Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Altın Elbiseli Adam'ı anma videosu

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    17 Aralık 2012
    Şehir
    Ankara
    Fuarda AEA'ı anma için bir yer ve zaman ayrılmış. Onu tanıyanlar, dostları, iş arkadaşları kendisi hakkında konuşmalar yapmış ve video kaydı Gökhan Eren'in youtube kanalında üç bölüm halinde yayınlanmış. 4 mart tarihli bir yayın ama ben ancak bugün sözlük'te gördüm, daha önce forumda bahsedildiğini görmedim. Video linki aşağıda.

    https://www.youtube.com/watch?v=u7vWSHhAdmg

    Benim en etkilendiğim konuşma Rok Bagoroš'un anlattıkları oldu. İlk bölümün 29. dakika civarında başlıyor. Hatırımda kaldığı kadarıyla şöyle anlatıyor: "Bizim camiada insanların burnu havadadır, kibirlidir. Ama Barkın ilk tanıştığım andan itibaren gayet samimi, yardım sever ve mütevazi bir insandı. Dolu dolu, coşkulu ama mütevazi. Ben Türkiye'ye geldiğimde bana hep yardımcı oldu, çekim esnasında motorumun bir yerleri bozulduğunda beni alıp mekanına götürdü, motorun derdini çözmüştük hatta. Ben İstanbul'da onunla bir yerlere giderken insanlar beni değil, onu tanıyordu. Onunla fotoğraf çektirmek, ondan imza almak istiyorlardı. Ben de şaşırıyordum, bu kim diye. Sonra youube'da kanalını görünce anladım ki adam meğer meşhurmuş. Fakat Barkın bu kadar bilinen sevilen bir insan olmasına rağmen burnu havada olmayan, samimi davranan, renkli, akılda kalıcı bir insandı."
    Mertcan39, adm12, mithrelios ve 4 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    07 Nisan 2013
    Şehir
    Kırklareli Babaeski
    Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Çok teşekkürler bakayım

  3. #3
    adm12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mart 2014
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Honda msx 125. SYM sympony 200i
    Çok teşekkürler.

  4. #4
    efemontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Kasım 2016
    Şehir
    Muratpaşa,Antalya
    Motosikleti
    2018 Mondial Extreme Maxx 200
    Gökhan Palas'ın anlattığına göre bir gün Gökhan'ın vesilesiyle ünlülerin olduğu bir tekneye binerler, teknede geceye kadar vakit geçirdikten sonra tekne kıyıya yanaşır. Bütün ünlüler hayranlarıyla görüşür ve bir süre sonra oradan ayrılırlar. En son teknede Gökhan Palas ve Barkın Bayoğlu kalır ve gece geç saatlere kadar oradan ayrılamazlar çünkü Barkın abinin hayranları bir türlü bitmek bilmez. O kadar ünlü arasında bu denli öne çıkması Gökhan Palas'ı baya etkilemiştir..

  5. #5
    Ekrem_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2018
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Allah rahmet eylesin bizim okula gelmişti bir keresinde ama kaçırmıştım çok pişmanım. Tanışma fırsatım hiç olmasa bile motora her bindiğimde sözleri kulağımda çok şey öğretti. Çok erken ayrıldı aramızdan, nur içinde uyusun..
    mombohunter bunu beğendi.

  6. #6

    Üyelik
    12 Ağustos 2014
    Öküz öldü ortaklık bitti herhalde. Yoksa illaki birilerinin bilgisi olmuştur yani sikdiye kadar paylasilmamasi ilginc olmuş.

  7. #7
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    03 Mart 2017
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Allah rahmet eylesin


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)