Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

2009-2015 suzuki gsxr1000

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    YBRMANİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Kasım 2011
    Şehir
    AnTALYA
    Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR(14)-YAMAHA YBR(12)
    bütçene kıyasla bence en mantıklı karar cbr senin için.fakat bu paraya 2012-2013 cbr alabilirsin gibime geliyor.o da kayıtlı boyalı motorlardan anca seni yermek için yazmıyorum sakın yanlış anlama beni.en mantıklısı r1 ama malum siteden bak bakalım fiyatlara geçen senenin 10k fazlası.20 kayıtlı r1lere 50 yazar olmuşlar bende de var ama bu kdar da fırsatçı olunmaz ki anasını satayım.sıfırına zam gelmedi bu kadar.geçen ay bi tanıdık 20k kayıtlı komple grenaj değişmiş 1000rr aldı 40k e dikkat et patlak makine alma.cbrı da küçümseme 50 den aşağı cbr kalmadı düzgün.

    Ha birde makine ciğerli,zımba gibi ok gibi bok gibi yazanlara yanaşma tezgahı toplayıp vınla derim.180 hp makineler tabi ki ciğerli olcak arkadaş ss piyasasını bilenle gir bu işe üzülme sonra.yardımcı olurum istersen


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    20 Aralık 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı whitedeamon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla hocam artık hasar kaydı olsun ama fiyatı kayıtsızlara göre baya uygun olsun yine alır satarkende uyguna satarım diye düşünmeye başladım.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------



    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...29186073/detay
    Buna baktınız mı acaba ?
    Ahahah bak duygulandım bir anımı paylaşmak istiyorum.

    Sene 2006-07 internet cafeler yeni patlamış biz cafeden çıkmıyoruz filan. Cafe sahibinin kardeşi gelirdi suzukiyle hayran kalırdık tabi küçüğüz. Otopark bulamazdı dükkana sokardı oyundan çok motora bakardık. O zaman başladı motor aşkı bende özellikle suzuki aşkı.

    Heh o adam şuan ilanını gönderdiğin vatandaş hala suzukiye biner ve güzel insandır.

    Motor temiz gözüküyor bakmak lazım.

  3. #23
    whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Eylül 2013
    Şehir
    Dünya
    Motosikleti
    MTT Y2K
    YBRMANİA,Alonedark93 ikinizede iyi niyetinşzden yardımcı olma isteğinizden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum.Tavsiye almaktan nasihat dinlemekten hiçbir zaman çekinmemişimdir.Kötüde olsa acaba neden böyle söyledi derim ki ileride işime yarayacak yararlı bir bilgiyse kapayım.Piyasayı uzun zamandır araştırsamda motor alma fikri anca düştü kafama doğrusu Böyle makinelere denk param yoktu.Yoksa sezon sonu kasım gibi alırım ben motorlarımı bu sene anlam veremdiğim şekilde piyasada bir çalkantı oldu tam anlamıyla kaos yaşandı.Şimdide yaz geliyor diye düzgün makineyle yaz fırsarçıları aynı yerde.Yani anlayacağınız tatlı suya kirli su karışmış oldu.Bu sene kasım ayını beklemek cbr için mantıklı olabilir uygun fiyata gerçekten düzgün bir motor düşer o zaman.Ama Suzuki için aynı şeyi söyleyemiyorum malesef.Çünkü gsxr 1000in piyasası cbr gibi değil.Temiz makineyi bulan satmıyor zaten az bişey var benim baktığım yılların arasında.Yani iki ucu değişil bir değnek 😁


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)