Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Küçükken oku oğlum derlerdide umursamazdım

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Aksaray
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Alıntı nicksizbro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Git gemici ol dolar üzerinden maaş alırsın ve global şirket hepsi 6 ay çalışıp 3 ay izinleri var araştır.

    Ben şuan olmak istesem motor ustası olmak isterdim gidip çırak olarak giresim var ama iş dışında her şeyi yaptırıyorlar.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------

    Yakıt tankerciside çoktan aranıyor ülkemizde maaşları iyi ama çok serfitika istiyorlar.
    Tanker şoförlüğü için çekirdekten yetişmek lazım. Önce ağır vasıta şoförü olup sonra SRC belgeleri almak lazım. Ki ağır vasıta şoförüne ise tecrübesize iş vermezler. Hele tankeri hiç vermezler. Sonuçta bi takım tır 200-300 bin liradan başlar. Herkese emanet edilmez.

    Bi akrabanın eşin dostun yanında başlar şoförlük. Ben dayımın kamyonunda başladım mesela.

    Ağır vasıta şoförü olunca zaten tankerci olmasada olur. 3-4 binden başlar maaşı. Hele yurtdışına çalışanlar çok iyi para alır. Ama işte onada yanında yetiştirecek adam lazım.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    07 Nisan 2013
    Şehir
    Kırklareli Babaeski
    Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    okuma yazma bile bilmeyen kato operatörü aylık 3500 4000 tl alıyor beko loader operatörü 2500 3000 küçüklükten kato bakımcısı oluyor 1 senede operatör oluyor para kazanmak sadece okumayla değil

  3. #43
    LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ağustos 2014
    Şehir
    Balıkesir
    Motosikleti
    Honda CBR 650F
    Alıntı sadraf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaşınızı bilmiyorum ama açıktan 2 yıllık bir üniversite okuyup memur olabilirsiniz. Devlet güvencesi, rahat çalışma ve nispeten daha iyi maaşla yaşamınızı sürdürebilirsiniz.

    Bunun dışında internette ek işler de yapabilirsiniz. Örneğin makale yazıyorum ben günde 40-70 lira arası gelir sağlıyorum. Bu tür işleri de kovalayabilirsiniz. Aynı zamanda web sitelerim de var şu an düzenleme aşamasındayım 2-3 güne aktif duruma getirip reklam gelirleri de almaya başlayacağım. Kısaca ek gelir sağlamak çok kolay yeter ki biraz araştırma yapılsın birçok seçenek çıkacaktır karşınıza.
    hocam nerde yazıyosunuz, ne üzerine yazıyosunuz?
    https://bit.ly/30jiOxE

  4. #44

    Üyelik
    13 Haziran 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    falcon flash 100
    Gerçi konuyu açan arkadaş ortalıkta yok ama ben de para kazanma zengin olma üzerine iki satır yazayım. Bu gerçek benim şahit olduğum olay. Mahallemizde bir abi vardı devamlı beni çağırıyordu gel bize takıl şurada toplantı var dini sohbet yapacağız diye evime bizzat geliyor zili çalıyor. Tabi ben bu işler bana uymaz diye bunlara takılmadım ufak ufak piyizleniyorum (anlayan anladı ).

    Neyse yan konşum genç bir çocuk salaklık suratından akıyor ama sıfır mercedes ile dolaşıyor gene neyse yine yan komşum şurada daire aldık yıkılacak kentsel dönüşüme girdi falan ( içimden ulan bu adam boş gezenin boş kalfası ne dairesi )
    Yine (kaçıncı kez ) 15 temmuz oldu mu? bana asılan abi gel bize takıl diyen abilikten içeri alındı mı ? O sıfır mercedesle dolaşan komşumla bir düğünde aynı masaya oturduk bana komşu başıma ne iş geldi ortağım darbe girişimini duymuş 17 milyon tl ile tüymüş bu resmi rakam ( gerisini sen anla ) benim otelim falanca apartmanlarım gitti diye içini döktü.

    Yani anlayacağınız doğru zamanda doğru kişilerle yatıp kalkacağınız ve kritik anda aradan sıyrılacağınız gerisi boş ( örnek mi bankasyanın yönetim yönetim kurulu üyesi mi başkanımı bilemedim ismet x tahsil durumuna bakın. Onuda o arkadaş söyledi. )

    Sonuç: Bu ülkede ekmek alın terine göre dağıtılmıyor.
    bursalıali ve matrax33 bunu beğendiler.

  5. #45

    Üyelik
    20 Ocak 2016
    Şehir
    DARICA
    Mesele okumak değil,mesleksizlik.Hayatımızı idame ettirecek bir becerimiz olmamasıdır.Üniversite bu çağda hertürlü okunur,sana ne kazandırır?1989 da istanbul üniversitesi uluslararası ilişkiler bölümünü kazandım.Bu okul türkiyedeki tüm hukuk fakültelerinden daha yüksek puanla öğrenci alıyordu.5 senelik zorlu bir eğitimden sonra mezun olduk.Şişe ve cam fab.aş.ye muhasebeci olarak ancak girebildim.12,5 sene asgari ücrete talim ettim.Mali müşavir oldum .Ayrıldım.piyasa şartları o kadar zorlayıcı ki anlatamam.Hiç okula gitmemiş babamın ekmek fırınında işletmecilik yapıyorum.Bu arada açıktan adalet bölümü okudum.Bu sene inş.üniversite sınavına girip hukuk okumayı planlyorum.Türkiyede belli bölümler hariç üniversite zaman kaybıdır.Ya o alana özel ilgi duyup araştırmacı olacaksın yada sana ekmek kazandıracak bir beceri edinmek peşinde koşacaksın.Mesleksizlik en büyük mesele.Bu nedenle bir ana evvel sana beceri kazandıracak bir eğitimin peşine git.motoru her zaman alırsın.kendine yatırım yap.
    yaşlıveacemi bunu beğendi.

  6. #46
    Erdost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Eylül 2015
    Şehir
    Gebze
    Motosikleti
    ZONTES 350 T2
    Okuyunca hayatın daha kolay olacağını düşünmen, biraz kendini kandırmak biraz da kolaycılık.

    Hayat orada, paçasından sağlam tutarsan, mücadelen de inat ve gelişim ile devam ederse istediğini alırsın.

    Zekasını küçümsediğimiz hayvanlar bile her canlısıyla yaşamak için büyük bir savaş veriyor..

  7. #47

    Üyelik
    10 Mayıs 2015
    Şehir
    ist-kadikoy
    Motosikleti
    2016 HONDA NC750X DCT-2016 YAMAHA N MAX
    Benim de aklim olsa okumazdim.keske bir ustanin yanina gidip bir meslek ogrenseydim (elektirik,motor,vs).en guzel is kendi isin.memur kafasıyla ne uzar ne kisalirsin


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)