Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motosiklet yarışlarında Sofuoğlu rüzgarı esecek..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Türkiye Pist Şampiyonası ve Türkiye Süpermoto Şampiyonası’nda Kuba ve RKS Motor sponsorluğunda yarışan Bahattin Sofuoğlu, açıklanan yoğun yarış takvimine sıkı hazırlanıyor



    Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun (TMF) 2018 yılı için açıkladığı yarış takviminden sonra tüm yarışlar hızlı bir şekilde başladı. Şimdiden tüm sınıflarda yarışların ilk ayakları tamamlanırken, Türkiye Pist Şampiyonası ve Türkiye Süpermoto Şampiyonası’nda Bahattin Sofuoğlu konuşulmaya başlandı. Hem Türkiye Pist Şampiyonası hem de Türkiye Süpermoto Şampiyonası 1. ayaklarında birinciliği kimselere kaptırmayan başarılı sporcu, 2018 yılına damga vurmaya hazırlanıyor. Bu yılın başı itibariyle yoluna Türkiye motosiklet sektörünün önde gelen markaları Kuba Motor ve RKS Motor sponsorluğunda devam eden Bahattin Sofuoğlu, motosiklet dünyasında Sofuoğlu soyadını hakkıyla taşıyarak bayrağı devralmaya kararlı olduğunu belirtti. Ülke içi başarılarının yanına ülke sınırları dışında da başarılar ekleyerek tüm dünyada motosiklet yarışlarına damga vurmaya kararlı olan Sofuoğlu, başta kuzeni Kenan Sofuoğlu ve ailesine layık olduğunu gösteren sonuçlar alacağını ifade etti. Başarılı sonuçlar için hazırlıklarını sürdüren Sofuoğlu, yoğun yarış takvimine de büyük bir ciddiyet ve özveriyle hazırlandığını kaydetti.

    5 Mayıs 2018 tarihinde Uşak’ta gerçekleşecek olan Türkiye Süpermoto Şampiyonası’nın 2. ayağında yarışlara kaldığı yerden devam edecek olan ve birincilik hedefinden şaşmayan Bahattin Sofuoğlu, aynı zamanda 12 Mayıs 2018’te Romanya Motor Park Pisti’nde gerçekleştirilecek Doğu Avrupa Şampiyonası’na da Türkiye'yi temsil edecek.

    iha
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Haziran 2016
    Şehir
    Kütahya
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    rks ve kuba sponsor olurken adamın bindiği motor japon falan mı ?

  3. #3
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2015
    Şehir
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Parayı verdikten sonra yamahanın üstüne mondial bile yazdırırsın


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)