Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Harley Davidson'ın elektrikli motosikleti 2019'da Piyasada..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Firmanın ilk elektrikli motosikleti için geri sayım başladı.




    Geçtiğimiz Ocak ayında ortaya çıkan haberlerde, Harley Davidson’ın elektrikli bir motosikletini 18 ay içerisinde ortaya çıkaracağı belirtiliyordu. Bu haberlerin 3 ay sonrasında yani bugün, yılın ilk çeyreğiyle ilgili finansal bir toplantı gerçekleştiren firma elektrikli motosiklet planını 2019 yılı için doğruladı. Yani önümüzdeki 15 aylık süreçte yeni bir elektrikli Harley Davidson motoru geliştirilecek.

    Harley Davidson’ın 2018’in ilk çeyreğindeki raporuna da bakılırsa firma beklediğinden daha fazla kar etmiş. Hatta Avrupa ve Latin Amerika bölgelerinde müşteri kitlesi de biraz genişlemiş. Fakat firma yine de müşteri kitlesinin azalmaya başladığını düşündüğünden ve genç nesile de hitap etmek istediğinden dolayı elektrikli motosikletlere yönelmeye karar vermiş.

    The Street’in muhabirleri CEO Matt Levatich’e konuyla ilgili bazı sorular yöneltince kendisi şu açıklamalarda bulunmuş:

    “Bu konuyla ilgili planımızı geliştiriyoruz ve bu yeni motosikletimiz konusunda fazlasıyla heyecanlıyız. Elektrikli araçları muhteşem bir fırsat olarak görüyoruz. Bu motosikletler, bisikletlerden daha kolay bir kullanıma sahipler ve çevreye de bir zararları yok. Ayrıca manuel vites ve debriyaj gibi zorlukları olmadığı için yeni jenerasyona da hitap ediyorlar.”



    Gelen diğer bilgilere göre Harley Davidson’ın bu yeni elektrikli motosikletinin “Revelation” olarak adlandırılacağı da söyleniyor. Bu da Türkçede ilham veya aydınlanma gibi kelimelere karşılık geliyor. Motosikletin tasarımının ise firmanın Livewire adlı konsept motosikletine (haberin en üstündeki görselde yer alan motosiklet) benzer olması bekleniyor. Harley Davidson’ın bu yeni elektrikli motosikletiyle ilgili konuşulan en iyi şeylerden biri de motosikletin bir elektrikli motosikletten daha farklı bir sese sahip olacağı oluyor.



    Motor1
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    02 Mayıs 2018
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    TR de yıllık satış adeti bir elin parmağını geçmez

  3. #3
    _chaotic_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Nisan 2015
    Şehir
    kocaeli
    Motosikleti
    regal raptor daytona 350
    Bu aletlerde custom olayına nasıl gireceklerini merak ediyorum

  4. #4
    Ekrem_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2018
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    2014 videolarında 85km kullanım, en yüksek hız 150 km/s, 0-100km ortalama 4 sn. ve ağırlığı 210 kg olarak görünüyordu. Beklenenden erken çıkması liderliği alacağını gösteriyor.. Sesi çok enteresan, bakalım fiyat nasıl olur..

  5. #5
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    31 Temmuz 2012
    Bu elektrikli motosikletde normal benzinli motosiklete göre daha az yedek parça olacağını duymuştum.Ama bu baya kalıplı olnmuş acaba içinde ne var?


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)