Herkese selamlar. Bir kaç ay önce buraya km'si düşürülmüş bir CBR250R ifşa etmek için yazmıştım her ne kadar burası bir yardımlaşma platformu olsa da enteresan şekilde site yönetimi her türlü belgeli ispata rağmen konuyu kaldırmıştı.

Yine aynı tarz bir durumla karşınızdayım.

Şimdi ise km düşürme işinde boyut atlamış birilerini ifşa ediyorum.

Adamlar İstanbuldan döküntü motorları alıp antalyaya getirip kaportayı en ucuza toplayıp km düşürüp satıyorlar.

Bu sefer plaka no vermeyeceğim. Sonra yönetim özel hayat vs diyip konuyu kaldırıyor.

Bu adamın elinde 8 9 tane PCX var bugün gördüm. Belki de daha fazladır. Telefonla aradığında genelde motordan hiç anlamadığını motorun takasla geldiğini söylüyor.

1 tanesinin km'si düşürüldüğü muayene kağıdında yazıyor(54 plaka). Beyaz. (26 binde)

Diğerini de satış sözleşmesindeki 1 önceki sahibine ait numaraya telefon ederek teyit ettim. 60binde motoru 26 bine çekmişler. Adam kazalı aldım, yaptırdım bi daha kaza yapınca sattım 60 binde dedi. (34 plaka kırmızı / marşpiyel ve çamurluk siyah km 26.900)

Şimdi bu adamın elinde 2 adet kırmızı 2 adet beyaz 2 gri motor var çalışır yürür halde. 1 tane üzerinde grenaj olmayan(muhtemelen boyatmaya gitmiş) 1 tane de şaşesine kadar önden hasarlı beyaz var. Bi tane de kaplamalı bir motor var.

Adam Antalya Muratpaşada. Motorlar kendi üstüne değil vekaletle iş yapıyor. Memur olduğunu söyledi. Hastanede çalışıyormuş.

Lütfen dikkat edin. Bunu iş haline çeviren insanlara paranızı kaptırmayın.