Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MXGP PRO 29 Haziran’da Piyasa da..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    MXGP PRO 29 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna çıkış yapacak.

    Motor tutkunları tarafından sabırsızlıkla beklenen MXGP PRO 29 Haziran’da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için yayınlanacak.



    Çarpıcı grafiklere sahip olan ve günümüzün en gerçekçi motosiklet oyunlarından birisi olacak olan MXGP PRO şu sıralar sabırsızlıkla beklenmeye başladı. Motocross’un gerçek ruhunu yansıtacak olan yapım da birbirinden farklı yarış pistleri ve dünyaca ünlü markaların motosiklet modelleri yer alacak. Oyuncular mevcut olan motosikletlerini kişiselleştirebilecek ve en ince ayrıntısına kadar düzenleyebilecekler. MXGP’nin daha önceki bilinirliliğinin yanı sıra tamamen arındırılmış ve geliştirilmiş yarış deneyimi ile oyuncular alışılmışın dışında bir aksiyon keyfi yaşayacaklar.

    Oyun içerisinde herhangi bir sınırlama yer almıyor. Oyunda yer alan çarpışma ve hava hareketler ile birlikte muhteşem figürler yapabilecek ve akrobatik hareketler ile oyun daha eğlenceli bir hal kazanıyor. MXGP PRO içerisinde son derece gerçekçi sürücü hareketleri yer almaktadır. Oyuncular farklı arazilerde farklı çarpma etkileri hissedecek ve sürükleyici bir yapı ile karşılaşacaklar.



    Milestone’un Lider Tasarımcısı Luca Simonotti şunları söyledi: “Bu yıl, MXGP’nin fiziki ve tüm oyun deneyimini tamamen yeniden tanımlayabildik. Süspansiyon analizinden yola çıkarak, aynı resmi MXGP atletlerinin motorlarında kullandıkları tekli amortisörlerin yanı sıra çatal uzantıları ile basıncı karşılaştırdık; Aynı süreç ECU haritalaması ile yapılmıştır. Ayrıca, resmi MXGP sürücüleri Tim Gajser, Tony Cairoli ve Gautier Paulin ile yapılan özel ortaklık sayesinde, tüm geliştirme sürecine yönelik iyileştirme alanları hakkında niteliksel geri bildirimler alabildik. Onlarla birlikte olabilmek bizim için eşsiz bir deneyim oldu ve elde edilen sonuçlardan gurur duyuyoruz.”
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    19 Ocak 2016
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 sl gitti MT 25 geldi
    Almak istiyorum da oyunlar 200 TL nin üzerinde nasıl olacak


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)