Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yüzde 50 artan bataryası ve iyileştirilen süspansiyonlarıyla 2018 KTM Freeride E-XC

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    EICMA’da sahne alacak olan 2018 KTM Freeride E-XC, motosiklet kullanma deneyimini artık çok daha uzun kullanım sürelerinde sunabilecek.

    Her jenerasyonuyla menzil değeri olarak biraz daha iyi seviyeye gelen KTM Freeride E-XC, 2018 model yılıyla birlikte yüzde 50 oranında iyileşmiş bir yapıyla bizleri karşılıyor. Batarya bölümünde yapılan geliştirmeyle birlikte 1,5 saate varan kullanım vadeden Freeride E-XC’in hızlı şarj desteğiyle 50 dakikada yüzde 80 doluluğa erişebilmesi bölümünde herhangi bir iyileştirme yok. Bataryaların tamamını dolu hale getirmekse yine 80 dakikayı buluyor. Avusturya’da geliştirilen motosikletin iyileştirme yapılan bölümlerinde altyapıdaki hayati parçaların es geçilmemiş olması da önemli detaylar arasında.













    Bataryada genişletme operasyonu

    Sınıfındaki ilk örneklerden olan Freeride E-XC’de su soğutmalı elektrikli motor görev yapıyor. Performans paketiyle birlikte maksimum 24,5 beygir güç ve 42 Nm tork değerleri üretebilen bu motorda yaklaşık iki beygirlik bir güç artışı gözümüze çarpıyor. Bu değerlerin içten yanmalı bir motosiklette 250cc sınıfına eş değer olduğunu da belirtmekte fayda var. KTM ekibi menzil değerindeki artışı elde edebilmek adına 2,6 kWh’lık paket yerine artık 3,9 kWh‘lık bir bataryaya yer vermeyi tercih etmiş. 1,5 saatlik sürüş deneyimi sunan modelde elden geçirilen parçalar arasında rejeneratif fren sistemi de var ki bu da bataryaya ekstra destek veren önemli bir parça.

    Cross motosikleti olmasından ötürü en çok arazide sunduğu sürüş deneyimi merak edilen Freeride E-XC’in 2018 model yılıyla birlikte süspansiyonları da önemli bir revizyona uğruyor. 43 milimetrelik bir ön çatalın kullanıldığı motosiklette ayak bölümünde 250 milimetrelik yeni bir yapıya yer verilmiş. Burasının tamamlayıcısı ise ayarlanabilir yapıda olan şok emici özelliğine sahip arka süspansiyonlar. Fiyat bilgisi henüz paylaşılmayan 2018 model yıllı Freeride E-XC’ler ocak ayından itibaren satış noktalarındaki yerlerini alacak.

    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Eylül 2013
    Şehir
    Dünya
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Millet geleceği gördü.

  3. #3
    YAHYaONUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ağustos 2017
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS/ Yamaha tracer 700
    % 50 batarya çohhkk hojdur lakin ...


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)