Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Nereye gidiyor?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    levend84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Aralık 2016
    Motosikleti
    ......
    Merhaba,iki teker,iyi gider aşkıyla yanan sırdaşlar;

    Bu aralar fena bir şekilde motor arayışı içerisindeyim,tekeri dönen herşey dikkatimi celbediyor,SS modellere karşı antipatim olsada sesi homurtusu pek nalet çıkıyor zalımın..

    Altımdaki cub motor esasında bisikletten hallice amma velakin,şöyle gidişi iyi olsunda duruşunu varsın ayarlarız gibi accık guvvatlı bir tomor arayışım var.....

    Neyse bu mevzu ara sıcaktı,gelelim asıl mevzuya,içerisinde bulunduğumuz motosiklet camiası nereye gidiyor,piyasa,bütçe,alım gücü,Sankim eski modellere pek bir rağbet olacak gibi...sahi eskiler deyince,forumun eski üyelerine rastlayanınız var mı?hele o eski muhabbetlere..

    Tatlı olarakta;Bu motosiklet tutkusunun başka bir nesnede karşılanma durumu olabilirmi?illaki motosiklet şart mı?yokmudur başka bir alternatifi?

    Neyse konu biraz karıştı idare edin dostlar....

    Rast gele..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    kefkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Temmuz 2015
    Merhaba, yemek cidden karışık ha, kısa kisa;

    Kuvvetli motorun kuvvetli masrafı olcak dostum , hem şehiricinde çok kullanıyorsan yorucu olabilir, pulsar diyordun en son anlasilan değiştirme zamanın geldi..

    Piyasa demisken temiz ikinci ele rağbet artabilir, en küçük cc satış hep artıyor son zaman. Parası olan pek fiyata bakmadan olmadı taksitle alacaktır belli seviyelerde takılır. ..

    Tatlı meselesinde başka tatlı bunun yerini tutmaz benim için, kısmen ekstrem sporlar olabilir fakat yaş müsait değil galiba ufaktan, hem altı saat paraşüt v.s. düşünüyorum da, cık..Motor fakirin ekmeği bosver.

  3. #3
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    13 Ağustos 2017
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    WR 250 R
    Motorum olmasa ve arayış içinde olsam bütçeme göre sırasıyla ;
    Ns-Rs200
    Fz6 s2
    Mt07-cb650f -fz8
    Mt09 (bunu şu an kovalıyorum 😁)

    Bu motorları düşünürdüm sanırım.
    Tatlı meselesine gelince bi ara motor mu sex mi şeyisi dönüyordu forumda ..
    bursalıali bunu beğendi.

  4. #4
    levend84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Aralık 2016
    Motosikleti
    ......
    Alıştırdılar dostum karışık yemek menüsüne,mide bile alıştı artık bu duruma....

    Piyasada ''Aman km düşük olsun'' diye diye,kalpazanların,simsarların önünü açtılar,iyi mal içerde kalır hesabı temiz 2.el'de çok çok az piyasada..hee denk gelirmi? illaki gelir...

    Masraf kısmında hemfikiriz,esasında mevzu alım gücünü zorlamanın ne derece zorlu ve stres'li olduğu,yoksa parası olan adam don alır gibi motor alıyor...olmayanda güç bela mal sahibi oluyor,ee zaten başka'da bir seçenek yok gibi..

  5. #5
    Selected - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2018
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    PULSAR NS150
    Ben direk tatlıya geçmek istiyorum çivi çiviyi söker

  6. #6
    kefkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Temmuz 2015
    Bakıyorum insanlara piyasa demişken, ihtiyaçlar hiyerarşisinde piramidin tabanında milyonlar, ki piramitten ve neresinde olduğundan da bi haber.Kendisine ne kadar zaman ayıracak. Bu yemekte öyle bir türlü konulmus ki onune; pazarın hep çıkma mallarından yüzlerce malzeme içinde , haliyle türlünün de tadı olmuyor, 'boşlukta sallanan adam' misali tat falan da aramıyor ki insanlar.Bari kapları küçük olmasın değil mi yemeğin, ama tencereler bile zor kaynıyor. .

    Ne demiştik kendine zaman, para, üstelik de risk ayirma, ev geçindirirken insanlar düşünüyor değer mi diye ve değdiği kadarıyla kalbi rahat ettiği kadarıyla yürütüyor gemisini, benzin hep 20 liralık o yüzden alınıyor işte ve hep 50 liralık alanlar da fakirligini biliyor için için..Dostluk ve eski sohbetler di mi birde..Boşver, uzatma ihtimalimden kaçmak istiyorum.Motur iyidir işte, riski güzel ve de avatarı kes, çok benzerler aslında..

    Eski sohbetler mi, eskide kaldı, az daha takilacaktim bak..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)