Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Ölsünler Arabam Daha Değerli

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    okanbagiscan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Eylül 2016
    Şehir
    İstanbul Kartal
    Motosikleti
    Benelli TRK 502
    Senaryolar çeşitlenebilir.65 tl lik tampona değilde 100bim tl lik bir arabaya arkadan çarpsaydı mesela.Sigorta kasko olmayacağı için cepten yaptıracaktın.Yada küçük çocuğuna çarpıp ölümüne sebep olsa.Hangi duruma ne tepki verirsin.
    fatih.met bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2005
    Şehir
    İst./Zeytinburnu/K.Çekmece
    Motosikleti
    CBF150
    Alkollü araç kullanan babamda olsa GEBERSİN.
    Başkasının canına malına zarar vereceğine kendisi GEBERSİN.

  3. #43
    BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    Hancı sarhoş, yolcu sarhoş ise, tabiki herşey bomboş ve dunya yalan olur.

    Bunu icimden geldi oyle yazdim 😀

    Gece haberlerde de izledim ve nazr-ı dikkatimi cezbetti. Yahu bu kus surusunun kullanici kitlesi nasil bir genelleme icindedir. Gizli bir tarikatmidir yoksa bunlar.. Hep mi bana denk gelir. Eski kuş kullanicilarini tenzih ederim, babamizda da vardi, enistemizde de. Onlar efendi adamlardi.

    Bu yeni jenerasyon ornegi olan elemani bi tahlil edelim. Uzun boylu, garip bir sekilde dizi fragmanindan cikmis model sakalli, ses tonu bi degisik, hani boyle adamin dibiyim, agir delikanliyim gtum basim oynamaz hesabi... Agirlik ile lise mezunu, Sosyal yasami face den ibaret mahallede takilir tipler.

    Yok yok kötülemiyorum. Yanlis anlamayin. Sanki ben cok mu iyi bir haltim, bizimde var tuhafliklarimiz.

    Arabadan inmis, bir sekiller bir havalar, boy boy laflar... Kimsin la sen. Arkadan carpan her daim kusurlu mu olucak. Kaza raporu yada polis tutanaginda yazan bir fren izi o delikanliligindan eser birakmaz. Zibidi.

    Arabasina cocugundan iyi bakan, esinin kolundan bilezigini zorla aldigini soyleyen, gebersinler diye haykiran bir erkek canli. Senden belgesel konusu bile olmaz.

    Ha şu icip sicip motorla e-5 te apacilik yapanlar icin ayri bir fasıl acmak lüzumu vardir.

    Yabanci yada yerli diye bir konu olmaz. Bu ulkede yasiyorsan buranin kurallarina riayet edecek örf ve adetlerine saygili olacaksin. Kafan gozun patlamis, umarim iyi bir ders olmustur. Allah beterinden korusun diyemem. Aynisi bir daha yaparsan Allah beterini versin, masumlardan uzak tutsun.

    Yoruldum yahu...

  4. #44
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    istanbul büyükçekmece
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olay değil de, burada olaya verilen tepkiler ilginç...

    Bu olay üzerinden İslam'a laf çakanı mı ararsın, Suriye'lilerse gebersin'cilerimi ararsın.

    Ama en vurucu olanı, üç kuruş maddi çıkarını herşeyin önüne koyan karaktersizliğin normal karşılanması olmalı...

    Bu adam size yolda çarpsa "başıma iş açmayayım" diye yolun ortasında bırakır sizi gider. Sizin aracınıza çarpsa ve suçlu olsa, kavga gürültü çıkarıp üste çıkmaya çalışır, her türlü yalanı söyler, icabında sizi tehdit eder.

    Genel olarak bu karakterde olduğumuz için mi empati duyuyoruz kendisine acaba?
    bakın @hasmet bey siz ve diğer birçok üyeye yazıları ve görüşlerinden dolayı saygım var fakat bu konuda tutarsız olunduğundan eminim. zekamdan şüphem yok ve sizin gibi düşünenlerin yanlış içerisinde olduğundan eminim.

    bakın @COQ ve @okanbagiscan neler yazmış aşağıda, okudunuz mu?

    oh iyi ki cana gelmedi diyip sevineceğinize şu suç potansiyeli olan insanların yok olmasını dilemek daha yerli bir istektir ve hiçte canice bir tavır ve düşünce değildir. ne yani acı çekiyor diye ona acımak zorunda mıyım? ben hiç acı çekmedim mi? acı çeken bir insana sırf acı çektiği için merhamet etmek mi gerekir?

    .......bir haftayı geçti, beni düşüren araba kaçtı ve motosikletim sol kaval kemiğimin üzerine düştü. kimse yardımcı olmadı, motoru kendim kaldırdım ve sağa çektim. kırılan sinyali orada çöpe attım ve dizimin acısının geçmesini bekledim biraz ve kimse gelip "nasılsın iyi misin" diye sormadı. yola çıkacak iken bir başka araba orta şeritten bir anda sağ sapağa girmeye çalıştı ve bende yanındayım ve göz göre göre önüme kırıyor. durdurdum arabayı ve adamla tartışmaya başladık.

    daha kazadan yeni çıktığımı gören birisi bu ve ben haklı olduğum halde adam kendini savunuyor, "adam gibi kullan arabayı, kullanamıyorsan trafiğe çıkma" diyorum. bana "sen böyle kullanırsan yakında geberir gidersin" diyor. adama biraz argo konuştum ve "orta şerittenmi dönülür sapağa" diye sorduğumda bana "nerden dönülür" diye soruyor bende "en sol şeritten döneceksin sağdaki sapağa" dedim ve yanımdaki hacılar güldü, orada yaptığım ironiyi dahi anlayacak bir zihin açıklığına akla sahip olmayan gerizekalı aplatın tekiydi.

    bir yandan canım yanıyor bir yandan adamın beynini patlatmak istiyorum ve aşırı sinirlendim o gün.

    .....evet, şimdi ise okuduğum bu haberde aynı tutarsızlığa sahip iki kişi yerde kıvranıyor ve bende diyorum ki; bu sefer ilahi adalet tecelli olmuş fakat olan "şahin/doğan" sahibi abimin çalınan zamanı olacak. yok yere tamircisiydi sigortasıydı uğraş dur. giden zamanına yazık olacak iki hıyar yüzünden.

    zalime acıyacak kadar beynimiz bulanmış ben onu görüyorum sadece.

  5. #45
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Ama sanırım şunu göremiyor sunuz:

    Şahin sürücüsü "yahu alkollü trafiğe çıkılıp böyle sorumsuzca araç kullanılır mı? Ya benim arabaya değil bi çocuğa da çarpsaydı? Ya o zaman n'olacaktı? Bunun cinayetten ne farkı var?" demiyor.

    Adam tamamen kendi küçük hesabının derdinde. Başka hiç bir şey umurunda değil.

    Bu karakterde bi insan kendi küçük bir menfaati için size ne olursa olsun umrunda olmaz, suç tamamen kendinde olsa dahi.

    İnsanda azıcık vicdan olsa yerde can be çekişen iki insan karşısında biraz kalbi burkulur, suç kendilerinde olsa dahi. 300km yapıp bariyerlerde parçalanan arkadaşlar hakkında da "bereket başkasına zarar vermediler" diyorum, ama öldükleri için de göbek atmıyorum, "oh iyi olmuş" demiyorum. Üzülüyorum. Sonuçta gencecik bir insan hayatının baharında gidiyor.

  6. #46
    BLUERAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    İnazuma, Hajoue125 bide cross aldıkmı tamamdır
    zalime acıyacak kadar beynimiz bulanmış ben onu görüyorum sadece.

    Zalim dediginiz kim, firavun mu....

    Kontrolundeki hakim guc ile kendisine yaklasamayacak kadar zayif kimselere zulum edenler ise haklisiniz.

    Gerisi cahilliktir. Ne yaptiginin farkinda olmayanliktir. Bir diger açidan, yaptiklarinin sonucunu öngöruyor halde iken o fiili gerceklestirmektir. Araya ise bilinci perdeyelebilen unsurlar girer. Bu maddedir, alkoldür, depresyondur.

    Simdi durduk yere zalime acimamam olmaz demek sizce kült bir tavir degilmidir.

    Bulanik olmayan beyinler, zalim denilen kisiye o icerisine oldugu hali anlamasi yada rehabilite olmasi icin firsat tanir. Bunu Allah bile yapar, ve bizzat yapilmasini emretmistir. Tüm monoatizm inanclarda hatta çin ve hint budizminde de ayni gorus vardir.

    Fikrinizi tekrar gozden geciriniz. Zira yanlis dusundugunuze kanaatim var.

  7. #47
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    26 Ekim 2017
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani senin bu dediğin motosiklet sürücülerini aklıyor öylemi? yani sen böyle diyince motorcular zalimlikten çıkıyor? zaten kimse canı sıkıldığı için kaza yapmaz bu konuda hepimiz hemfikir. anlamadığınız bir nokta var, karanlıkta zaten görüş gündüz olduğu gibi kolay değildir ve birde üzerine alkol ve birde artçı var arkanda!

    bu nasıl bir sorumsuzluk? kurallara uysa idi şu anda adam yerde acılar içinde yatıyor olmazdı. kurallara uymadığı için hem kendine hem bir başkasına zarar verdi. o motorcular ne iş yapıyor acaba? günlük hayatta çevresine ne kadar faydalı insanlar sizce? ne kadar faydalıdır bilmem ama benim gördüğüm hem kendine hem başkalarına zarar verecek kadar cahil ve sorumsuz olmaları.

    bunu daha tartışılacak bir yanı yok.



    olayı bilmediğin için uyduruyorsun kendi kendine. adam beni bilerek düşürmüştü ve bunu yanıma sonradan gelen 2 kişi söyledi bana, neyse konu bu değil.

    çıkıp iki tane alkolik kendini bilmez sürücüyü bana kimse savunmasın. onların canı yanıyor diye onlara merhamet göstermek zorunda değilim. böyle düşen insanlara bir tekmede ben vururum.

    ben böyleyim, kusura bakmayın ama böylelerine acımıyorum ben.
    bende böyleyim senin alkollü olmadığını bilmiyorum adam belki bilerek düşürmedi seni alkollü olduğunu saklamak için uyduruyosun belki?

  8. #48

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    Geçen videonun birazını izledim..

    şahin süren arkadaş diyorki aracı sattım yarın sahibine vericekdim gibi bir laf ediyor..

    orda başka bir araç sürücüsü zikzaklar yaparak böyle böyle geliyordu diyor az kalsın bende bindiricekdim bariyere diyor..

    ikincisi kimse yazmamış ne hikmetse motorsiklet sürenlerde kask mask yok ..

    üçüncüsü alkollü olduğu söyleniyor..

    dördüncüsü normalde bu tür şeylerde hep araç sahipleri suçlu olurdu ama burda motorcu suçlu arkadan çarpmış..

    demin bir arkadaş nasrettin hocadan kesit paylaşmış hocanın evine hırsız girmişya hoca niye şöyle yapmadın niye böyle yapmadın demiş komşuları ... tamam kardeşim adam suçlu adam haksız ee hırsızın hiç mi suçu yok..

    adamda kask yok ,adam denilene göre alkollü, adam denilene göre zikzaklar çizerek gidiyor,adam araca arkadan çarpıyor kanunlara göre %100 suçlu .. adamın hiç mi suçu yok herkes şahincinin iki lafına kitlenmiş kalmış..

  9. #49
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani senin bu dediğin motosiklet sürücülerini aklıyor öylemi?
    Hayir, motosikletlilerin savunulacak hic bir tarafi yok bence. Ama onlarin sucu, sahin soforunun tepkisini akliyor mu? Ille de bi taraf hakli veya daha hakli olmak zorunda degil. Taraf tutmak zorunda da degiliz.

    Sahin soforu gibi bi insanin, kucuk bir menfaati ile arasinda engel oldugunuz durumda sizi nasil harcayabilecegini goremiyor musunuz? Bu insanin karakteri yok gibi bisey. Kendini korkutan gucten kacar, menfaati pesinde kosar. Bunu yaparken dogruymus, yanlismis, sevapmis, gunahmis, etikmis, degilmis umrunda olmaz. Bos vaktinda bol bol delikanlilik lafi yapar, ama bicak kemige dayandiginda aklina gelmez hic.

  10. #50
    matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Haziran 2016
    Şehir
    Kütahya
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    Forum bi garip.

    r1 li birisi öldü geçen hafta.Kendinen başkasına zarar vermeden yok oldu.. Forumun ekseriyeti ölen vatandaşa doğal seçilim yok tehlikeye atıyor vs... Arkasından bi sövmedikleri kalmıştı.

    Bu gün 2 tane alkollü dingil birilerinin malına canına kast etmiş şimdi de herkes hümanist. Çünkü arkadan vurulan şahış küfürbaz bir düşük gelirli.

    İnsanların tepkileri çok garip. Aslında kimsenin kuralı kaideyi trafiği falan taktığı yok. Önce olaya karışmış kişilerin profillerine bakıyoruz.

    hmmm r1'i var ve hızlı sürüyor. O zaman ölsün.

    hmmm şahini var ve küfür ediyor o zaman ölen motorcuya yazık onunda canı var hümanizm vıdı vıdı.
    yeditepely bunu beğendi.

  11. #51
    acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ekim 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı matrax33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Forum bi garip.

    r1 li birisi öldü geçen hafta.Kendinen başkasına zarar vermeden yok oldu.. Forumun ekseriyeti ölen vatandaşa doğal seçilim yok tehlikeye atıyor vs... Arkasından bi sövmedikleri kalmıştı.

    Bu gün 2 tane alkollü dingil birilerinin malına canına kast etmiş şimdi de herkes hümanist. Çünkü arkadan vurulan şahış küfürbaz bir düşük gelirli.

    İnsanların tepkileri çok garip. Aslında kimsenin kuralı kaideyi trafiği falan taktığı yok. Önce olaya karışmış kişilerin profillerine bakıyoruz.

    hmmm r1'i var ve hızlı sürüyor. O zaman ölsün.

    hmmm şahini var ve küfür ediyor o zaman ölen motorcuya yazık onunda canı var hümanizm vıdı vıdı.
    Hayatını kaybeden r1 sürücüsüne üzülmekle beraber diğer gazcılar gibi yanlış yolda olduğunu, yaptığı kazada kusurlu olduğunu düşünüyorum. Alkollü motosiklet kullanıp kaza yapanlar da suçlu ve kusurlu. Fakat yerde yatan bir yaralıya suç işledi diye hakaret, şiddet ve beddua insanlığa sığmaz diye düşünüyorum.

    Yukarıdaki cümlede bir çelişki veya ön yargı var mı?
    hasmet bunu beğendi.

  12. #52
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    istanbul büyükçekmece
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Bu konu bizi birbirimize dusurdu, kim actı bu konuyu? Bu konuda bana kızanlar simdi benim son actigim konuda bana kizdiklari icin yardimci olmuyorlar dogrumudur

    Halbu ki biz yardimlasma ve paylasim icin buradayiz. Hadi simdi birileri yardim etsin lutfen, kararsiz kaldim.

    Bence iki üç gereksiz insan için fazla bile konuştuk.

  13. #53
    Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2005
    Şehir
    İst./Zeytinburnu/K.Çekmece
    Motosikleti
    CBF150
    Alıntı New Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Suriyeli kopekler insanmi ki , onlara öyle muamele edelim. Serefsizler insan olsalar vatanlarini birakip gelmezler, iki kursun atarlar serefleriyle ölürler. Burada gelip ortaligi karistiran, uc kurusa calisip milleti isinden gucunden eden, sucve potansiyel tehlikeye sahip olan arap pislikler, it gibi ureyip cogaliyorlar, senin benim vergilerimle beles yasayip, ustune birde karimiza kizimiza salca oluyorlar,yollarda dilenen simdiki kucuk cocuklar ne olacak saniyorsunuz ileride? Kizlar orospu olup hastalik sacacak, erkekler hirsiz olacak, ugursuz, olacak, mafya olacak, bizim simdi buyuyen cocuklarimizin ileride basina bela olacak. Bunlari toplanip dislamak lazim, mekanimiza sokmamak, mahalleden kovalamak, birsey alip satmamak, meslekciyseniz,doktor hemsire vs gibi ilgilenmemek yanlis tedavi verip gebermelerini saglamak boynumuzun borcu olmalidir.
    Tamamen politik bir konuya böyle hastalıklı bir teşhis koyduğuna göre kesin tedaviye ihtiyacın var.
    Bende tepkiliyim fakat direk onlara değil onları bu hale sokan politikalara tepkim.

  14. #54
    Halit_79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2015
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Mondial 150 Mash
    Empati yapıyorum, bu zamana kadar otomobil kullanırken arkadan 2 kez çarpan oldu, hatalılardı ama asla kendilerine hakaret edecek kadar 'kansız, şerefsiz, paranın köpeği ve döl israfı" olmadım. Durum ne olursa olsun yerde can çekişen bir İNSAN var, maddiyatın canı cehenneme. Net.

  15. #55
    scorpions_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Eylül 2009
    Şehir
    tekirdağ
    Motosikleti
    racer 200_discovery150_cbf 150_cbr 250_
    İnsanlık çoktan ölmüş.
    Herkes hata yapar, her hata yapan ölsün mü.

  16. #56

    Üyelik
    12 Mart 2016
    Şehir
    İstanbul/Artvin
    Motosikleti
    Pulsar 200NS-Yamaha R25-Xmax 250-Fz6 Fazer
    Şimdi kaskla ilgili yorum yapmıycağım o şahsın kendi hayatına verdiği değer ile alakalı kaskı takar takmaz , insan hayatı tabiki arabadan değerli değil. Gel gelelim alkollüler ise üzülmüyorum. Şöyle düşünün şehir içinde eşiniz kucağında çocuğu ile karşıdan karşıya geçerken bu alkollü motorcunun ailenize çarptığını düşünün ?
    Alkozsüz olsa eyvallah mal bu yerine gelir can gelmez , ama böyle cahil iş yapıldı mı malesef kendi hayatına önem göstermeyen insana bende bişey diyemeyeceğim. Belki adam ne zorlukla gitti aldı aracını marka model ayırt etmeye gerek yok . Belki o araba için kredi çekti ve iş yerinde patronunun ne kadar ağız kokusunu çekti işten atılma korkusuyla borç ödeyemem diye bunlarıda düşünmek gerek. Dediğim gibi candan değerli değildir mal ama işte şu durumda da söylenecek çok birşey yok iyileşirler inşallah

  17. #57
    MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    trafikte bu şekilde ucuz modifiyeli araç kullanan kişilerin araçlarına verdiği değer farklı oluyor. Siz bi mercedese bukadar değer vermeyebilirsiniz ama özellikle bu modifiyeli ucuz araçlardan uzak durun. Düşünün bi ferrari aldınız nasıl bakardınız.. Bağları aynı bu şekilde oluyor ama burada alkollü yada alkolsüz yerde bir can yatıyor. Belki ölecek belki yaşıyacak. Yaptığınız yorumlar hepinizin kalitesini gösteriyor. Motosikletli suçlu yada araç sürücüsü suçlu .. nasıl bir ülke olduk. Geçmiş olsun demek yerine kim haklı kim haksız muhabbeti yapan ucuz insanlar. Ayıp bize.

  18. #58

    Üyelik
    15 Temmuz 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motorcular yerden kalkacak halde olsalardı dayağın büyüğünü yemişlerdi.

    Ülkemizden manzaralar işte ne diyelim.
    Osm@n bunu beğendi.

  19. #59
    serconline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ekim 2017
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha Mt25 ABS
    rka Tampon Doğan Şahin Yeni Model
    55,00 TL

    arkadaşlar böyle insanlar olduğu sürece ben çıldırıyorum yani artık dövmeye kalksan hangisini dövüceksin çok fazla zoruma gidiyor bu durum arkadaş bi insan hayatı değil sahinden doğandan ya mercedes olsa ne olur bmw olsa ne olur ben bi kere audi q7 nin aynasına çarptım istemeden durdum adamdan özür diledim adam bana öyle bir tepki verdi ki adama sarılasım geldi verdiği tepkide şuydu biraz küfürlüydü ama tam olarak şöyle söylim bana dediki '' canın sağolsun kardeşim senden önemlimi araba sonuçta parçalansa ne olacak bi tane daha alınır ama can geri gelmez sen takma devam et sorun yok dedi '' canın sağolsun kısmını aslında farklı şekilde söyledi ama küfürlü olduğu için böle yazmam gerekiyor

  20. #60
    Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2005
    Şehir
    İst./Zeytinburnu/K.Çekmece
    Motosikleti
    CBF150
    Alıntı serconline adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rka Tampon Doğan Şahin Yeni Model
    55,00 TL

    arkadaşlar böyle insanlar olduğu sürece ben çıldırıyorum yani artık dövmeye kalksan hangisini dövüceksin çok fazla zoruma gidiyor bu durum arkadaş bi insan hayatı değil sahinden doğandan ya mercedes olsa ne olur bmw olsa ne olur ben bi kere audi q7 nin aynasına çarptım istemeden durdum adamdan özür diledim adam bana öyle bir tepki verdi ki adama sarılasım geldi verdiği tepkide şuydu biraz küfürlüydü ama tam olarak şöyle söylim bana dediki '' canın sağolsun kardeşim senden önemlimi araba sonuçta parçalansa ne olacak bi tane daha alınır ama can geri gelmez sen takma devam et sorun yok dedi '' canın sağolsun kısmını aslında farklı şekilde söyledi ama küfürlü olduğu için böle yazmam gerekiyor
    Kral adammış.
    Testislerin sağolsun demiştir


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)