Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

karburatoru soktum, bir seyler yanlis... Yardim lutfen.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    13 Kasım 2015
    Şehir
    Philippines
    Motosikleti
    DavidmipAJ
    Yeni igne takip pilot ve ana jeti degistirdim, yeni vidalar taktim, hazir acmisken civarini benzin puskurterek temizledim kulak pamuguyla vs.
    Yerine taktim. Gaz kablolarini bagladim. Her sey tamam. Motor rolantide kesiciye girmis gibi calisiyor, gaz verince patlayacak gibi titriyor. Acaba gaz kablolarini mi yanlis bagladim? Sokerken kafam kiyakti ve yorgundum, gaz kablolarinin pozisyonu nasildi(vidalarinin ayari yani) hatirlamiyorum. Ayrica beyaz bir vida var karburatorun altinda, lan bu ne ise yariyor diye donduruyordum onu, karburatorden motora acilan kapinin ayariymis o da. Yeniden en sona getirdim onu ama degisen bir sey yok.

    Sorun nerde olabilir acaba? Krank, piston vs gibi sorunlar disinda ustaya goturmek istemiyorum, kendim ogrenmek istiyorum o yuzden bir ustaya gotur demeyin, istesem de goturmem zaten saat uzerinden calisiyor burda ustalar, adam bir vida siksa 50 euro alacak.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    BMW R1200GS / Piaggio Medley / Peugeot Tweet
    ara bağlantılardan veya contadan hava emiyor olabilir , çalışırken avucunla karbüratör ağzını tıka , devir yükseliyorsa alttan hava alıyor olabilir..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)