Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motorsiklet Takip Sistemi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    29 Kasım 2021
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Tracer7-21
    Merhaba arkadaşlar motorsikletime takip cihazı takmayı düşünüyorum. Aranızda kullanıp tavsiye edeceğiniz, cihazları yazarsanız sevinirim. Motorum garanti kapsamın da çoğu cihaz da garanti devre dışı bırakıyor. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. 😊


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Kasved - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ekim 2017
    Şehir
    Eskişehir/Balıkesir
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    3 yıldan fazla süredir teknotakip kullanan biri olarak teknotakip almamanı şiddetle tavsiye ederim. Alacaksan da yanında güzel bir akü şarj aleti de al. Tesisata röle falan koyuyorlar bi de kapalıyken az çeksin diye. Onu koymasalar ne olucak Allah bilir. Mpower denen bir marka gördüm yeni sanırım ve hem tesisata bağlanabilen hemde taşınabilen modeli mevcut. Ve söylediklerine göre tesisata bağlanan motosiklet kapalıyken asla elektrik çekmiyor ve 15 gün dayanabiliyor. Uzun kullanımlarım sonunda üç önemli noktayı söyleyebilirim takip cihazı konusunda. Yazılım + Cihaz + Düzgün bir kurulum. Teknotakip'in yazılımı fena değildi mesela ama cihazın kendi pili yetersiz ve servis-teknik destek çalışanları sıkıntılı. MTS takip cihazları da kurumsal olarak maalesef o güveni veremiyor. Ayrıca umarım kimsenin başına gelmez ama kötü ihtimalle motosiklet çalındıktan sonra 1 saat süre veriyorum hırsızın takip cihazını çıkartması için bu yüzden tesisata bağlanan cihazlar daha güvenli mobil olanlara nazaran.

  3. #3

    Üyelik
    26 Mart 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Teknotakip yazılım ve özellikler oldukça kullanışlı ve güzel ama pili gerçekten yetersiz. (5 gün diyorlar ama pratikte 1 senelik pille azami 1,5-2 gün. 2. sene ortasında 24 saatten az...) Ben akü beslemeli modda kullanıyorum, bu durumda kendi pili hep dolu oluyor ama şarj etmezsen aküyü 10-12 gün içinde 12-12,1V'a düşürür. Motosikleti her gün kullanmayıp yatırıyorsanız ort. 10-12 günde bir aküyü söküp şarj etmeniz veya motosikleti bir garajda sürekli şarjda tutmanız gerekir.

  4. #4
    iskampavya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ocak 2009
    Motosikleti
    BMW F650 GS TWİN
    Şuara aynı arayış içerisindeyim bende, yeni yeni firmalarında adını duyar olduk. Sosyal medyada reklamları sıkça karşıma çıkıyor, YouTube'da içerik üreticiler inceliyor tanıtıyor vs.
    isim vermeyeyim marka kötülemek olmaması açısından ama şikayet var gibi sitelerde birkaç marka hakkında çok şikayet okudum. Fiyatlar eski firma yeni firma farketmeksizin birbirine yakın.
    2022 itibariyle hangisi ile ne tecrübe yaşadınız önerileriniz ne olur? Hangi firmayı tavsiye edersiniz?

  5. #5

    Üyelik
    24 Aralık 2019
    Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    düşük bütceli takip sistemini deniyorum şu an apple airtag.1 ay oldu beklediğimden hızlı çalışıyor ışıklarda beklerken,yanından kim geçerse sinyal veriyor.en azından ufakta olsa tedbirdir diyerekten aldım kullanıyorum.garantiye vs takılıyorsan bir süre bu cihazla idarede edebilirsin.etraftaki tüm iphone lar birer vericiye dönüşüyor sinyal yolluyor.malum memlekette iphonu olmayan yok 'benimde yok eşimin var'o yüzden sinyal kısmında beklediğimden iyi

  6. #6
    Ahmet Turan Peker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    honda nc 750 x dct vstrom dl 650 xmax 250
    Secumore diye bir marka kullanıyorum. Genel olarak iş görüyor. Kendi şarjı var ve mıknatıslı. Ben kontakdan bir şarj cihazini bağladım ve zor ulaşılan bir yerde şarjı bir haftadan fazla gidiyor.

    Zaten motoru kullandığım için şarj sorun değil. Ha kalite olarak vasat. Bazen takılıyor ama sonuçta iş görüyor.

    Yoktan iyidir

  7. #7

    Üyelik
    06 Ocak 2021
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    NC 750X
    secumore kesinlikle. aylık aidat vs. yok hattın açık olsun yeter. al arabana koy, al motosikletine. kesinlikle iş görüyor.

  8. #8
    blueway2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Şubat 2012
    Şehir
    Yollarda
    Alıntı uakdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    secumore kesinlikle. aylık aidat vs. yok hattın açık olsun yeter. al arabana koy, al motosikletine. kesinlikle iş görüyor.
    biraz aydınlatırmısınız kaça alıyoruz nereden


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler