Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kaza Yaptım Ne Yapmalıyım ? Ekipmanın ÖNEMİ !!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    16 Şubat 2016
    Motosikleti
    NMax
    Arkadaşlar kuryelik yapmaktayım dün akşam yine bir paket servisinden dönüyordum yokuş aşağı 2.viteste ağır ağır iniyordum hızım max 30 km bahsettiğim yol gidiş gelişli olan bir yol aşağıdan gelen araç bir anda kendi soluna doğru ara sokağa giriş yapmaya çalıştı sinyal vermeden kendimi atabildiğim kadar yolun sağına doğru attıysamda araba frene basmak yerine bana solumdan çarptı çarpmasıyla beraber motorun üstünden adeta uçtum kaldırımdaki dükkana doğru yuvarlanmaya başladım ilk yere temas eden bölgem dirseğim üstüne oldu sonra zaten kontrolsüz bir şekilde yuvarlanmaya başladım en son ayağım dükkanın camına vurdu cam kırıldı Allaha şükürler olsun kaskım ve korumalı montum sayesinde ucuz atlattım pantolum korumalı değildi paramparça oldu ayakkabım da normal ayakkabıydı kırık olmadan sol ayağımda bileğimde dizime kadar yere düşmekden kaynaklı kanamalar oldu ufak kesikler yaralar oluştu bana vuran sürücü alkollü çıktı hastaneye kaldırıldım sonra şikayetçi oldum bundan sonrası için ne yapmam gerekir tecrübeli abilerim kardeşlerim yardımcı olursanız sevinirim 4-5 gün çalışamicak duruma geldim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Deadly Sto(R)m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Mart 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2022 / Mondial X-Treme Maxx 200i
    Geçmiş olsun. Süreçle ilgili bilen arkadaşlar fikir verecektir.

  3. #3

    Üyelik
    28 Kasım 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Şimdilik bir kundial
    Maddi kısım olarak polis kaza tutanağıyla sigortadan motorun hasarını karşılatmanız gerekir manevi yani bedeni yaralanmalarıda belirtip ordan alıcaksınız paranızı diye biliyorum

  4. #4
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    09 Ocak 2018
    geçmiş olsun

  5. #5
    Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Hastahaneden iş göremez raporu alın, kaza nedeni ile alacağınız raporu da avukatınıza teslim etmeyi ihmal etmeyin, böylelikle kaza nedeni ile çalışamadığınız günlerin maddi manevi kayıpları da karşı taraftan tanzim edilecektir.

    Herşeyden önce bir avukata başvurun, zaten o size yol gösterip yardım edecektir. Avukat konusunda yardım almak isterseniz bana özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. Mevcutta avukatınız var ise işin peşini bırakmamasını sağlayın yeter.

    Motosikletiniz eğer perte çıkarılır ise kasko danışmanı sizinle bir süre sonra irtibata geçecek ve sürekli fiyat düşürmeye, olduğundan az ödemeye çalışacaktır. Siz ısrarla aynısının yeni modeli konusunda diretin. Küçük bir not olarak onu da söylemiş olayım O dükkanın cam parasına kadar o adam ödeyecek merak etmeyin. Sabırlı ve inatçı olun, sonuna kadar haklısınız. İsterseniz davadan çekilebileceğinizi, istediğiniz miktarda nakit ödeme şartı ile kendisinin (her iki tarafın da değil) uğraşmak zorunda kalmayacağını ve alkollü olduğunu hatırlatarak yeni bir motosiklet ve tazminat talebinde de bulunabilirsiniz. Karşı tarafın kabulü halinde "her ne olursa olsun" kesinlikle ödeme tamamlanmadan davadan çekilmeyin.

    Ucuz atlatmışsınız, büyük geçmiş olsun.
    07DFB18 bunu beğendi.

  6. #6

    Üyelik
    16 Şubat 2016
    Motosikleti
    NMax
    Arkadaşlar sağolun var olun.Ekipmansız motora binmeyin sakın sakına.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler