Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

2500-3500 TL'ye olduğu kadar ekipman :)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    08 Şubat 2018
    Şehir
    İstanbul
    17 yaşımdayım. Bilgisayarımı satıp bu mart ayında alacağım a2 ehliyetle birlikte yazın almayı çok istediğim R25 motorsikleti için sizlerden ekipman önerisi istiyorum. Kask dahil bir liste istiyorum ama kask fiyatı bütçeye dahil değil 450-650 TL kaskı bütçe dışında önerirseniz sevinirim. Kaskım hediye gelecek benim istediğimi soruyorlar. Mont pantolon dizlik bot kemer sırt koruması herşeye açığım. Şimdiden teşekkürler


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    26 Kasım 2017
    Şehir
    Sin City
    Motosikleti
    MT-07
    Kaskın üstünü sen tamamla o zaman. Kask en önemli ekipman. Shoei GT air yada agv k5 bak istersen. Pantolonu Tech 90 yada motoekipman.store siteden bir arkadaş pantolon işine girmişti istersen ondan bak. Ben scoyco'nun eldivenlerini kullanıyorum. Kaza onaylı. Botları feyizoğlunda ucuz güzel modeller görmüştüm. Ben mont'u Venom kullanıyorum protex 2 yaz kış çok memnunum ama deri yada türevi bişeylerle değiştireceğim gibi. Malum işe gidip gelirken üst üste giyip çıkarmalar zor gelmeğe başladı.

    Şimdiden hayırlı olsun ama kaskını güzel bişey bak.

  3. #3
    Lazasker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Ocak 2017
    Motosikleti
    CRF 250 Rally
    Önce bir eğitim al dostum, ehliyet kurslarında eğitim verilmiyor.
    R25 hem motosiklet hem de trafik tecrübesi olmayan biri için uygun değil bence.
    Ben senin yerinde olsam ehliyeti aldıktan sonra babamın arabasıyla 1-2 yıl trafik okumayı öğrenirim, yazılı olmayan trafik kurallarını tecrübe ederim. Babanın arabası yoksa herhangi bir yakının da olur. O da yoksa eğitim aldıktan sonra daha düşük cc ve beygirli bir makine ile başla bence. Hatta eski motorum 150 NK'yı tavsiye edebilirim. Başlangıç için hem ideal hem de yakışıklı.
    Ekipman bilincinde olman çok güzel fakat 60 KM ile ölümle burun buruna gelmişliğim var, haberin olsun. 5 yaşından beri bisiklet süren, hatta bisiklet ile küçük akrobasi hareketleri yapan ben, 7 yıllık araba ve trafik tecrübem varken başladığım motosiklete 60 km ile bir kaza yaptım, full ekipman sayesinde ufak tefek çizikler dışında hasar almadım ama inan bana bunu bile yaşamak istemezsin... Ülkemizde trafik tecrübesi çok önemli, gelişmiş bir ülke olmadığımız için nereden ne çıkar, önündeki araç ne yapar vs. bunları tecrübe etmek lazım bence. Bu tecrübeler eksikken motosiklete başlamak hata olur. Hele R25 ile başlamak daha büyük hata olur. Ki ben ilk başladığım zamanlarda 150 NK'yı kullanırken, arkadaşların 250'liğini kullanamıyordum doğru düzgün, çok agresif geliyordu...

    Bunları neden anlattım... Hevesini kırmak istemem ama "18 yaşındaki genç feci şekilce can verdi" haberini de okumak istemem. Acele etme yaşın daha genç. Bence sen dediklerimi bir düşün, yavaş yavaş istediğin motosikleti sürersin zaten.

  4. #4
    Pangaea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Ybr 125
    sana sanki önce para lazım gibi


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)