Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Dünya da En Çok Tutulan Motosiklet Markaları..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Yeni gelişmeler ve ilerlemeler, bir çok teknolojik ürünün hayatımıza girmesine olanak sağlamıştır. Çeşitli görünümlere ve dizayna sahip arabalar ve motosikletler, artık hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Arabaların aksine hız tutkunlarının yüksek ilgi gösterdiği motosikletler, üstün performanslarıyla dikkatleri üzerinde topluyor.

    Yeni gelişmeler ve ilerlemeler, bir çok teknolojik ürünün hayatımıza girmesine olanak sağlamıştır. Çeşitli görünümlere ve dizayna sahip arabalar ve motosikletler, artık hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Arabaların aksine hız tutkunlarının yüksek ilgi gösterdiği motosikletler, üstün performanslarıyla dikkatleri üzerinde topluyor.

    Farklı boyutlarda ve motor gücüne sahip motosikletler, artık neredeyse tüm dünyaya yayılmış durumda. Fiyatlarının arabalara göre uygun olması ve süratli olması, motosikletlerin satın alınmasında büyük rol oynamaktadır.

    Şüphesiz motosikletlerin dizaynı ve motor gücü ön planda tutuluyor ve bu değerlendirmeye göre satın alınıyor. Aşağıda yazılmış olan 10 motosiklet markası, geçmişten günümüze kadar en çok tercih edilen motosiklet markalarıdır.

    Motosiklet üreticisi şirketlerinin kıyasıya rekabet içerisinde olduğu bu günlerde, ortaya çok değişik motosikletler çıkmış ve bizleri şaşırtmıştır. Teknolojinin üst düzeyde tutulduğu bu motosiketler, artık çoğu insan tarafından satın alınmıştır. Motosiklet üretici firmalarının devam eden rekabeti, önümüzdeki günlerde de yansıma gösterecek ve bir çok yeni mdeol hayatımıza girecektir. İşte dünya üzerinde en çok tutulan 10 motosiklet markası.

    Yamaha

    Yamaha Motor Şirketi Ltd. Japon motosiklet üreticidir. Yamaha bünyesindeki şirketlerden birisi olan ve dizaynlı motorsikletler üreten Yamaha Motor'un merkezi Iwata, Shizuoka'da bulunmaktadır. 1 temmuz 1955 yılında Genichi Kawakami tarafından kurulan şirket, günümüzde en çok tercih edilen motosiklet markasıdır.

    Japon firmalarının motosiklet konusunda gösterdiği titiz çalışma, yamaha markasının ortaya çıkmasına sebebiyet vermiştir. Endenozya’da bir diğer şirketi vardır ve dünyaya en sağlam motosikletleri üreten firmadır. Ürettiği motosikletler, her segmentte yer almaktadır. Her bir yaşa hitap eden bu marka, fiyat bakımından da alıcılarını üzmemiştir.

    Yama motors adı altında çalışma gösteren mühendisler, motosiklet üzerinde yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu bizlere kanıtlamıştır. Şüphesiz en eski tarihte üretilmiş olan motosikletleri bile üstün performans göstermesinden ötürü, 2. El yamaha motor piyasası bile 0 fiyatlarına yaklaşmıştır.

    Bunun en büyük sebebi, Yamaha’nın kullandığı dayanıklı motorlar ve sahip olduğu yüksek teknolojiden dolayıdır. Yamaha’nın köklü geçmişi, hayatımızda büyük bir rol olmasını sağlamıştır. Bir çok hız tutkunui motosiklet alırkan Yamaha markasını tercih etmiştir. Durum böyle olunca Yamah Motors bir çok modeli piyasaya sürmüştür. Yamaha’nın motosikleri, 7.000 TL’den başlamaktadır. En pahalı motosikleti de 140.000 TL’ye kadar ulaşım sağlamaktadır.

    Suzuki

    Bir diğer üstün Japon motosiklet üretici olan Suzuki, 1909 yılında ilk motosikletini üretmiştir. O yılda Michio Suzuki ve Ash Duttam tarafından kurulan şirketin genel merkezi, Hamamatsu, Shizuoka, Japonya’da yer almaktadır. Yamaha motor ile kıyasıya rekabet içerisinde olan şirket, 2. Sıramızda yer almaktadır. Suzuki marka motosikletler, her yaşa hitap ettiği için çok tutulmuştur. Üstün japon teknolojisi, her motorunda bizlere selam vermiştir.

    Aynı zamanda Hindistan’da da bir şirketi bulunan Suzuki, sattığı 100 milyon adet motosiklet vardır. Tüm motosiklerinde herhangi bir sıkıntı çıkmamasından ötürü, geçtiğimiz yıllarda yılın motosiklet markası ödülüne layık görülmüştür.

    Şirket bünyesinde çalışma gösteren bireyler, uzun zamandır bu işle uğraşan ve ilgili bölümlerin en üst düzey okullarında okuyan kişilerdir. Bu sebepten ötürü, son derece profesyonel ve başarılı bir kadroya sahiptir.

    Suzuki marka motosikletlerde, alışıa gelmişin dışında bir tasarım yapılmıştır. Sürücü odaklı bir kontrol panelinin olmasından dolayı, son derece kaliteli bir sürüş keyfi yaşatacaktır. Yol tutuşu ve hızlanması son derece tatmin edici olan Suzuki, teknolojinin en gösterişli halini bizlere yansıtmıştır.

    Dijital ön panel ve tam kontrollü parçalar, motosiklet içerisine eklenmiştir. 20 beygirden 60 beygire kadar ulaşan motorları, en zor yollarda bile üstün performans sunmaktadır. Durum böyle olunca bir çok hız tutkunu, Suzuki marka motosikletlere doğru bir yönelme göstermiştir. Bu markanın sattığı motosiklet fiyatları, 6.000 TL ile 80.000 TL arasında değişme göstermektedir.



    Honda Motors

    1948 yılında Soichiro Honda tarafından kurulan şirket, Japonya’da varlığını sürdüren motosiklet markasıdır. Şirketin yönetimi Takahiro Hachigō tarafından sağlanmaktadır. Honda marka motosikletler, son derec etkileyici ve kusursuzdur.

    Kendini araba modelleriyle kanıtlayan Honda Motors, motosikletlerinde de üstün bir teknoloji tercih etmiştir. Özellikle çıkardığı CBR serisi, bu markanın tutulmasına zemin hazırlamıştır. Hız tutkunları içi 1000RR’a kadar ulaşım sağlayan motorları, adeta bir yol canavarıdır.

    Honda marka motosiklerin farkı, yol tutuşu en iyi olan marka modele sahip olmasıdır. Bu sebepten ötürü, kısa sürede milyonlara ulaşım sağlamıştır. Motosiklerini arabalarından ayırmayan şirket, bir çok yeni teknolojiyi de bizlere göstermiştir. Piyasada yer alan tüm Honda motorları, herhangi bir bozulma veya aksama göstermemektedir.

    Honda’nın her ilde ve ilçede teknik servisi vardır ve bir süre ücretsiz yararlanma hakkı tanımaktadır. Bu denli önemli bir projeye imza atan şirket, artık en çok tercih edilen motorsiklet markası görevini üstlenmiştir.

    Şirket CEO’sunun yaptığı açıklamaya göre, yeni yılda bir çok yeni tasarım üzerine çalıştıklarını ve sürücülerin sabırla beklemelerini söylemiştir. Bu açıklamanına rdından bir çok motosiklet sürücü, heyecanını dile getirmek için çeşitli forumlarda diyaloglar açılmasını sağlamıştır.

    Honda marka motosiklerin gelişimi, uzun bir süredir devam etmiştir ve yenilikçi tavrını bizlere göstermiştir. Honda Motors’un motosiklet fiyatları, 5.000 TL ile 120.000 TL arasında değişim göstermektedir.



    Kawasaki

    Kawasaki Heavy Industries Ltd., Japonya merkezli bir ağır sanayi şirketidir. Şirket 15 Ekim 1896 tarihinde Shōzō Kawasaki tarafından açılmış olup motosiklet, ağır ekipman, havacılık ve uzay ile savunma alanında çalışma göstermektedir.

    Genel Merkezi Minato’da bulunan şirket, Racing tarzı motosiklerin ilk üretimini yapmıştır. Listemizdeki en köklü şirket olmasından ötürü, en çok tercih edilen yarış motosiklet grubunda yer almaktadır. Normal tarzda motorları da olan şirket, günümüzde bir çok ülkede satış sağlayan bir şirkettir.

    Japonların bu şirketin başarısında da büyük rol oynadığını söyleyebiliriz. Japonlar’ın kıyasıya rekabet içerisinde olduğu motosiklet alanı, bu motosikletlerin büyük bir gelişme göstermesine zemin hazırlamıştır. Öyle yüksek güce ve torka sahip motosikletler hayatımıza girmiştir.

    Kawasaki marka motosiklerin beygir gücü 100-250 hp arasında değişim göstermektedir. 1000’lik motorları ve egzoz sesinin uyumu, bir çok sürücüyü tahrik etmek için yeterlidir. Saatte 400 kilometre hıza kadar ulaşabilen motosiketleri, aynı zamanda dünyanın en hızlı motosiklet markası özelliğini üstlenmiştir.

    Kwasaki motosikletlerin yakıt deposu büyük, ön paneli dijital ve ekstra bir çok özellik gibi eklemeleri vardır. Bir depo benzin ile yaklaşık 600 kilometre gidebilen Kawasaki, ayrıca bir çevre dostudur. Bu markanın motosiklet fiyatları, 45.000-200.00 TL arasında değişim göstermektedir.



    Moto Guzzi

    Genel merkezi Mandello del Lario, İtalya’da bulunan şirket, 15 Mart 1921 yılında Carlo Guzzi, Giorgio Parodi ve Angelo Parodi iş birliği ile kurulmuştur. Şuanda tam yönetimi Tommaso Giocoladelli’ye aittir. Tommaso Giocoladelli şirketin yönetimini 2007 yılından beri almıştır ve yeni tarz motosikletleri ile nam salmıştır. Bu motosikletlerde, İtalyan tarzını fazlasıyla görüyoruz. Motosiklet yarışında İtalyanlarında dahil olmasından ötürü, bir çok yeni model hayatımıza girmiştir.

    Moto Guzzi şirketi, alışıla gelmişin dışında bir tarz yapmıştır. Harley tarzı ürettiği motosiketleri, uzun yol gitmek için tasarlanmıştır. Filmlere ve hatta dizilere bile konu olan, bir çok ünlü isim tarafından kullanılan motosikletleri, listemizde 5 numarada yer alıyor. Diğer motosiklet markalarına göre farklı bir yol izyen şirket, eklediği yeni özellikleriyle göz doldurmuştur.

    Şirketin ürettiği motosiketler bir depo benzinle yaklaşık 1200 kilometre yol gidebilme özelliğine sahiptir. 65-90 beygir gücünde olan motorları, motosikletin ayrıcalıklı olmasına zemin hazırlamıştır. Motosikletlerin iç kısmı, son derece teknolojik ve yenilikçidir.

    Sürücü odaklı kabinin olmasından dolayı, oldukça keyifli bir yol deneyimi yaşatacaktır. Moto Guzzi markasınıns atın alınmasının ardından, 4 sene garanti sunulması da dikkatleri üzerinde toplamasına yardımcı olmuştur. Moto Guzzi marka motosiketler, 40.000 TL ile 150.000 TL arasında değişim göstermektedir.



    KTM

    KTM Sportmotorcycle Aktiengesellschaft, Avusturya kökenli motorsiklet üreticisidir. 1934 yılında mühendis Hans Trunkenpolz tarafından Mattighofen'de kurulmuştur ve günümüzde dayanıklı motorlarıyla bilinir. Şirketin yönetimi 1996 yılından beri Stefan Piere’ye aittir. Şirketin başına geçtiği dönemden beri KTM markasını üst düzey bir alana taşıyan Piere, etkileyici tarzda olan motosikletlerini üreteceğinin sinyallerini vermiştir.

    KTM markasnın açıldığı ilk günden beri, sürekli bir günceleme ile hayatımıza girmiştir. Kısa sürede bir çok hız tutkunu tarafından satın alınan motosikletleri, en çok tutulan motosiklet markası arasında 6. Sırada yer alıyor. Motosikletindeki rahatlık ve konfor, hiç bir motosiklette yoktur. Özellikle yol tutuşunun iyi olması, satın alınmasındaki ilk sebeptir.

    KTM marka motosikletlerde, değişik bir ön panel dikkatimizi çekiyor. Son derece teknolojik ve dijital ön paneli, üstün bir özellik kazanmasına zemin hazırlıyor. 50-90 beygir arasında olan motorları, istenilen hıza ulaşılmasını sağlıyor.

    Motorlarının maksimum hız seviyesi, saatte 490 kilometreye kadar ulaşım sağlamaktadır. KTM marka motosiklet sevdalıları, sürekli yeni bir model ile yollara çıkmaktadır. KTM şirketler grubu, yakın bir tarihte yeni modelini de piyasaya sürmüştür. Ayrıca bu modellerin görünümü, bizleri etklemeyi başarmıştır. Bu markanın motosiklet fiyatları, 20.000 TL ile 100.000 TL arasında değişim göstermektedir.



    DUCATİ

    Ducati Motor Holding S.p.A. bir diğer İtalyan Motosiklet markasıdır. İtalya’nın Bologna semtinde yer alan şirket, 1926 yılında Antonio Cavalieri Ducati, Adriano Cavalieri Ducati, Bruno Cavalieri Ducati, Marcello Cavalieri Ducati kardeşler tarafından kurulmuştur.

    Şirket 2013 yılında Claudio Domenicali tarafından satın alınmıştır ve bu tarihten sonra tüm yönetim Claudio Domenicali’ye ait olmuştur. Ducati marka motosiketlerin sempatik tasarımı, bizleri eklemeyi başarmıştır. Her tarzda üretilen motorları, ayrıca bir çok kesime hitap etmiştir.

    İtalyanların motosiklet arasında Japonlar’a yaklaştığını bir kez daha görüyoruz. Japon şirketler ile sürekli bir rekabet içerisinde olan DUCATİ, bir çok Racing tarzı motosikletlerini de üretmiştir.

    Motosikletlerinde üstün ve titiz bir çalışma gösteren şirket, günümüzde en çok satın alınan motosiklet markaları arasında listemizde 7. Sırada yer alıyor. 40-82 beygir arasında değişen motorları ve üst düzey şanzımanları, motosiklet markasının ön plana çıkmasında rol oynamıştır.

    En hızlı model, saatte 400 kilometre hıza ulaşmıştır. Ayrıca 0 kilometreden 100 kilometreye 2.1 saniyede ulaşmasından ötürü, dünyanın en hızlı motosiklet markasıdır. İç tasarımının konfor odaklı olması, yol tutuşunun iyi oldğunu gösteriyor. Ducati marka motosikletlerin fiyatları 20.000 TL ile 130.000 TL arasında değişim göstermektedir.



    Harley-Davidson



    Harley-Davidson Motor Company, bir Amerikan motosiklet üreticisidir. Marka adı, şirketin kurucusu olan William Harley ve Arthur Davidson'ın soyadlarından gelir. Merkezi Milwaukee, Wisconsin bulunan şirket 1903 yılından beri günümüze sürekli bir değişim ile gelmiştir.

    2015 yılında tam yönetimi Matthew S Levatich almıştır ve yeni modelleri piyasaya sürmüştür. Motosikletin bilinen en büyük özelliği, tek bir depo ile 1500 kilometre gidebilmesidir. Borsa’da işlem gören hisse senetleri olmasından ötürü, Dünya’da önemli markalar arasında yer alır.

    Motosikletleri bir çok dizide, filmde ve kliplerde gösterilmiştir. Hatta bir çok ünlü motosiklet meraklısı, bu motosikleri satın almış ve kameralar önüne çıkmıştır. Sade ve klasik bir yapısından dolayı, çok geniş kitlelere ulaşım sağlamış markadır.

    Listemizde 8. Sırada yer alan Harley-Davidson, ABD’nin de yarış içerisinde olduğunu bizlere gösteriyor. Son zamanlarda bir çok Amerikan dizilerine konu olan marka, artık hayatımıza geçmiştir. Ülkemizde de bir çok alıcısının olmasından ötürü, dünyaya hitap eden bir markadır.

    Harley marka motosikletlerin iç kısmında sade bir tasarım tercih edilmiştir. Bu sade tasarım tam anlamıyla, alınmasını ve tercih edilmesini sağlamıştır. Klasik seven motor tutkunları tarafından satın alınmaktadır. 50-90 beygir arasında değişme gösteren motorları, kısa sürede istenilen performansın alınmasına zemin hazırlamaktadır.

    Motosikletin fiyatları, 36.000 TL ile 155.000 TL arasınad değişme göstermektedir.



    BMW Motorrad

    BMW Motorrad, BMW'nin motosiklet markasıdır ve kaliteli motosikletleri ile dikkatleri üzerinde toplamıştır. Şirket 1923 yılından bu yana motosiklet üretmektedir. Merkezi Münih'te yer almaktadır ve şuanda üretimlerini Berlinde yer alan fabrikasında gerçekleştirmektedir. Karl Rapp tarafından kurulan şirket, listemizde 9. Sırada yer alıyor.

    BMW marka motosikletler çok tutulmuştur fakat fiyatlarının yüksek olması rahat satın alınamamasına yol açmıştır. Kullandığı üst düzey motorları, istenilen performansın kısa sürede alınmasını sağlayacaktır. Motosiklet markasının sahip olduğu teknoloji, daha önce eşi benzeri olmayan türdedir. Kullandığı teknolojik parçalar, ön kabinlerinde bizleri karşılamıştır.

    Kendini sürekli değiştiren ve modellerine bir yenisini daha ekleyen şirket, günümüzde hız tutkunları için üretilmiştir. Güçlü motorları ve dayanıklı dış gövdesi, en sert kazalarda bile hasar almamasına yardımcı olmaktadır.

    Motosiklet markasının dikkat çeken özelliği ise, uzun süre kullanıma uygun olmasıdır. 20 yıllık otosikletleri bile ilk günki gübü çalışmaktadır. Kendini tüm dünyaya kanıtlayan şirket, son zamanlarda yeni modellerini de piyasaya sürmüştür. Bmw marka motosikletlerin motorları 90- 160 beygir arasında değişim göstermektedir. Fiyatları ise 90.000 TL ile 190.000 TL arasındadır.



    Aprilia

    1945 yılında İtalyan Alberto Beggio tarafından kurulan şirket, Noele’de yer almaktadır. Aprilia markası, listemizde 10. Sırada yer alıyor ve diğer motosikletler gibi geniş kitlelere ulaşıyor. İtalyanların motosiklet konusunda üstün teknolojiye sahip olduğunu bir kez daha gösteren şirket, son model motosikletleri ile dikkatlerimizi çekiyor.

    Dijital ön konsolu ve ayrıcalıklı dijital paneli, sürücülere keyifli bir sürüş yaşamasını sağlamaktadır. 50-92 beygir arasında değişim gösteren motorları, istenilen hıza kısa bir süre içerisinde ulaşılmasını sağlayacaktır. Son derece kaliteli olan motosiklet markası, son zamanlarda bir yeni model daha üretmiştir. Geçmişten günümüze kadar ulaşan kaliteli motosiketleri, hız tutkunlarının değişmeyen markası olmuştur.

    Bir çok yeniliği bizlere gösteren Aprilia, yeni modellerinde de üstün bir teknolojiyi kullanmış. Bu durumda İtalyan mühendislerin son derece etkileyici bir çalışma gösterdiğini söyleyebiliriz.

    Aynı zamandaki kaliteli motorları, en zor yollarda bile üstün bir performans sunmaktadır. Aprilia CEO’sunun yaptığı açıklamaya göre, yakın bir tarihte Racing tarz motosiklet üreteceklerinin sinyalleri verilmiştir.

    Motosiklet tutkunlarını heyecanlandıran bu haber, çeşitli sayfalarda tartışma konusu yaratmıştır. Aprilia’nın bu girişimi, nasıl sonuçlar yansıtacağını ileriki zamanlarda göreceğiz. Özellikli motosikletlerinin fiyatları 20.000 TL’den başlamaktadır. En pahalı motosikleti 120.000 TL olan marka, her yaşa ve zevke hitap etmektedir.
    manofsteel ve nzm75 bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    14 Haziran 2015
    Şehir
    ESKİŞEHİR
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Bir depo benzin ile 600 km gidebilen kawasaki ile 1200 km yol gidebilen motoguzzi modelleri hangileri acaba ?

  3. #3

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    İmza Saffet Üçüncü herhalde...

  4. #4
    emremm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ekim 2007
    Şehir
    İST.
    Motosikleti
    YBR125ESD(11)
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İmza Saffet Üçüncü herhalde...
    Kesin odur.

  5. #5
    olcaytoshow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Eylül 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda Varadero
    Dünya geneli markaların satış adetleri var mı acaba, hatta markaların modellerinin yıllık satış rakamlarını görebilirsek o zaman bir fikrimiz olur. Böyle bir listeyi bulup paylaşacak bir babayiğit var mı?

  6. #6

    Üyelik
    20 Kasım 2014
    Bir malın çok tutulması için ucuz olması gerekir sen sanki kaliteli ve pahalı motosiklet üreten firmaları saymışsın. Hero motor yıllık 7 milyon civarı motosiklet üretimi yapıyor. Kawazaki bu sayıya yaklaşamaz. Kalite açısından bakarsak Hero asla Kawazaki'ye yaklaşamaz. Benelli bu listede yok mesela ama geçmişine baktığın zaman 1911'den beridir çok kaliteli motosiklet üretiyor hatta o kadar kaliteli ki bizim ülkeye hiç gelmiyordu şimdi Çin'de üretim yapıyor ve deli gibi tüm dünyaya satıyorlar. Çok Saçma Bir Araştırma Olmuş gibi geldi bana.

  7. #7
    emremm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ekim 2007
    Şehir
    İST.
    Motosikleti
    YBR125ESD(11)
    Niye ciddiye alıyorsunuz?
    Elemanın canı sıkılmış yazmış işte.

    "Aprilia CEO’sunun yaptığı açıklamaya göre, yakın bir tarihte Racing tarz motosiklet üreteceklerinin sinyalleri verilmiştir."

    Bak sen.! Aprilia ilk defa racing tarz motosiklet üretecekmiş.

  8. #8

    Üyelik
    14 Haziran 2015
    Şehir
    ESKİŞEHİR
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı emremm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Niye ciddiye alıyorsunuz?
    Elemanın canı sıkılmış yazmış işte.

    "Aprilia CEO’sunun yaptığı açıklamaya göre, yakın bir tarihte Racing tarz motosiklet üreteceklerinin sinyalleri verilmiştir."

    Bak sen.! Aprilia ilk defa racing tarz motosiklet üretecekmiş.
    1 depo benzin ile 1200 km yol gidebilen motordan bahsedilirken bu mu garip geldi.1 depo benzinle 1200 km giden araba yok :D

  9. #9
    emremm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ekim 2007
    Şehir
    İST.
    Motosikleti
    YBR125ESD(11)
    Alıntı Alper.A adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 depo benzin ile 1200 km yol gidebilen motordan bahsedilirken bu mu garip geldi.1 depo benzinle 1200 km giden araba yok :D
    Onu atlamışım.

  10. #10
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    08 Eylül 2016
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Alıntı hachiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KTM

    Motosikletindeki rahatlık ve konfor, hiç bir motosiklette yoktur.

    50-90 beygir arasında olan motorları, istenilen hıza ulaşılmasını sağlıyor.

    Motorlarının maksimum hız seviyesi, saatte 490 kilometreye kadar ulaşım sağlamaktadır.
    Binicisi olarak söyleyebilirim ki konforu ve rahatlığı gerçekten başka hiçbir motosiklette yoktur, çünkü rahat ve konforlu değildir.

    Duke 125 15 BG - 1290 SuperDuke R 177 BG

    Wait, what?!?

  11. #11
    kefkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Temmuz 2015
    Firma tarihçeşi hariç ilginç , 'arabacilar' için yapmış haberi yapan.

    Aklima, orta son dönem ödevlerim geldi okurken, altı buçuktan yedi alırdım herhalde o yaşta..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)