyenler.... Benim kim olduğumu bilen var mı? Tanıyan var mı? Adımı bilen? Yüzümü gören? Ego yapmam demek tüm o videoları kendime mal etmem demek. Beni izleyin demiyorum ben. Videoları izleyin diyorum.. Kanalı yüceltin diyorum. Beni yüceltin demiyorum. Arada fark var..
    Ben tam tersine diyorum ki o videolar benden çok sizlerin..
    Yani o videoların benimle ya da egomla bir alakası yok. Benim kim olduğum bile belli değil....
    Karşınıza geçip size ne yapmanız gerektiğini söylediğim için asıl sizler ego yapıyorsunuz. Tarzım egoları incitiyor çünkü.

    Abonelikten çıkacağını belirten de var. Açıkça youtube dan aslında bir gelir kazanmadığımı belirttim. Evet videolarımı izleyenler benden daha çok menfaat sağlıyor. Menfaat sahibi olan sizlerin de hakkınızı korumanız gerektiğini belirttim.. Bunu söylemenin başka yolu yok.
    Youtube a koyduğum videolar millet izlesin bana da gelir gelsin diye koyduğum videolar değil. Videolarda izlediklerinizi ben zaten yapıyorum. Özel olarak yaptığım şeyler değil onlar. Yaparken de video çekerek sizlerle paylaşıyorum.

    Evet keşke videolar milyonlar izlense. Hatta keşke doğuştan zengin olsam. Tonla param olsa. O zaman yine sizler daha çok menfaat göreceksiniz. Çünkü benim para ile işim yok. Benim hayalim zaten insanlara para için köle olmaya ihtiyaçları olmadıklarını göstermek... Atölyeler açmak, okullar açmak.
    İnsanları mal haline getiren, köle haline getiren, sanki yaşamanın tek yolu haftanın altı günü çalışıp 3000-5000 lira kazanmakmış gibi insanları şartlandıran bu sistemden çıkış yolu göstermek. Neden? Çünkü tüm sevdiklerim köle gibi çalışıyor. Hepsi mutsuz. Hepsi 60 yaşına bir an önce gelip emekli olmanın derdinde. Sevmediğim bu durum karşısında ben elimden geleni yapıyorum. Siz yapıyor musunuz?

    itici geliyorsa da tekrar söylüyorum bilgiye arkanızı dönerseniz evet siz kaybedersiniz. Ben çalışmıyorum arkadaşlar, bir işim yok. Çünkü işe ihtiyacım yok. Eminim bir çoğunuz haftanın altı günü 2500 lira için çalışıyorsunuzdur. Eğer beni anlamaya çalışırsanız size bu kuyucan nasıl çıkabileceğinizi göstermek istiyorum ben. Üslubumu sevmeyen de kendisi bilir... Pamuk prenses değilim sonuçta. Beni sevin de demiyorum. Kişi olarak beni zaten sevmeyin.
    Tanımadığınız birini sevemezsiniz...

    Benim burda kullandığım üslubun hiç bir önemi yok. Benim kim olduğumun hiç bir önemi yok.
    Biz bir toplumun parçasıyız. Sevsek de sevmesek de menfaatimize yarayan şeylerle iş birliği yapmak zorundayız. Anlamanız gereken bu.


    Beni sevmeyin ama bilgiyi yüceltin. Bilgi sahibi olduğunuz videolar paylaşıyorsam bu kaynağı koruyup kollamak evet sizlerin görevi. Ben o bilgilerin hiç birini kendime mal etmiyorum.
    odo bunu beğendi.

  10. #30
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    21 Mayıs 2018



    "Abi yağ tapasina taktik diyelim sonra motora yerleştirdik ama bu miknatis motorun icinde çıkarsa ne olur motoru dagitirmi takarken sadece sikistircazmi yoksa baska biseyle yapistiriyomuyuz" !

  11. #31

    Üyelik
    13 Haziran 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    falcon flash 100
    Alıntı rovannon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amacım meşur olmak değil ama maalesef sermaye gerektiren bazı hayallerim var. [COLOR="Silver"]
    Arkadaş seni tanımam etmem videolarını hiç seyretmedim. Ama yukarıda tek satırını alıntı yaptığım yazını satır satır bir kaç sefer okudum. Kirlilik oluşmasın diye bir satırını alıntı yaptım ama hepsi için yorum yapıyorum.

    Para hiç önemli değil diyorsun param olsa şunları yapardım diye devam ediyorsun. Sonra parasızda hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz diyorsun sonra parasızlıktan yapamadıklarını anlatıyorsun.

    Sonra hiç param yok diyorsun ve bir işte çalışmadığından bahsediyorsun çalışanlarada saf bunlar 3 - 5 bin liraya çalışılır ne gerek var gibisinden ( küçümser ) bir hava takınıyorsun. Sende bizler gibi günde üç öğün yemek yiyorsan ve bu yemek de bedava değilse demek ki biri çalışmış kazanmış sen onu yiyorsun.

    Yani anlattıkların bir biri ile çelişiyor çok tutarsızsın.

    Bu benim senin yazını okuduktan sonra senin hakkında edindiğim şahsi fikrim.

  12. #32

    Üyelik
    31 Mayıs 2016
    Şehir
    manisa
    Motosikleti
    honda wing go, kenbo 125cc cup
    Alıntı yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Videolarınızı seyretmedim ama yönetimin en azından size bir cevap vermesinin gerektiğini düşünüyorum. Cevabı bende merak ettim alakam olmasada bekliyorum.

    Bir de - parçala behçet - ismi bizim gibi belirli yaş üstü kişilerde ilk başta farklı algı oluşturuyor.
    Ne kadar yaşlısınız bilmiyorum ama ilk aklıma gelen Behçet sizin aklınıza gelendi. Çok yaşlı değilim ama bir zamanlar bu Behçeti tv de görmüşümki aklıma geldi :D

  13. #33
    bindiregandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ağustos 2015
    bu tür ticari paylaşımları kullanıcılar organik olarak ihtiyaç duydukları zamanlarda paylaşsa daha yerinde olacaktır. menfaat sahibi direkt tanıtım yaparsa reklama girer.
    pea bunu beğendi.

  14. #34

    Üyelik
    13 Mayıs 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Mondial mash -Hero dash- Hero Thriller- Cbr 250
    Bencede destek olmalıyız çok faydalı bilgiler paylaşıyor adam

  15. #35

    Üyelik
    07 Nisan 2013
    Şehir
    Kırklareli Babaeski
    Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Alıntı Youjoee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bencede destek olmalıyız çok faydalı bilgiler paylaşıyor adam
    zamanında kos koca tesla bile destek göremedi bu hayatta çok şey etmemek lazım
    Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...

  16. #36

    Üyelik
    28 Ağustos 2017
    Yağ tapasının içine mıknatısı mengene vb aletler yardımı ile sıkıştırarak çakıyorsun. Yağ tapasını deldin ama mıknatıs deliğe girerken sıkı girmedi mi?
    O zaman da aluminyum ya da bakır gibi yumuşak bir metali tapa ile mıknatısın arasına sıkıştır. Öyle çak yerine. Ben meşrubat kutusunsan kestiğim aluminyum parçasını kullanmıştım.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------

    Dediklerimle çelişmiyorum ama ülkemizde anlaşılması uygulanması belki kuşaklar sonra olacak şeylerden bahsediyorum.

    Benim paraya ihtiyacım yok ama evet hayallerim için paraya ihtiyacım var.. Neden? Çünkü anarşist değilim, düzen değişsin insanlar köle olmasın diyorum ama dünya batsın düzen yıkılsın da demiyorum.
    Dünyada rezalet halinde de olsa kurulu bir düzen var. O düzenin adı kapitalizm yani sömürü. Evet o düzenden çıkmanın yolu da o düzenin kurallarıyla oynamak. Evet o yüzden de sermayeye ihtiyacım var. Kişisel olarak ben zaten komik paralara geçiniyorum.

    Ben çalışmıyorum dedim ama eksik oldu. Ben bir ''işte'' çalışmıyorum. Onun haricinde köpek gibi çalışıyorum ama para için değil. Sevdiğimden, anlamlı bulduğumdan.
    Günde 3 öğün yemek yemek, barınmak, belki yılda bir kötüsünden sağlık hizmeti almak, bir iki gezmek için tüm hayatını bir patronu ya da şirketi zengin etmek için harcamamak konusunda ben maalesef haklıyım.
    Kimseyi küçümsemedim ama üzülüyorum. Benim insanlara demek istediğim yaşamak için köle gibi çalışmaya gerek yok. Hatta bazen çalışmaya da gerek yok. Bu kadar basit. Benim bir işte çalışmıyor oluşum para kazanmadığım anlamına gelmiyor.

    Sizlere en son işimi anlatayım. İngilizce biliyorum, ingilizce çeviri yapıyorum, ihale evraklarının hazırlanmasına yardım ediyorum, yeri geliyor satış yapıyorum, yeri geliyor fotoğraf çekiyorum, yeri geliyor bilgisayarda kurgu yapıyorum, yeri geliyor şirketin takvim tasarımları için matbaa matbaa geziyorum, internettesi satış sitesinin stok durumunu kontrol ediyorum, şirketin internet sitesini kontrol ediyorum, şirketin sosyal medya hesapları bende.... Şimdi aklıma gelmeyen başka işler de yapıyorum... Tüm bu işleri yapmaya çalışıyorum ama patron beni yeri geliyor yarım saat azarlıyor.
    Bunların dışında patron manyak olduğu için iş yerindeki herkesin psikolojisini bozmuş. Herkes birbirine hırlıyor laf sokuyor. Kimsenin yüzü gülmüyor....
    Her gün işe zorla gidiyorum..

    Aldığım maaş? 2000 lira artı yemek. 2000 lira içine asgari geçim parası da dahil. Yani şimdi değer mi? Değmez arkadaşlar. Hayat çok kısa. Dünya çok güzel. İnsan 500 lira ile de yaşar.... Önemli olan mutlu olmak, huzurlu olmak, dengeli olmak.

    Çalışmayın demiyorum. Para için köle olmamaya çabalayın diyorum.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)