Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

türk polisi beceriksizmi sizce?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    aokuyumcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Eylül 2017
    Şehir
    Kandilli/İSTANBUL
    Motosikleti
    HONDA CBF280 mod
    ne kadar dolusunuz mevzudan her fırsatta uzaklaşıyor, konuşulması gereken mevzuları unutup alakasız başka konulara girip dağıttıkça dağıtıyorsunuz . size mantığınıza göre ihbarda bulunduğunuz anda herkes işini bırakacak ve sizin olayınıza odaklanacak. delillere ulaşılmadan zanlı içeri alınacak ve uzun bir süre cezasını çekecek . siz yakalamış olsanız bile şahit , kamera kaydı gibi delil olmadan ve incelemesi yapılmadan kimseyi tutuklatıramazsınız.
    konuşulması gereken şey hırsızın motoru çalma girişiminde izlediği yöntemi anlatmaktan başlayıp , izlemeniz gereken prosedür, atlananlar , extra ilave destekler ve aldığınız yardımlar sonucunda nasıl önlediğiniz. tabiki hırsızın kaçmasına neyin sebep olduğu . yakalayıp götürdüğünüz adamın suçunun tespiti ispatı. sıkıntılı bir durum bunu yapamadığınız zaman adam "bana iftira ediyorlar deyip" zaten elini kolunu sallayarak ta çıkar gider, karakola giren her şahıs çıkarken izin kağıdı ile çıkmıyor soğuk kanlı biri ise özgürlüğüne kavuşması delil ve şahit yok ise 1 2 saat.
    hırsızlar ile çok uğraştım iş yeri ile ilgili olarak çok canımı yaktılar , defaten her seferinde 200 300 bin tl mal bedeli işçilik hariç. iş yeri sigortası olmasına çalışanların şahitliklerine , kamera kayıtlarına rağmen bulunamadılar. ve her seferinde sigorta dan alabildiğimiz zararın yarısını bulmadı. sonuç hırsızın erişimini çalışmasını max güçleştirmek, elektirik kesintisinde en az 24 saat çalışabilen iyi bir kamera sistemi ile iyi bir alarm sistemi . polisler iş üzerinde yakalarsa olayı engelleyip , suçluları nezarete atma işini yapabiliyor. yoksa prosedür var ve kimse dışına çıkmıyor.
    bursalıali bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    Taner YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Kasım 2008
    Şehir
    İzmit
    Motosikleti
    Sırasıyla: Hyo GT250R, YAMAHA R1, HONDA 1000 RR,
    Kuyumcu sen yaşadığın ülkenin farkında değilsin anlaşılan.,
    Yazdıklarını okuyunca kendimi Norveç'te yaşıyormuş gibi hissediyorum. Teşekkürler..

  3. #43

    Üyelik
    13 Eylül 2016
    "Nietzsche'nin sözü geldi aklıma,"kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki"

    bilemedim

  4. #44

    Üyelik
    21 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Kimlerin nasıl polis olduğunu incelerseniz sorunun cevabını alırsınız.
    Biri bana söylesin, polis olmak istenen kişide aranan koşullar nedir, hangi yetkinlikleri geliştirecek konular üzerine eğitimlere ağırlık verilir?

    Yoksa polis işsiz kalmamak için ve kadrolaşma için kullanılan bir birim mi?


    Algı çok önemli bir kelime, muktedirin de en güzel kurcalağı ve sürekli kurcalandığını iddia ettiği bir alan.
    Kimine göre o.ç hakaret, kimine göre beceriksiz demek birine hakaret. Kimine göre "Kuran insan yapımıdır" demek hakaret, kimine göre camiye etekle girmek hakaret..
    Kimine göre "kendine bunu yapana şehit diyorlar" demek, şehitlere hakaret etmek.
    zheroen bunu beğendi.

  5. #45

    Üyelik
    28 Eylül 2016
    Motosikleti
    Ramzey Karaca 100
    Alıntı sadraf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu forum çığrından çıkmış bi şehitlere laf edilmediği kalmıştı o da oldu.

    Bütün polisler sokakta kadın tokatlıyor dimi? İyiki olumsuz bir şey gördünüz 40 yıl unutmazsınız artık. Hadi birkaç olayla tüm memurları zan altında bırak tamam, bende tüm motorcular kuralsız, at hırsızı, 10 liralık motorla dünyalar benim havasında dolaşan zavallılar olduğunu söyleyeyim. Senin yorumunla benim yorumum arasında bir fark var mı? Gerçeği yansıtıyor mu 3-5 olay yüzünden koca topluluğu yargılamak, zan altında bırakmak?

    Her gün devleti, polisi, türk insanını yerin dibine sokan konuları görmekten bıktım beğenmiyorsanız beğendiğiniz ülkeye iltica edin sizde kurtulun bizde kurtulalım.
    Hocam ağzıniza elinize sağlık.insanlar o kadar bilincten yoksun ki hakaret etmeyi aşağılamayi doğal bir süreç sayıp hukuki olarak ikaz edeni saçma sapan ithamlarla sindirmeye çalışıyorlar.Hukuki yaptırımla karşılaşınca süt dokmus kedi deyimi az kalır, bin türlü dansözluk.Bakin beyler kriter basit hakaret etmeden saygı çerçevesinde eleştirin.Yeterince polemik yaratmaz bu mesajım ama hayat kurtarir gun gelir böyle saçma bi mevzudan hukuki yaptirimla karşılaşırsanız mahçup olur işiniz gücünüzünden olursunuz uğruna? Insanca eleştirin.

  6. #46

    Üyelik
    20 Mart 2017
    Alıntı sadraf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hakikaten saydıklarımın suç olmadığını mı sanıyorsun yoksa rol falan mı yapıyorsun
    Malesef çok haklısın eleştiri suç oldu bu memleketde ,
    ama sadece bir gruhu eleştiri suç başkasına istersen ana avrat söv o suç değil, hırsızlıkda suç değil.
    luciphere bunu beğendi.
    İtlik mesai ili bir iştir , sabah erken kalkmak gerek.

    If you try and fail, congratulations. Most people don't even try.

  7. #47
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    istanbul büyükçekmece
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı sadraf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğim bu konudaki haber değil yoksa bende biliyorum gevşek, egoist, işini layığıyla yapmayan polislerinde olduğunu. Her kurumda olduğu gibi teşkilatta da çürük adam var, ben bundan bahsetmiyorum. Bu forumu uzun zamandır takip ediyorum ve motor sevdasından çok siyasi olaylar hatta yukarda bahsettiğim gibi polise, iktidara, yargı mensuplarına, türk milletine, şehitlere hakaret ediliyor. Dikkat edin eleştiri olduğu kadar hakaret ve aşağılayıcılıkta mevcut. Benim lafım bu hakaret edenlere ayrıca sırf bu konuda değil birçok konuda gördüm bu yazılanları.

    Alıntıladığım kişiden bağımsız olarak, şu ülkenin değerlerini savunmak ne zamandan beri yalakalık oluyor? Seversin sevmezsin umrumda değil ne haliniz varsa görün ama saygısızlık ederseniz bu değerlere o zaman vatandaşlık görevimi yaparım.

    Burası motosiklet forumu, her 10 konudan 1i orayı burayı, kendi milletini aşağılayanlarla dolu.

    Kitabi bilgi vermeye gerek yok bahsettiğim suçların cezasını aratırsanız neyin ne olduğunu görürsünüz. Özellikle böyle bir dönemde inatla bu şekilde hakaret etmeye devam ederseniz çekirge misali 1-2-3'te patlarsınız. Çevremde çok canlı örneği var o yüzden bu kadar net konuşuyorum.
    sizin için hayat toz pembe olabilir ama burada insanların canı yandıkça artık motoru unutuyorlar ister istemez ve sonra sizin gibi birisi geliyor ve motosiklet forumda siyasetten sıkıldım diyor.

    içtiğin suyla bile alakası var siyasetin, unutmayınız! siyaset değil mi bize moto sohbeti unutturan?
    killingroad bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)