Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Cbr 600 cc kaza

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #81
    onuRRtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mayıs 2011
    Şehir
    Marmaris'
    Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı scirocco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neden hep ölüyorum? ne yaparken ölecem yani merak ettim. düşük cc ler ile niye ölünmüyor?
    Bak güzel kardeşim, Bilal'e anlatır gibi anlatacağım, tane tane güzel güzel, Allah rızası için güzel oku da bunca yazdığım boşa gitmesin.

    Küçük CC ile de ölünüyor, CBR125 kullanırken ölen arkadaşım da var. MT07 kullanırken ölen de. Allah ruhlarını şad, mekanlarını cennet eylesin.

    Biz senin doğumuna para saymadık, ölürsen, sitemizde BELKİ bir haber görürüz ve yaşı küçükmüş diye üzülür geçeriz, hafızamızı 3 dakika meşgul etmezsin.

    Buradaki insanlar sana küçük CC kullan derken, canını önemsediği için söylüyor.

    Bu tip yüksek kuvvet üreten motosikletlerin gaz kollarındaki tepkiler bir aceminin (kas hafızası olmayan birinin) ekarte edebileceği güçler değil.

    Birinci elden yaşamışsın bak, dua et, omurgan falan kırılmamış, ömrünün sonuna kadar başkasının seni tuvalete götürmesine dayanabilir miydin, bilemiyorum.

    Küçük CC ile başlayın diyoruz çünkü, küçük CC daha affedici. Küçük CC de motosikletin kafana geçmesi derdi olmadan, gaz kolunda yaptığın hataları telafi edebilir, motosiklet kullanım tekniklerini bolca pekiştirebilir, viraj kabiliyetini arttırabilir ve trafiği MOTOSİKLET üstünde okumayı çözebilirsin.

    Acaba gazı biraz heyecanlanıp fazla açarsam kafama geçer mi korkusu olmadan önüne bakabilmek, yola odaklanabilmek seni hayatta tutacak yegane şey.

    Daha yazılacak şey çok ama sivrisinek saz misali diyip burada bitiriyorum, umarım biraz birşeyler anlarsın.
    Ali Bircan bunu beğendi.
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #82

    Üyelik
    10 Mart 2017
    Kazasız 2016 model, 13k km, cbr650f ile kafa kafaya takas ederim düşünürsen :D Maksat sana bir şey olmasın. Ben kendimi feda etmeye hazırım, bir düşün bence :D

  3. #83

    Üyelik
    20 Haziran 2017
    Şehir
    Istanbul / kocaeli
    Motosikleti
    2018 cafe152 >2016 tnt25 >2015 xmax 250 abs
    semamca ve espresso bunu beğendiler.

  4. #84
    erenedip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ekim 2016
    Motosikleti
    mondial znu 125
    Valla sana bisey soyliyeyim mi? Baban seni sevmiyorsa hakli. Evlat olsa sevilmez derler ya, hah iste o sensin. Sn kimsinki o ince hesaplarinla sana o motoru alma diyenlere hakettigni vereceksin. Hem de fakirler diyerek. Bak sana sunu soyliyeyim. Aldin da ne oldu? Dandik, ikinci el gorunumlu, cakma bi 600rr almissin. Pqran olsaydi zaten gider adam akilli bisey alirdin. Heh hadi aldin. 200 basabiliyor musun? 200+ yqpabiliyor musun? Haydi cesursun madem temde veya o tarz yolda yap 200 gorelim. Hatta zengin cocuklar kasksiz bile yapar. Ama sen degiksin .😂

  5. #85

    Üyelik
    22 Haziran 2015
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    Cbr600RR
    Alıntı erenedip adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla sana bisey soyliyeyim mi? Baban seni sevmiyorsa hakli. Evlat olsa sevilmez derler ya, hah iste o sensin. Sn kimsinki o ince hesaplarinla sana o motoru alma diyenlere hakettigni vereceksin. Hem de fakirler diyerek. Bak sana sunu soyliyeyim. Aldin da ne oldu? Dandik, ikinci el gorunumlu, cakma bi 600rr almissin. Pqran olsaydi zaten gider adam akilli bisey alirdin. Heh hadi aldin. 200 basabiliyor musun? 200+ yqpabiliyor musun? Haydi cesursun madem temde veya o tarz yolda yap 200 gorelim. Hatta zengin cocuklar kasksiz bile yapar. Ama sen degiksin .😂
    Ben honda bayiye gittim 3 dakika inceledikten sonra alıyorum dedim hayatında yaptın mı? Bide bana gaz vermeye calısma. Nefretin kıskançlığından mı kötülüğünden mi bilmiyorum. ölürsem de haberin olmayacak rahat ol

  6. #86
    Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2006
    Şehir
    istanbul
    Bu 250 ccli her seyi bilen cocuklarin, hayatinda 180 ustu gormemis, toplam trafik tecrubesi 20 bini gecmemis adamlarin buyuk cc surme, zaten surmeyi de bilmiyon yoksa ölürsün abini dinle kafasındaki bilen adam havalarina tavim ya. Bu forum onlarla dolu.
    RAMİREZ ve jimi_hendrix bunu beğendiler.

  7. #87

    Üyelik
    10 Temmuz 2017
    Valla dostum onca şey anlattık sana ama sen niye benim ölmemi istiyorsunuz bu kadar demişsin.Bak simdi bunca söylenen şey sen ölme diye,başkalarına zarar verme diye söylendi. Ben bile gecen yıl işe gidip gelmek için aldığım 150 cc motosikleti evime kadar sahibi ile getirdim ki o sürdü, daha bilmediğim bir motosiklet,ağır bir makina,olur ya kaza yaparım kendimi geçtim başkasına zarar veririm diye korkudan suremedim,trafiğe cikmadim alisana kadar.

    Dört teker sorumluluktur,iki teker iki kat daha fazla sorumluluktur.

  8. #88
    Coach_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2014
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Xciting R
    "Eşşeğin kuyruğunu kalabalıkta kesme; kimi kısa der, kimi uzun."

    Bu güzel atasözüdür. Forumlar tabiatı gereği bilgi paylaşma ve yorum yapma bölümüdür. İşi bilende yazar bilmeyende yazar. Seni sevende yazar sevmeyende.

    Hayat herşeyi tekbaşına tecrübe edecek kadar uzun değil, tecrübe aktaranların tecrübelerine saygı duy bi şeyler kapmaya bak...

  9. #89
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    istanbul büyükçekmece
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı scirocco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkes kaza yapıyor şansa bana ilk gün geldi ben bundan önce de motor kullanıyordum ama bir tane kaza yapmadım tamam fazla bi süre kullanmadım ama yapmadım yani. bana ders oldu gaza gelmem bundan sonra
    motor senin motorun ister eğitim alırsın ister kendin araştırırsın güvenli sürüşü fakat benim kızdığım tek nokta var gerçi seni pek bağlamaz ama motor daha sıfır iken zorlamak ileride ömrünü kısaltır ve sen onu satmak istediğinde kötü bir motor satarsın ama bunu da dile getirmezsin işte bu kötü bir şey.

    hem motorun çok güçlü olduğunu ve aşırı gaz verdiğinde pati çekip kıç atacağını bilmiyor muydun? bilsen bu hataya düşmezdin işte daha düşebileceğin bir çok hata var ve eğitimde bunları öğretirler yada kendin araştırır isen yine öğrenirsin ki ileride yeni hatalara düşmeyesin.

    bu forumda hep eğitim alın der dururlar fakat biz salak mıyız? kendimiz öğrenemiyor muyuz? elimizin altında öyle büyük bir ansiklopedi(internet) var ki neredeyse her şeyi öğrenebiliriz.

    "git eğitim al" lafı hiç hoşuma gitmemiştir benim, ben dün "beylikdüzü-küçükçekmece" arası yol yaptım sonrada "küçükçekmece-büyükçekmece" arası yol yaptım iş çıkış saatinde ve o yoğun trafikte motosikletlerin aralardan vızır vızır geçmesine hayret ediyorum. bu ne cesaret? müneccim olmalılar çünkü arabanın dibinden geçerken arabanın sabit duracağını önceden biliyor olmalılar!

    ben arabanın ne yapacağını bilmediğim için temkinli davranıyorum ve bu sayede 3 senedir istanbul trafiğinde kazasız belasız yol alıyorum. neredeyse her yola çıkmamda hatalı sürücülerle karşılaşıyorum.

    uzun lafın kısası artık dangalak sürücüleri ezberledim ve yapabilecekleri hataları izliyorum ve hata yaptıklarında bir kez daha küfür edip ama ben etkilenmeden yola devam ediyorum.

    birde şu varki trafikte yarış yapılmaz, bende yarış yaptım ama abilerimin arabalarıyla ve boş yolda "drag" yarışı yaptık sadece. kalkışta ben geçiyorum ama 60 km hızdan sonra uzuyorlar.

    benim yol tecrübem 5 bin km küsür 125cc çinli scooter, 1500 km yakın mondial 150zc ve 19 bin küsür tvs apache.

    tecrübe etmek önemlidir fakat dolu dolu tecrübe etmek var birde hiç bir şey öğrenmeden boş boş tecrübe etmek var. dolu dolu tecrübe edenler kazalardan uzak olur fakat içi boş uzun yıllar tecrübe edenler kaza yapmaya devam eder. tehlikeli olduğunu bildiği halde seri kullananlar(kuryeler) çok tecrübelidir fakat kazadan kaçamazlar çünkü bilerek temkinli kullanmıyorlar.

    burada bir çok üye kendini bir şey sanıyor belkide gerçekten kendini övmeyi hakedenler vardır ama yinede başka üyeleri yargılar iken aynı şeyi ona karşıda düşünmelerini isterim.

    tecrübe olayı sadece motosiklet değil her şey için geçerlidir her şey! boş boş tecrübe etmek ile dolu dolu tecrübe etmek farklıdır ve bu insanın zekası ile doğru orantılıdır. zekası alt seviye biri ile üst seviye birinin aynı 50 bin km yapması çok farklıdır. alt seviye zeka insan ben 50 bin km yaptım der akıl verir ve üst seviye zeka bende 50 bin km yaptım der akıl verir fakat birinin 50 bin km kazalarla dolu iken diğeri ise belki 2 yada 3 yada hiç kaza yapmamıştır.

    saksıyı kullanın gerisi gelir arkadaşlar.

  10. #90

    Üyelik
    28 Temmuz 2016
    Şehir
    afyonkarahisar
    Motosikleti
    CRF 1000L Africa Twin
    Alıntı scirocco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sol ayna kırık 2009 modeller ile 2017 modelin aynası aynı mı? 121 tl ye buldum internette alsam uyar değil mi?
    Yahu sen zengin adamsın. Niye aynanın ucuzunu arıyorsun ki? Hatta motoru at yenisini al.
    İnsanların dalga geçmesine şaşırma. Zira bunun kesinliklebçyle olacağını herkes söyledi sana.

  11. #91
    erenedip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ekim 2016
    Motosikleti
    mondial znu 125
    Hala para muhabbeti yapiyor 😂 tam ezik bu cocuk ya. Olursen gazetede okuruz merak etme. Su an forum sinirlari icerisinde okdugumuzdan sana senle alakali birkac gercegi soyleyemiyorum.ama tekrar edetim dandik bir makina almissin. He sunu da diyeyim. Yasim senden baya bir buyuk. Biz o evreleri gectik. Sen de git kendi parani kazan bunla araba al motor al hatta ev al o zaman anlarsin. Bu forumda herkes senle dalga geciyor diye cidden durumu kotu mu saniyorsun cidden😂 bu kadar zekan var yani?
    Alıntı scirocco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben honda bayiye gittim 3 dakika inceledikten sonra alıyorum dedim hayatında yaptın mı? Bide bana gaz vermeye calısma. Nefretin kıskançlığından mı kötülüğünden mi bilmiyorum. ölürsem de haberin olmayacak rahat ol

  12. #92
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2013
    Şehir
    Manisa
    5000 km dayanabilirse 5000de motosiklet mundar olacak

  13. #93
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    08 Eylül 2016
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Anası babası gram düşünmemiş bu veled-i zinayı siz ciddiye alıp satırlarca yazı yazıyorsunuz, garip.

    Umarım parçalara ayrılırken vücudunun uzuvları başka bir sürücünün kaza yapmasına sebep olmaz da bir köşede kendi kendine geberip gidersin.

  14. #94
    neyzen38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Eylül 2016
    Zenginlik muhabbeti dönünce bende adamın iki tane panigale'si üç tane h2'si var sanmıştım meğer 600 rr mış muhabbeti dönen motor.

    Neyse dönem dönem bu tarz trolller geliyor biz de stres atıyoruz. İşi rast gelsin h2r top speed videonu bekliyoruz.

  15. #95

    Üyelik
    27 Ekim 2015
    Şehir
    Philippines
    Motosikleti
    DavidmipAJ
    onu bunu boşverin de elemanı fena kıskanmışlar. Bu nasıl bir kindir arkadaşım. Yazık lan hepinize. Maddiyatı, 600rr ı bile kıskanmışlar.

  16. #96
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    05 Ağustos 2007
    Şehir
    lubnatsi
    Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı Erdost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sıfırsıfır bey iyi niyetinizden dolayı sizi takdir ediyorum.İnsanlara doğru yolu gösteren çok nadide bir sıfırsıfır beysiniz.
    sen neden bu kadar mesafelisiniz?

    Sentır motorcusuna bak hele, bana laf atıyooo :D Kafeden kafeye gider o motor ne yapcak başka. :D

    Sanada doğru yolu göstereyim,
    Atlayıp pederin yanına gidiyorsun, babacııımmm nasılsın diyip, çaktırmadan, 1200gsi yürütüp, senin pegasoyuda pedere bırakıyorsun. Sonra gebze senin, italya yine senin. Çiçek gibi tavsiye, dinle bunu.

    Not: 4 tane sıfır eksik yazmışsın olmadı, gözümden kaçıyordu. Bidaha olmasın, lastiğinin akort ayarını bozarım...
    Tüm mesajlar içkili olarak yazılmaktadır. Hoşunuza gitmediyse göz ardı edin.

  17. #97

    Üyelik
    22 Haziran 2015
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    Cbr600RR
    arkadaşlar benim şu mahlukat ile yaptıgım sohbeti üstünüze alınmayın lutfen. benim eski konularımı okursanız 1 defa bile zenginim demedim lütfen yapmayın artık.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------

    Alıntı zabuzaretta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anası babası gram düşünmemiş bu veled-i zinayı siz ciddiye alıp satırlarca yazı yazıyorsunuz, garip.

    Umarım parçalara ayrılırken vücudunun uzuvları başka bir sürücünün kaza yapmasına sebep olmaz da bir köşede kendi kendine geberip gidersin.
    kaskım inşallah babanla ananın olduğu arabanın camına fırlar

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------

    Alıntı erenedip adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hala para muhabbeti yapiyor �� tam ezik bu cocuk ya. Olursen gazetede okuruz merak etme. Su an forum sinirlari icerisinde okdugumuzdan sana senle alakali birkac gercegi soyleyemiyorum.ama tekrar edetim dandik bir makina almissin. He sunu da diyeyim. Yasim senden baya bir buyuk. Biz o evreleri gectik. Sen de git kendi parani kazan bunla araba al motor al hatta ev al o zaman anlarsin. Bu forumda herkes senle dalga geciyor diye cidden durumu kotu mu saniyorsun cidden�� bu kadar zekan var yani?
    yaşın umrumda bile degil senin gibi insanlara gram saygım yok istersen 40 yaş büyük ol. makinam dandikse dandik sanane? ben 20 yaşındayım bi arabam bi motorum var sen 20 yasındayksen neyin vardı?

  18. #98
    Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2016
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Beyler,nasıl temenniler bunlar!!! Parçalansın,ölsün...

    Böyle iyi niyet böyle uyarmak böyle yardım etme şeklini kabul etmiyorum.

    Scrocco arkadaşa yazdık,uyardık. Fakat iş çığırından çıkmış,bunlar nasıl yazılar.

    Kınıyorum sizi. Hiç yazmasaydınız!!!

    Olay maksadını aştı.
    RAMİREZ, fatih.met ve Sam@ bunu beğendiler.

  19. #99
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    08 Eylül 2016
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Alıntı scirocco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaskım inşallah babanla ananın olduğu arabanın camına fırlar[COLOR="Silver"]
    Neyse ki inşallahla maşallahla olmuyor bu işler. Mersin'de yaşayan sürücüler için üzülüyorum umarım dediğim gibi yapayalnız parçalanırsın.

  20. #100
    mfBulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Mayıs 2016
    Şehir
    Adana
    Ben daha önce de dediğim gibi, olayın gerçeklik ve samimiyetinden şüphe ettiğim için yazdım eğer yazdıysamda kötü bir şey.

    Kendi adıma özür dilerim o zaman yanlış anlaşılmış bir durum varsa. Allah kaza bela vermesin ne diyeyim.


    REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)