Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

aliexpressten motosiklet montu alan var mı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    17 Nisan 2012
    Ben almistim beden konusu biraz sıkıntı, korumaları haliyle zayıf ama hic olmamasindan iyidir tabi


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    08 Kasım 2017
    Alıntı carter17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aliexpressten tam 5 adet mont aldım, 1 adet Dainese Spr speed tex kendime 1 adet Komine Yazlık kız arkadaşıma 2 adet Deri mont 1 adet Kışlık Duhan mont.

    Dainese Spr Speed Tex : 95 Dolara aldım, bu ürünün aynısının TR'de 1.300TL'ye almış ağabeyimin montuyla kıyasladım gram fark yok, ayrıca korumalarının duruşuda onunla aynı. korumalar sağlam duruyor, fakat motosiklet hızınız 200ü geçiyorsa yorum yapamam, 200den düşük hızlar için muhteşem kalitede. L giyiyorum XL aldım tam oldu

    Komine Yazlık olan : Buna 120dolar ödedim ama TR'de bu ürünün aynı kalitesi en az 1.500TL, aldığım daineseten çok çok daha kaliteli korumalara sahip. Göğüs koruması dahi var, bence alınabilecek en iyi yazlık mont, ali express için. TR'de çok mont denedim fakat 1000TL altında bu kalite görmedim. Xs ve S arası giyen kız arkadaşıma M aldık en dar haliyle tam oldu(Ayarlarını en dar hale getirdik)

    Dainese Deri mont: 60dolara aldım 2 adet şekil duruyor diye, içinde gelen korumalar işe yaramaz, kullanacağım zaman yazlık montun korumalarını buna takıyorum. Kalite olarak çok üst düzey değil, baharlık bir mont, derisi kaliteli suni deri. L giyoyurm XL aldım tam oldu, kız arkadşaım için S aldık tam oldu.

    Duhan mont : 65dolara aldım bu montuda kışın gayet soğuktan koruyor, korumaları yazlık montlar kadar süper değil fakat onların korumasını takarak kullanıyorum. 65 dolar ve 250cc altı için güzel tercih. L giyiyorum XL aldım çok hafif bol oldu, ayarları kısınca tam oldu.


    TR'den 1000TL altına alacağınız montlardan daha iyi olduğuna emin olabilirsiniz. Özellikle Komine japon markası ve orijinal ayrıca aynı kalitede sanırım aynı marka olabilirler Benkia markası en kaliteli mont üreticileri.
    Aldığın satıcıların isimleri var mı ?

  3. #43
    CrazyBullet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2016
    Şehir
    Assen
    Motosikleti
    Honda RCV213, Yamaha YZR500
    Motor binlikse orjinal, 600 ve altıysa aliexpressden çakmasını alacaksın, 125 cc için koruma gereksiz. Artçı için alıyorsan yine çakma olabilir.

  4. #44
    yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2009
    Şehir
    Yamalo - Nenets
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Yıllardır bas bas bağırıyorum 'komineeeee komine' diye. Şuan Türkiyede de satilmaya başlanmış. Tabiiki Türkiyedeki muadillerine göre fiyatlandırılmış. Örneğin benim 200 dolara aldığım kışlık goratex mont Türkiyede 4.300 liraya satılıyor.
    Düzgün araştırıp bedeninize uygun komine mont alın. Satıcıyla da almadan önce iletişime geçerek düşük faturalandıracaksanız alacağım diye belirtin. Bu sayede gümrükde de bi sıkıntı yaşamazsınız.
    Kullanılan korumalar hakkında da bi bilgi vereyim. Komine markası tüm koruma ekipmanlarını EN 1621'e(motosiklet koruyucu ekipman standardı) uygun olarak çıkarır. EN1621-1 yada EN1621-2 şeklinde detaylandırılmış (daha güçlü yada zayıf) şekilde tüm koruma ekipmanlarında baskıyı görebilirsiniz.
    Herhangi bir ekipman üreticisi kafasına göre ürettiği ekipmanların üzerine bu damgayı vuramaz, ilgili standarda atıfta bulunamaz. Ürün elinize geçtiğinde kalitesini anlarsınız zaten

  5. #45

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    hey yavrum hey 125 cc ise koruma giyme sanki motor 10 ile gidiyor.. 200 km yi motorun görüyorsa çakma alma ban aldım çakma birebir aynı kalitede sanki ürünü gitmiş tse ye yollatmış analiz ettirmiş parçalatıp.. gözüyle eliyle yoklamış kalite tescil onayını verip aynı diyor.. zaten çakmanın anlamı o gözle birebir aynısını yapmak demek orjinal ürünün..

    birazdan biri çıkıp revit mont aldım aliexpress den bir arkadaşımda orjinali var bakdım benimki ondan kat ve kat daha kaliteli üstelik radyoda var benimkinde falan diyicek..

    bizim bir kardeşimizde bir hevisle gitti aliexpress den çakma dainese mont aldı 5-6 ay önce sağda solda hava atıyordu bu montun sıfırı 3-4 bin lira falan filan ben aldım şu kadara bire bir aynısı ... motorla geçenlerde kaza yaptı hızıda düşükdü Allah dan yerde altı üstü 7-8 metre sürüklenmiş mont param parça montun içindeki plastik korumlar artık nasıl kalitesiz ise korumalar kırılmış.. İçine giydiği kalın kazak korumuş.. oda parçalanmış gerçi ama esas o korumuş sürütnme sırasında.. ve bunlar anlık şeyler tabii .. hiç bir şey hatırlamıyor çocuk adam akıllı..

    200 ile giden motorun varsa alma bunu diyen arkadaş sen bırak 200 ü 60-70 ile düşdünmü motordan hiç..

    100 km hız ile düşersen kuru asfaltta yerde sürüklenme mesafen ortalama 65 metredir... 65 metre diyorum al eline mezura 65 metreyi bir ölç bakalım ve o kadar mesafeyi yerde sürtünerek gittiğini hayal et..

    65 metre yerde sürüklenirken ortaya çıkan ısı 770 derecedir insan kemiğinin erime ısısı 550 derecedir.. Et demiyorum kemik diyorum...

    hala 200 km falan deniyor şaka gibi.. sen o üstündeki çakma montla bırak 200 ü ırak 100 ü 30-40 ile sapa sağlam ayağa kalkda yat kalk dua et..

    şu çakma beşinci kalite merdiven altı ürünlere özendirmeyin insanları.. çakma mont alıcağına tse ce iso ne gerekliyse her tür sertifika ve garanti kalite kontrol onayı olan markalara yönelin velevki prosev olsun velevki prohel olsun ama bir güvenlik onayı standartı garantisi olsun.

  6. #46

    Üyelik
    01 Temmuz 2020
    Motosikleti
    motolux
    3 mevsim, İlkbahar, yaz, sonbahar giyilecek mont tavsiye edermisiniz limit 700 TL

  7. #47
    fb__ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MonsterR25(x)- 450SR(x)- Street Triple 765RS(&#998
    Alıntı Engin_Ercan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3 mevsim, İlkbahar, yaz, sonbahar giyilecek mont tavsiye edermisiniz limit 700 TL
    Prohel Colombia 2

  8. #48
    Gorkem.IX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ağustos 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 650F
    Eldiven aldım dainese d1 short çok memnunum orijinalinden gram farkı yok 1500₺ olmuş 1 eldiven ülkede :D Ceket nasıl olur bilmem ama tabi.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)