Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Benzincide Yaşadığım Küçük Olay

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Alıntı Fr.Sante adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba herkese.

    Bugün Kavacık Shell'de benzin aldım ödemesini yapmak için tam markete doğru gidiyordum birileri hop motorcu şş diye seslenmeye başladı. Döndüm baktım motorun dibine Insignia girmiş motoru çek diyor. Diğer pompalar boş hatta aynı pompanın sağ tarafı boş adam bana takmış kafayı. Git benim asabımı bozma diye çıkıştım. Kask , korumalı mont ve eldiven var ekipmanlardan dolayı (bence) anca havlayan köpek misali arabanın içinden öfledi değişik değişik hareketler yaptı söylenerek öndeki pompaya yanaştı. Benzinci dolum yaparken mecbur başında beklemek zorundayım taşırıyolar yoksa , o yüzden doldurmayı bitirdiği zaman gidip yapıyorum ödemesini.

    Konu aslında araba veya motosiklet değil. Araba da kullanan birisiyim. Toplumumuzdaki insanların birbirlerine tahammülü kalmaması.

    Siz ne düşünüyorsunuz , trafikte veya günlük hayatınızda başınızdan böyle şeyler geçiyor mu?
    bazen oluyor öyle ... çocukları. Siz pompa işlemi bitmeyene kadar motosikletin başından ayrılmamakla doğru olanı yapıyorsunuz. Buradaki mevzu sadece deponun taşmaması değil bazı benzinliklerdeki pompacılar depoyu delecek kadar sert sokuyor pompayı uyarmak lazım.. Vespamın depo pimini kırmıştı bir pompacı tabancayla. Uyardım benden sonrakilerde aynı sıkıntıyı yaşamasın diye.İnsanlık bunu gerektirir. Zaten belirtmişsiniz diğer tüm pompalar boş diye. He tüm pompalar dolu olur, sıra olur vs sizde zaten ona göre davranırsınız. Üzerine saçma sapan yorum yapılmasına gerek yok. Yoğunluk olmadığı halde ve diğer pompalar boş olduğu halde otomobil sürücüsünün bu davranışına ... çocukluğundan başka bir yakıştırma gelmiyor. Dikkatli olun çok var böyle ... çocuğu.
    Fr.Sante bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    10 Mayıs 2015
    Şehir
    ist-kadikoy
    Motosikleti
    2016 HONDA NC750X DCT-2016 YAMAHA N MAX
    Bu konuda takıntılı insanlar çok. Saat gece 3 koca istasyonda kimse yok benden başka. Adam gelip arkama dayanıyor neymiş hep ayni pompadan alırmış
    Fr.Sante bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)