Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Arif Razgatlıoğlu

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Temmuz 2013
    Şehir
    İzmir / Sakarya
    Motosikleti
    yok
    Kişisel özgürlükler ile alakali bir konu ve bunun uzerine ben Kritik yapmak istemem. Ne 20 yaşındakine birşey diyebilirim, ne 59 yaşındakine.
    Ayni sekilde burda elestirene de birşey demem. Kişinin kendi kararidir.

    Ancak burda babaya üzüldüm ben acikcasi. Toplum o kadar rahat olacaksa, bu adam da kizi 20 yasinda olduğu icin artik onunla iletişimini kesmeli.
    Sunu demek istiyorum, Türk isi ana baba ilişkisi ile alman usulü sevgili gönül ilişkisi olmaz.
    Ya alman gibi 18 inden sonra evinden cikar basinin caresine bakar ana baba iliskisi yaşamazsın, ya da Türk isi ana baba ilişkisi yaşayıp ananın babanin sözünü dinlersin.
    Şimdi o adamin hayati ne kadar kötü kim bilir. Hem de senelerdir.
    Halbuki ne gerek var.

    (Kendi acimdan bahsettiğim alman yasantisini mantıklı buluyorum kimseyi elestiri yapmiyorum)


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mart 2007
    Şehir
    Antalya/Kaş
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
     MT Site yönetimi uyarı mesajı.
    Uyarı Sebebi:   Konuyu herkes kendi kültürüne ve görüşüne göre değerlendirmiş, yorum yapmış.
    Burası serbest bir platform, herkes görüş ve düşüncesini edep adap çerçevesinde paylaşmakta özgür, bu bağlamda her bir kişinin düşüncesine ters yorumlar olabilir, erdem ile yaklaşmalı ve saygı duymalıdır, medeniyet bunu gerektirir, ki bizler kendimizi medeni insanlar olarak tanımlamaktayız. Lütfen buna göre davranmaya özen gösterelim.
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın
    halilom bunu beğendi.

  3. #23
    izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2012
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    Allah rahmet eylesin demek düşer bizlere. Yok Ailesi şikayeti varmiş yok kask takmazmiş. Yok 20 yasinda kizla takiliyormuş.Vs.. vs... Her kes kendine baksin işine baksin.Aynaya baksin. Aile sikayetci olunca suclu mu olunuyor. Herkes suç duyurusunda bulunabilir. serbest. MAHKEMECE kanitlanmiş şucu mu var bu kizla ilgili. hayir. Gönül bu işte yaşa bakmiyor. Hekesin bir yasam tarzi var. Bizim toplum baskasinin özelini cok merak eder kurcalar durur. ölen bir şahis var burada ölmüş .Alllah rahmet eylesin demek düser bizlere.

  4. #24
    MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Alıntı izmir3535 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eylesin demek düşer bizlere. Yok Ailesi şikayeti varmiş yok kask takmazmiş. Yok 20 yasinda kizla takiliyormuş.Vs.. vs... Her kes kendine baksin işine baksin.Aynaya baksin. Aile sikayetci olunca suclu mu olunuyor. Herkes suç duyurusunda bulunabilir. serbest. MAHKEMECE kanitlanmiş şucu mu var bu kizla ilgili. hayir. Gönül bu işte yaşa bakmiyor. Hekesin bir yasam tarzi var. Bizim toplum baskasinin özelini cok merak eder kurcalar durur. ölen bir şahis var burada ölmüş .Alllah rahmet eylesin demek düser bizlere.
    kesinlikle katılıyorum. Bir başlık açılır bu ilişkiler üzerine tartışılır durulur. Burada başlık cenaze yeri tarifi için açılmış son görev için yapılmış. Hala yok bu yanlışı yaptı yok şu yanlışı yaptı. Arkadaş adam yanlış yapmış olabilir. Hatası yüzünden ölmüş olabilir. Fakat ölen bir insan evladı çoluğu çocuğu sevenleri var. Burada yazılan tüm yorumları görebilir daha kötü olabilirler. Ne gerek var? Siz bu olayı gördünüz hatayı gördünüz ders alırsınız o ayrı. Sevdiklerini uyarırsınız ayrı. Adamın başlığının altına ölmüş hiç üzülmedim iyi olmuş gibi yorumlar yapmaya gerek varmı. Çok üzülüyorum ben böyle şeyleri görünce. Ölen küçük kardeşimizede çok üzüldük allah ailesine sabır versin. Burada ölenlerin hatalarını dile getirmekle vakit kaybetmenize gerek yok. Gidin en yakınınızdaki sevdiklerinizi uyarın böyle yanlışlıklar varsa onları bilinçlendirin.
    erkanzdemir bunu beğendi.

  5. #25

    Üyelik
    16 Nisan 2016
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    pulsar rs 200
    O ölen kız sizin bir akrabanız, kardeşiniz tanıdığınız olsaydı acaba burdan bu kadar rahat konuşabilecek miydiniz. Kazayı yapan tanınmış biri olunca takım tutar gibi taraf tutmaya gerek yok. Burda ekipmansız cg kaza konusu açılsaydı hepiniz burada doğal seleksiyon, kendini düşünmediyse biz niye düşünelim ailesi düşünsün gibisinden konuşacaktınız. Kıza hava yapacam diye ekipmansız gaza asıldıkça asılıp ardından kendisini geçtim bir başkasının ölümüne sebep olan adamın neyini savunacaksınız?
    blackshadow7 bunu beğendi.

  6. #26
    mavellen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Mayıs 2016
    Kızın babasının ciğeri yanmış,hakkınıda aramış ama karşılığını bulamamış.Sen yetiştir yeme yedir,içme içir,giyme giydir sonra gönül ilişkiside çık işin içinden.Kocaman aklı başında birisin ne diye genç bir hayatın başını yakarsın.Kızın babasını cenazede görse idiniz burda böyle ahkam kesmezdiniz.ÇARESİZ BİR BABA.Ben o adamı cenazede gördüm ne halde olduğunu biliyorum.Sizler burdan görmeden anlayamassınız.Bu kadar basit değil.ALLAH kimseyi evladı ile sınamasın.
    akindir, gitaristgkn, halilom ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  7. #27
    izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2012
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    [QUOTE=akindir;4249008]O ölen kız sizin bir akrabanız, kardeşiniz tanıdığınız olsaydı acaba burdan bu kadar rahat konuşabilecek miydiniz.
    Peki bu kazada ölen baban olsaydi veya Akraban .Ölen bir kisinin arkasindan böyle konusulmasina ne tepki verirdin???? Empati yap bakalim.

  8. #28
    orcax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Eylül 2008
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    ninja gitti - TDM900A - mt07 - crf250rally
    Babam benim yaşimda hattâ belki daha küçük bir kızı arkasına alıp kask takmadan ki üzerlerinde hiç bir koruma ekipmanı olmadan şehir içinde okul onunde motoru ikiye bolecek kadar hızlı bir sekilde bir araca arkadan patlasaydı ve taninmayacak hale gelselerdi ne mi dusunecektik o kizin sulalesinin karşısına çıkmamak için dua ederdim cunku olayin elle tutulur yani yok kaldi ki senin gibi motosiklet konusunda tanınmış bir kişinin örnek olmasi gerekirken bu şekilde haber olmasi yanlış geliyor bana
    jackonbir, akindir ve halilom bunu beğendiler.

  9. #29
    Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2011
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı rEnE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Okumayın o zaman arkadaşım rahmet, kimin kiminle sevgili olduğunu yaş sınırını siz mi belirliyorsunuz, size ne milletin hayatından. Magazin magazin kafalar yahu. Arkadaşım sende bir başlık açıyorsun üstad falan filan yazıyorsun sonra hop tanımıyordum bilmiyordum şüpheye düştüm falan gibi gereksiz dönüşler yapıyorsun o zaman açma böyle başlıklar sahiplenip anısına sürmeyeceksen açma bu başlığı, kulüp rica etti adamı tanımıyorum nedir resmi yazışmamı bu gelsin kendisi açsın başlığı tek teker i tanıyan birisi açsın madem. Kız 20 yaşında reşit bir insan bir motorcuyla sevgili eş olursan bunun risklerinden birisi de malesef bu, onun yüzünden bunun yüzünden gibi suçlamalar yapmak size düşmüyor.

    "Yaptıkları göz önünde bulundurulunca" ne yapmış bu adam? şehir şehir festival gezip motosiketli akrobasiyi stunt u ayağınıza getirdi, milli motosiklet sporcusu bir evlat yetiştirdi, medya da yer alacak bir çok film klip vb. yapımlarda motosiketli sahnelerde rol aldı, ruhu genç bir abimizdi, sürati belli ki seviyordu ama her gördüğü motorcuya da kask ve aksesuar tavsiyesi yapmaktan geri durmadı, ve bir çok motorcunun başına gelen gibi bir kazada öldü. Kazada ihmali varmıydı belki vardı, ama bunu zaten canıyla ödedi kendisi, sen ne yaptın? Kırsala sürüp mangal yapmaktan veya festivalde hatun kesmekten başka?

    Adamın size cevap verme durumu yok vefat etmiş, hala atıp tutuyorsunuz buradan sizinle tartışacakmış gibi size cevap verecekmiş gibi yazıp çiziyorsunuz. Magazin kafalarınız beni motorcudan soğuttu yemin ediyorum.

    Kriminoloji meraklısı akradaşım sana da bir kaç web sitesi vereyim motosiklet kaza görselleri orada bol bol var, hayatında gördüğün en kötü kaza fotosumu değilmi tekrar düşünürsün oturup

    shoisever sen artçılığa ve motorculuğa böyle bakıyorsan sen binme motora arkadaşım, ben 33 yaşındayım bilmiyorum yaşın kaç belki büyüksün veya küçüğümsün ama küçük dünyanı motosikletin engin felsefesine sokma sen hiç benden sana nazicane bir öneri bu

    Ben 50 yaşında olsam 20 sinde sevgilim de olur kimse de karışamaz bana, adam sizin gibi muhafazakar kafada değil diye ölüsüne bile saygısızlık yapmak için takla atıyorsunuz burada, kask taksa ne olur o kazada zaten hızı çok yüksekmiş motosikletin halinden belli, biraz anlayışlı eleştirin ölen motorcunun arkasından biraz özenli eleştirin kocaman oğlu var eşi dostu var, özel hayatı sizi ilgilendirmez sizin haddiniz değil özel hayatını deşip ölüsünün akrasından hakaret etmek
    Yaştan önce atladığınız bir nokta var.Yaşı 25 olsun,59 olsun orta da bir iliski veya arkadaslik varsa ne olursa olsun ailesiyle yasayan bir kizi zor duruma, ailesini zor duruma dusurmeye sebep mi ? Kız ailesiyle yasiyor, babasinin sikayetinden ve ifadesinden belli ki kizin ailevi ve sosyal hayati bu iliskiden sonra olumsuz yonde degismis.Yasi 59 degil de, 20 olup rahmetli kizla yaşıt olsaydı yine birsey farketmeyecekti.Ama yaşının 59 olması ve 20 yaşında bir kızla arkadaşlık kurması cabası olmuş.Siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama yaştan baştan önce ailesini ve kendisini zor duruma sokmuş.Sonuçta üzücü olmuş zaten.Herseyden once medya da taninmamis biri olsa, bu kaza cg ile cup ile yapilsaydi suan su testisi su yolunda kirildi derdiniz hepiniz.Ama ne hikmetse ne kendine ne artcisinda kask olmayan,okul yolunda hiz yapan kisiyi ilah etmesiginiz kaldi.Kendi kızınız olsa bu kadar normal karşılarmıydınız bilmiyorum..
    akindir, halilom ve Tolga Can bunu beğendiler.

  10. #30
    Siyahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Eylül 2012
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    Tenere 660
    Alıntı mavellen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kızın babasının ciğeri yanmış,hakkınıda aramış ama karşılığını bulamamış.Sen yetiştir yeme yedir,içme içir,giyme giydir sonra gönül ilişkiside çık işin içinden.Kocaman aklı başında birisin ne diye genç bir hayatın başını yakarsın.Kızın babasını cenazede görse idiniz burda böyle ahkam kesmezdiniz.ÇARESİZ BİR BABA.Ben o adamı cenazede gördüm ne halde olduğunu biliyorum.Sizler burdan görmeden anlayamassınız.Bu kadar basit değil.ALLAH kimseyi evladı ile sınamasın.
    Boşver dostum. Uğraşma bunlarla. Kız evladı olan babalar iyi anlar bu durumu. Benimde bir kız evladım var, ayrıca bundan 10 yıl evvel 19 yaşındaki kızkardeşimi zamanında aynı bu duruma benzer şekilde 50 yaşında olan bi mafya babasının elinden zor aldım. Haftalarca uyuyamadım, gittim adamın evine, anlayacağı dilden konuşup silahı üstüne doğrultmam ile kız kardeşimi elinden almıştım. Benim de kızkardeşim zorla alıkonulmamıştı ama o yaştaki bir kız evladı eğer ruhsal boşluktaysa kendinden 30 yaş büyük bir adamın vaadlerine, süslü hayat yaşatmasına rahatlıkla kanabilir. Bu kazada vefat eden kızını o adamın elinden alabilmek için sarf ettiği çırpınışları, ve kazadan sonraki feryadlarını çok iyi anlayabiliyorum, kahroluyorum.
    Toprak Razgratlıoğlu'nun önümüzdeki sezon Superbike da yarışacak olması beni çok mutlu etmişti. Elbette babasını kaybetmesi çok yıpratıcı bir olay ama umarım kısa sürede kendisini toparlar ve gelecek yıllardaki motogp serüveni için başarıdan başarıya koşar. Her iki ailenin başı sağolsun.
    mavellen, jackonbir, akindir ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  11. #31

    Üyelik
    18 Kasım 2017
    ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------

    [/COLOR]
    Alıntı sadraf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gordugum en korkunc resimdi en son boyle bir resme gecen aylarda rastlamistim o da 299 ile kaza yapip paramparca olmustu. Kriminolojiye olan ilgimden oturu merak ediyorum hangi hizda bu hale geldiler cunku 80 90 ile o yolda bu hale gelecegini sanmiyorum. Hic degilse artci kaskini taksaydi ikiside koluna takmis bir ihtimal yasam mucadelesi verebilirdi, kafa gittimi her sey biter.
    hocam görüntüler elinizde varsa özelden tarafıma ulaştırır mısınız rica etsem.

  12. #32
    Siyahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Eylül 2012
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    Tenere 660
    Alıntı avcimucahit9 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------

    [/COLOR]

    hocam görüntüler elinizde varsa özelden tarafıma ulaştırır mısınız rica etsem.
    Hocam bakmana gerek yok. Zavallı kızın burun üstünden itibaren yok. Beyin ve bağırsak parçaları etrafında. Ve bu olay daha kötüsü okul çıkış saatinde öğrencilerin gözü önünde oluyor.

  13. #33
    Consigliere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    L7 GSX-R 750+13' ZX-6R+14' HP4+15' Diavel Carbon
    Alıntı Siyahi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam bakmana gerek yok. Zavallı kızın burun üstünden itibaren yok. Beyin ve bağırsak parçaları etrafında. Ve bu olay daha kötüsü okul çıkış saatinde öğrencilerin gözü önünde oluyor.
    Daha fotoğraflar’da ki kişileri ayırt edemiyorsun..

    Bahsettiğin o kişi arif,bağırsakları patlayan kız..

  14. #34

    Üyelik
    18 Kasım 2017
    Alıntı Siyahi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam bakmana gerek yok. Zavallı kızın burun üstünden itibaren yok. Beyin ve bağırsak parçaları etrafında. Ve bu olay daha kötüsü okul çıkış saatinde öğrencilerin gözü önünde oluyor.
    yanıtınız için teşekkürler öncelikle. kendimde motorcuyum, Türkiye'de motosikletin trafikteki yerini bildiğim için ona göre hareket ediyorum ama çevremdeki çok sevdiğim bir kaç dostuma o resmi göstermek istiyorum ki gaz koluna nasıl hakim olunur olunmazsa ne olur bilsinler. resmi görmüştüm ama kaldırmışlar ulaşamadım o yüzden tekrar istemiştim.

  15. #35
    Siyahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Eylül 2012
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    Tenere 660
    Alıntı Consigliere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha fotoğraflar’da ki kişileri ayırt edemiyorsun..

    Bahsettiğin o kişi arif,bağırsakları patlayan kız..
    O tabloya çok ayrıntılı bakamadım dostum. Bakılabilecek derecede değil zaten.

  16. #36
    Stock Sever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RS200
    Alıntı Siyahi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam seninle aynı görüşteyim ama şu Denizli'liler ve Sinop'lular hakkındaki sarf ettiğin hakaretten dolayı senden özür bekliyoruz!.
    Sinoplular hakkında ne demiş abi?
    HONDA

    #BZ3082

  17. #37
    Siyahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Eylül 2012
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    Tenere 660
    Özel mesaj attım. Şimdi infiale yol açmayayım.

  18. #38
    jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2011
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    hondabeat > cbf150 > twsapache > cbf150 > NC700 >
    Hangi ara iş Sinop a geldi?

  19. #39
    ramcixx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Eylül 2012
    Şehir
    Isparta
    Motosikleti
    cbf150 - cbr250 - cbf1000 - f650gs - cbf600
    Motosiklet.net in olayı haber başlığı yapmaması manidar. Aklımdan bir sebep geçiyor ama
    Okan Sinan Ocan ve halilom bunu beğendiler.

  20. #40

    Üyelik
    17 Nisan 2012
    aynı ildeyiz ama aynı ilçede değiliz, kendisini 1 defa yakından görme fırsatım oldu çok baba adamdı, çok üzdü ve düşündürdü, malesef bütün o değerli hayatınız 1 sığırın size denk gelmesine bakar, efsaneler ölmez iz bırakır, keko konuşur ağzı yorulur ağızlarına tıkadıklarım


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)