Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yola çıkmayı beklerken araba çarptı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    peyloride - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Aralık 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CRF1100 L1
    Aklınızda bulunsun, böyle durumlarda dikkat edin diye anlatıyorum. Normalde dikkat ederim fakat o gün hiç bakmadım ve olan oldu.

    Gidiş geliş bir yolun kenarında bakkala uğradım içecek bir şeyler aldım. Çıkarken yolun sağını ve solunu kesiyordum, yokuş ve virajlı bir nokta zaten oradan çıkmak biraz tehlikeli araçlar yüzünden vs. O yüzden pür dikkat yola bakarken sol arkamdan geri geri gelen bir cahil vatandaş arkasına hiç bakmadığı için bana çarptı. Olduğum yerde yaklaşık 2 dakikadır falan sabit bekliyordum halbuki, arkasına baktı sonra ben arkasına geçtim gibi bir durum söz konusu değil. Yola bakıcam diye maganda faktörünü unutmuşum.

    Kazadan sonra neyse ki farketti çarptığını ve durdu. Motordan düşmedim yan yatırdım biraz, adam kafasını camdan uzatıp beni izlemeye başladı. Arkana bakmıyo musun hocam sen dedim, eheıoeuh bişi dedi anlamadım. Al ileri al dedim, nereye alıyım dedi. Aracından inmedi bile. Bacağım biraz acıdı ama çok bir şey olmadığı için üstelemedim git işine dedim bastı gitti.

    Okuyan herkes için bi uyarı olsun, dikkat edelim.
    birbilent ve Kural [ Z ] bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    12 Temmuz 2016
    Motosikleti
    Dominar 400
    Benzeri başıma geldi bayır aşağı şekilde bekliyordum. Bilirsiniz bayır aşağı doğruyken motoru ayaklarınızla geri geri alamazsınız. Minibüsün biri geri geri gelip üzerime çıktı ve beni geri vites kullanıp geri geri gitmemekle suçladı. Motosikletlerde geri vites olduğunu zannediyor bağrı yanık beyaz gömlekli altın zincirli arkadaşımız.

  3. #3

    Üyelik
    07 Nisan 2013
    Şehir
    Kırklareli Babaeski
    Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    geçmiş olsun bu gibi durumlar için ışıklarda en öne grçin yada araya girin aynanızı kontrol edin derler duramaz göremez sonra patates olmayalım

  4. #4

    Üyelik
    26 Kasım 2017
    Şehir
    Sin City
    Motosikleti
    MT-07
    Geçmiş olsun. Sende bişey olmasın yeter.

  5. #5
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul-beşiktaş
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Bana da geri geri gelen manda çarpmıştı, yolun ortasında durdum, adam gelmeye devam etti, sağa mecburen yanaştım, park halindeki araba ile manda arasında tost oldum, geriye bakmadan sürmeye meyilli manda çok...

  6. #6
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    istanbul büyükçekmece
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    bende zengin yeri olan "pelikan malikaneleri" sitesinin girişinde idim ve güvenliğin barikatı açması için kimliğimi çıkarıyordum ve bir anda arkadan bir şey çarptı ve motor ile ben hafif bir öne atıldık ama dengem bile bozulmadı. arkama döndüm baktım siyah renkli bir wolswagen transporter, adam kafayı uzattı ve "pardon görmedim" dedi ve bende baktım arabanın tampon çizilmiş ve benim motorda ise demir korumalık sayesinde çizik bile yoktu.

    neyse işte adam pardon dedikten sonra bende sorun değil dedim. buda benim öyle bir anımdır yani koskoca beni nasıl görmedi ben onu anlayamadım. gözü kapalı mı yol alıyor bu adam? ilginç bir durumdu işte, ışıklarda duran motorlara arkadan çarpan arabalar olur ya işte öyle bir durumdu benimki de.

  7. #7

    Üyelik
    19 Nisan 2015
    Motosikleti
    kuba kee100
    Cok gecmis olsun Allah beterinden korusun

  8. #8
    peyloride - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Aralık 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CRF1100 L1
    Teşekkürler arkadaşlar, dikkat edelim saçmasapan insanlar yüzünden canımız yanmasın.

  9. #9

    Üyelik
    17 Mayıs 2011
    Geçmiş olsun.
    peyloride bunu beğendi.

  10. #10
    gitaristgkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ağustos 2016
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    yamaha xt 600 e
    Bizim ülkemizde ne kadar çok MAL sürücü dolu yaa gerçi bunlara sürücü denirse! Geçmiş olsun dostum
    peyloride bunu beğendi.

  11. #11
    127 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ekim 2015
    Geçen ay Kağıthane tünel girişinde gidiyorum hafiftende sağdan gidiyorum önümde motorcu var. Ben sollamak istemedim tam dönüşteydik bekledim derken arkamdan arabanın biri bana 10 cm farkla geçti gitti düştüm peşine tünelin ortasında önünde durdum sağa çektirdim bana diyor ki sen niye motorcuyu sollamaya çıkıyorsun da o da bu da şu da. Ulan bahaneler havada uçuşuyor hiç özür de dilemedi en son sittir dedim bastım uzaklaştım. Değmez bu cahiller için.
    peyloride bunu beğendi.

  12. #12
    Metela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 2019
    geçmiş olsun, ben de bugün atm'den para çekmek için bir caddy arkasına motoru parkettim, garaj çıkışı olduğu için mecbur biraz yakın duruyordum, atm'de bir kadın işlem yapıyordu, o işini bitirdi, meğerse caddy onunmuş, arkasında benim motoru da görmemesi imkansız bir şekilde gidip arabasına bindi, tabi görmemişse ayrı bir vaka hali, neyse atm'de işimi yaparken ara ara motoru kontrol ediyordum, benim alışkanlığımdır motora sürekli döner bakarım, telefonda üzerinde olduğu için daha sık bakıyordum, caddynin önünde de yakın bir araba dörtlü yakmış fotoda gördüğünüz gibi yayla boşluk kalacak bir şekilde duruyordu, neyse ki tam vaktinde dönüp bakmışım, buyrun fotoda vaziyet, neyse ki sağlam bağırınca vurduğu ensada durdu da motor sadece çok hafif yerinden oynadı, yoksa indirmesi içten bile değildi, tekere temas ettiği için de çamurlukta bir sıkıntı olmadı, çıkmak için öndeki araba ile arasındaki mesafeyi de görüyorsunuz, kamyon mübarek, araya araba girecek halen geri gidiyor, neyse şanslıymışım bu kask kamerası nelere kadir

    peyloride bunu beğendi.

  13. #13
    Ekrem_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2018
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Geçmiş olsun banada ışıklarda tek beklerken gelip arkadan vurdu, stop lambası ve bagaj altı çatladı. Kenarda dursana diyo bana kaldırama mı çıkartayım dedim. Arabadan motora geçince araba kullanırken telefonu elinden düşürmeyenleri daha çok dikkat eder oldum. Gerçekten sürekli dikkatli olmak gerekiyor.
    peyloride bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)