Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Fiddle 2 Çözülemeyen problem ( Destek lazım )

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    03 Ekim 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Sym için Kartal oto sanayide Altan motora giderdim hala oradaysa işinin ehlidir, tavsiye ederim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    13 Şubat 2021
    Alıntı rollcycle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Problemi yaşayalı uzun zaman olmuştu doğrusu problem neydi diye çıkıp tekrar okumak durumunda kaldım 2015 yılında 0 aldığımız motosiklette yaşamıştık bu durumu. Zaten bundan başka hiçbir problem yaşamadık motosiklet hala ilk sahibi olarak bizde. Problem için çok usta gezdi motor en son vakit ayırıp motosikleti lifte kaldırarak kendim inceledim. Motosikletin şasi kablosunda seyrelme olduğunu gördüm. Yalnış hatırlamıyorsam motosikletin sağ tarafında ayaklığın orada biryerlerde bir kablo. Kablonun bağlantı yerinden çözüp kesip temizleyip tekrar yerine taktım daha doğrusu oraya sardım işte 2 yıldır banamısın demiyor tabi yine 3 4 ay kullanmadığımda haliyle akü çektiğinden zor çalışabiliyor ama ondada kick start yapıp devam ediyorum.

    Uğraşmak istemiyorsanız eğer hala duruyorsa maslak oto sanayide işleyen motor yaşar ustaya götürün yarım saat içerisinde çözeceğinden şüphem yok.
    Teşekkür ederim cevabınız için. Dediğiniz gibi şasi kablolarıyla alakalı bir sorun olabilir çünkü kaza yapmıştım şasi yamulmuştu düzelttirdim sanayide. Ama benim sorunum sizinkinden biraz daha farklı açıkçası. Şöyle ki akü değiştirdim Varta akü aldım 4 gün tek marş çalıştı sonra el marşı çalışmamaya başladı ve uzunlar açıkken korna basmamayada başladı. Bugün kickstart yaptım farlar kapalı şekilde bi 20-25 km falan sürdüm motoru sonra motor kendini güzelce şarj etti ve tek marşta çalışmaya başladı tekrar. Benim sorunumun farla alakalı olduğunu düşünüyorum. Kaza yaptığımda ön farda kırılmıştı çok pahalı olduğu için yan sanayi far aldım. Sanayide farın içindeki ampülü usta yanlışıkla kırdı ve yenisini taktı. Belki güçlü bir ampül taktığı için akü'den çok fazla enerji çekiyor olabilir. Orijinal farımın içindeki ampül hala sağlam onu takacağım öyle deneyeceğim birde. Olmazsa dediğiniz gibi ustaya göstereceğim. Teşekkürler.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)