Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

BAJAJ UZMAN SÜRÜŞ EKİBİ TÜRKİYE YOLLARINDA - Bajaj ekibi bugün nerede?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    22 Eylül 2016
    Motosikleti
    .
    11:00-15:00
    Mesai saatlerine denk gelmiş.
    Işteyim,ekmek parasımı kazanalım,bajajımı tanıyalım


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003



    Haftalarca hazırlığını heyecanla yaptığımız Türkiye Turumuz başladı. Binlerce yıllık geçmişiyle her köşesinde kendisine hayran bırakan #Anadolu’yu karış karış gezmek ve motor severlerle buluşmak heyecanımızı arttırıyor.

    Üç hafta boyunca 5000 km yol yapmanın; yeni yerler ve yüzler görmenin sabırsızlığıyla motosikletlerimizi hazırladık.
    13 ilde, 14 bayimizde gerçekleştireceğimiz etkinliğimizde; katılımcılarla buluşarak motorlarımızı test edeceğiz.



    Türkiye Turu'nun 1.günü


    İlk gün saat 11:00'da Balıkesir- Gönen’de bulunan Avcılar Motor’daydık. Etkinlik süresince motor severlerin yoğun katılımı, ilgisi, alakası bizleri çok mutlu etti ve yoğun katılım sebebiyle etkinliğimizi uzattık.

    Gönen’den sonra sırasıyla Balya-Edremit-Aliağa-İzmir-Selçuk lokasyonlarını geçip, ikinci etkinliğimizi yapacağımız yer olan Kuşadası’na ulaştık.













    Türkiye Turu'nun 2.günü


    Etkinliğimizin 2.gününe Ayvalık’ta güneşli ve sıcak bir güne uyandık. Saat 09:00’da Kuşadası istikametinde yola çıktık. 250 km lik yoğun trafiği olan Aliağa, İzmir,Selçuk rotası üzerinden seyir ettik İzmir otobanında ortalama 145-160 km sürate ulaşarak motorlarımızın hız limitlerini test etme şansı bulduk. İzmir Torbalı dolaylarında hava sıcaklığı 47 dereceye kadar yükseldi. Bu sebeple sürüşü ve sağlığımızı riske atmamak adına planladığımızdan daha fazla mola verdik. Yol güzergahımızda olan Efes Antik Kenti’ni gezme niyetimiz vardı ancak hava çok sıcak olduğu için iptal etmek durumunda kaldık. Konaklama yapacağımız yer olan Önder Kampinge saat 19:30 gibi ulaştık.














    Türkiye Turu'nun 3.günü


    Etkinliğimizin 3.gününde Kuşadası bayimiz Demirler Motor’da rest sürüş aktivitesi ile motor severlerle buluştuk. Güzel ve yoğun bir katılım oldu. Kullanıcıların 2017 modellerimizde en çok merak ettikleri Euro 4, ABS ve Kaydırmalı Debriyaj teknolojilerini bizzat test etme şansını yakaladılar. Yenilenen ürünlerimiz test edenler tarafından tam not aldı diyebiliriz. Test sürüşümüzü 15:30 sonlandırarak Dilek Yarımadası milli parkı girişinde bulunan Zeus Mağarasını görmek için yola çıktık. Birkaç gün önce gerçekleşen elim bir olay sebebi ile mağaranın geçici bir süre ile kapatıldığını öğrendik. Kuşadası merkezi gezdikten sonra konakladığımız Kamp alanına geçtik.












    Türkiye Turu'nun 4.günü


    Etkinliğimizin 4. gününde Kuşadası’ndan Saat 08:00’de hareket ettik. Germencik, Aydın, Çine istikametinde seyrettik. Bu esnada yol boyunca go pro ve fotoğraf çekimleri yaptık. Muğla Yatağan’da bulunan Akbaş Ticaret’te test sürüş etkinliğini gerçekleştirdik. Çevre ilçelerden gelen motor severler ile tanışmak bizleri mutlu etti. Gün başlangıcında ve sonunda anlatımla günü özetleyen kısa videolar çektik. Bu çekimlerin içeriği; ani hızlanma ve yavaşlama ,son hız ölçümü, viraj performans konularını anlatır nitelikteydi. Kuşadası’nda depolarımızı doldurduk. Yatağan’a kadar 150 km boyunca ortalama 120-130 km hız ile seyir ettik. Yatağan’a vardığımızda depolarımızı tekrar doldurduk. Pulsar’lar ortalama 3.6 litre tüketirken , Dominar 400 modelimiz ise 4 litre ortalaması ile yakıt tüketti. Günümüzü 300 km yol yaparak Fethiye’de sonlandırdık.

    Türkiye Turu'nun 5.günü


    Etkinliğimizin 5. gününü Fethiye’de dinlenerek geçirdik ilk dört günün vermiş olduğu tatlı yorgunluğunu tekne turu ile atmayı planladık ancak evdeki hesap çarşıya uymadı gün sonunda daha da yorulmuş olarak konaklama yapacağımız yere yerleştik. Yarın sabah Kaş, Demre, Kemer istikametinde zamanımız el verdiğince tarihi yerleri gezip sahilden bol virajlı ve keyifli bir sürüş hedefliyoruz.











    civanlideli ve polo34 bunu beğendiler.

  3. #23
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ocak 2008
    Şehir
    France
    Motosikleti
    Honda
    Şortlu, tişörtlü ve kaskını bile bağlamayan uzman! sürücüler enteresan olmuş.
    Biz onca yıl motosiklet sürücüsü kardeşlerimizin can güvenliği için bir yerlerimizi yırtalım, bajaj iki fotoğrafla tüm emeği yerle yeksan etsin.
    Oldu mu bu şimdi?
    Metehan07-70, svsmrl, Osm@n ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

  4. #24
    zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mayıs 2016
    Şehir
    Gebze
    Motosikleti
    simson
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şortlu, tişörtlü ve kaskını bile bağlamayan uzman! sürücüler enteresan olmuş.
    Biz onca yıl motosiklet sürücüsü kardeşlerimizin can güvenliği için bir yerlerimizi yırtalım, bajaj iki fotoğrafla tüm emeği yerle yeksan etsin.
    Oldu mu bu şimdi?
    ABS ve kaydırmalı debriyaj var boru mu?Onlar koruyor arkadaşları
    shooter1 ve Metehan07-70 bunu beğendiler.

  5. #25
    uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ocak 2017
    Şehir
    İstanblue
    Motosikleti
    09
    RS200 racing tasarım kategorisinde bana göre en güzel tasarıma sahip motosiklet ama tek sıkıntı 200cc olması. 600cc, 4 silindir, 120-130hp olsa tadından yenmezdi

  6. #26
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2013
    Şehir
    Manisa
    Alıntı zekeriyaimam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ABS ve kaydırmalı debriyaj var boru mu?Onlar koruyor arkadaşları
    doğru diyor abs var düşme kesinlikle olmaz

  7. #27
    MCV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2014
    Şehir
    sivas
    Motosikleti
    150 mcx-Kuba KEE100-RKS Winner200- Hero XPULSE 200
    Yolunuz bu kadar yakından geçerken SİVAS'a da uğrasaydınız keşke...
    Güzel bir etkinlik.

  8. #28
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
    Türkiye Turu'nun 6.günü


    Etkinliğimizin 6. gününde Fethiye’den saat 09:00’da hareket ettik. Kalkan, Demre, Kumluca, Kemer istikametinde bol virajlı yollardan geçtik. Deniz kenarından yaptığımız keyifli sürüşte bizi sadece Kumluca-Kemer arası 10 km lik yeni yapılan mıcırlı yol yordu. Ziftli ve kaygan yolda bol bol arabalardan taş yedik. Binlerce yıllık geçmişe sahip, Likya medeniyetine bir süreliğine başkentlik yapan Patara antik kentini gezdik. Dünya’da bilinen ilk demokratik meclis binası Patara antik kentinde bulunmaktadır. TBMM başkanlığının desteğiyle restore edilen meclis binası ziyarete geçtiğimiz yıllarda açılmıştır. Demokrasinin beşiği diyebileceğimiz topraklarımızı motosikletlerimizle gezmenin tadına varıyoruz. Şuana kadar herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. 47 derecelere varan hava sıcaklıklarında rağmen motorlarımız hiç hararet ışığını yakmadı. Su soğutmanın faydasını bu etkinlikte bizzat yaşayarak gördük. 6. gün rotamızı Saat 19:00’da Konaklama yapacağımız yer olan Antalya’ya ulaştık.

    Etkinlikte takipçilerimizden bazı konularda yoğun soru alıyoruz. Konu başlıkları halinde hepsini bir seferde sürücüler olarak cevaplamak istedik.

    Yakıt Tüketimi;

    Fethiye’de depolarımızı doldurduktan sonra 260 km‘ik yolculuğun sonunda depolarımızı tekrar doldurduk. Yolun genelinde ortalama 90-120 km arası süratle seyrettik. Yakıt tüketimlerimiz Pulsar modellerinde 100 km de 3,4 lt , Dominar modelimizde 100 km de 3,9 lt şeklindedir.

    Gaz Tepkimesi;
    Ani hızlanmalarda gaz tepkimesi bizleri tatmin etti diyebiliriz. Gazı açtığınızda 3 buji, 4 valf ve egzotec teknolojisinin artılarını hızlanmalarda hissediyoruz. Dominar modelimiz torku düşük devirde verdiği için ortalama 90-110 km süratte ani gaz açmalarda canavara dönüşüyor. Vites düşürüp gazı açtığınızda kaydırmalı debriyaj arka lastiği yalpalatmıyor. Özellikle virajlarda vites düşüşüne ihtiyaç olduğunda sürücüye güven veriyor.

    Vibrasyon;
    Titreşim 7500 d/d ya kadar oldukça düşük seviyede. Bu devirden sonra olan vibrasyon ise elciklerde, depoda ve ayak basamaklarında bulunan burçlar sayesinde sürücüyü rahatsız etmiyor. Test sürüşüne katılan motor severlerin doldurduğu anket formlarında vibrasyonun makul seviyede dediklerini gördük. Özellikle Dominar’da maksimum tork olan 35 nm yi 6500 d/d da verdiği için vibrasyonu Pulsar modellerinden daha düşük seviyede diyebiliriz. Vibrasyon Discover ve Boxer modellerimize göre kıyas yapılamayacak kadar düşük seviyede.

    Konfor;
    Konfor olarak Dominar dik oturuş pozisyonu ve rahat-yumuşak koltuğu sayesinde sürücüyü yormuyor. Artçının oturacağı yerde ön koltuk gibi yumuşak. Rs ve Ns modellerimizde de dik sürüş pozisyonu sayesinde bel ağrısı çekmiyoruz. Bu modellerin seleleri biraz sert .Dominar selesi gibi yumuşak yapılsa uzun yolda daha iyi olacaktır.

    Notlar:
    -Dominar ve Ns 200 modellerinin aynaları kısa kaldığı için aynanın bir bölümünde omuzlarımız çıkıyor Biraz daha uzatılmış ayna ile görüş açısı daha iyi yapılabilir.
    -Vites göstermesi eklenmesi gereken bir konu. Sürücü sadece boşu gösteren ekranda vitesin kaçta olduğunu görse işi kolaylaşacaktır.
    -Ns ve Rs modellerimizde Dominar’da olduğu gibi arka tekerde de abs sistemi olsa daha iyi olabilir.
    -Acil durumda ihtiyaç olan 4’lü flaşör eklense sürücü ve yol emniyeti için çok yerinde olabilir.
    -Göstergedeki sinyal uyarı ışığı sağ ve sol olarak ayrı ayrı gösterse ve ebatları biraz büyütülse sürücü daha rahat edebilir.
    -Dominar modelimizin boş ağırlığı 182 kg. Turda yüklerimizle ortalama 230 kg kadar bir yük olmakta. Orta ayaklık park edildiğinde sürücünün işini kolaylaştıracaktır.












    civanlideli ve polo34 bunu beğendiler.

  9. #29
    DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ocak 2013
    keşke 7/24 canlı yayın yapsalardı..

  10. #30
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003


    Bajaj Uzman Sürüş Ekibi​ yarın (20.07.2017 Perşembe) Mersin 4K OTOMOTİV'de...

    20.07.2017 Salı 11:00 - 15:00 saatleri arasındaki etkinliğe tüm motor tutkunları davetlidir!
    civanlideli bunu beğendi.

  11. #31
    Hedef_Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ağustos 2011
    Şehir
    Türkiye
    Motosikleti
    Rx3i Evo
    Organizasyon çok iyi düşünülmüş fakat burada yazılan inceleme yazıları gerçekten çok ilginç yani 3 farklı kullanıcı kullandıkları motorla okadar özdeşleşmişlerki su gibi akıyorlar bu motorun hiç mi bir rahatsız eden tarafı yok bukadar mükemmelmi hadi bir modeli öyle diyelim diğerleridemi aynı mükemmellikte ilginç geliyor bana vessselam.
    (1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO

  12. #32
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003


    Bajaj Uzman Sürüş Ekibi 21 Temmuz Cuma günü Adana Seyhan'da!
    Adres: İnönü Cd. 19 Sk. No: 28 Adliye Karşısı

    21.07.2017 Cuma 11:00 - 15:00 saatleri arasındaki etkinliğe tüm motor tutkunları davetlidir!

    CAMGÖZ BİSİKLET İTH.İHR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.[
    ADRES: İNÖNÜ CAD.19 SOK.NO:28 ADLİYE KARŞISI SEYHAN ADANA
    TELEFON: 0 322 3513366
    FAX: 03223593668

  13. #33

    Üyelik
    17 Aralık 2012
    Şehir
    Ankara
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şortlu, tişörtlü ve kaskını bile bağlamayan uzman...
    Hocam web sayfasında arkadaşların reklam ve halkla ilişkiler uzmanı oldukları açıklanmış. Sürüş teknikleri veya eğitimi uzmanı değiller. Cahil forum abisi modunda "Çok çok yıl kullandım, çok zilyon km tecrübem var" lafı ötesinde bir sürüş becerileri sertifikasyonu veya eğitmenlik yetkisi gösterir ifade veya belge yok. Reklam uzmanı. Çok da şey yapmamak lazım. "Güzel motormuş, satın alalım," denecek geçilecek.

  14. #34
    Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mart 2016
    Şehir
    Antalya
    Yalnız, 90-120 km arası uzun yolda, Pulsar'ların 3,4 lt yakması pek te ekonomik değil gibi geldi bana.

  15. #35
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003






















    Etkinliğimizin 7.ve 8, günü anlatımı;

    7. günümüzde Antalya Serik bayimiz Ersoy Şahinde Etkinliğimizi gerçekleştirdikten sonra şehir içi tur yaptık. Fotoğraf ve drone çekimi için çevre yoluna çıkarak viraj ve hız denemeleri yaptık .Akşam 19:00 gibi çekimlerimizi bitirdikten sonra konaklayacağımız tesise geçtik. Etkinliğimizin Başlangıcından bu yana bizi en çok zorlayan sıcak havanın bakısından kurtulmak adına sabah 06:00 yola çıkmaya karar verdik.

    8. günümüzde sabah erkenden hazırlıklarımızı bitirip saat 07:00 gibi yola çıktık. Gazipaşa ilçesine kadar bol radarlı ve serin bir sürüş gerçekleştirdik. Sürüş ekibi olarak bizleri heyecanlandıran virajlı yolara artık gelmiştik adrenalin yüklü muhteşem manzaralı virajlarda motosikletlerimizin yol tutuşunu, ABS fren sistemini ve Dominar modelimizin Kaydırmalı debriyaj performansını maksimum seviyede deneme şansı yakaladık. Akşam 18:00 gibi Silifkeye geldiğimizde tantuni yemeden olmazdı Tantunimizi yedikten sonra konaklayacağımız tesise geçtik.

    Takipçilerimizin merak ettiği birkaç konuyu da sizlerle paylaşmak istedik.









    Bajaj Uzman Sürüş Ekibi 22 Temmuz Cumartesi günü Hatay Antakya'ya geliyor!
    Sizi de bekliyoruz...

    22.07.2017 Cumartesi 11:00 - 15:00 saatleri arasındaki etkinliğe tüm motor tutkunları davetlidir!

    USLU TİCARET
    Adres: Haraparası Mh. Bankalar Cd. No:54/A


    ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------

    Etkinliğimizin 9. gününe nemli ve sıcak bir mersin-Silifke sabahına uyandık. Motorlarımızı saat 09:00’da hazırlayıp etkinlik yapacağımız 4K Otomotiv bayimize doğru yola çıktık. Silifke’den yaklaşık 70 dakikalık yolculuğumuzun ardından Mersin’e ulaştık. Mersin sahil yolunda girdiğimiz trafik çevirmesinde polislerin etkinliğimizi takip ettiğini söylemesi bizleri oldukça mutlu etti. Etkinliğimiz oldukça yoğun geçti. Motor severlerle bol bol sohbet edip ürünlerimizi anlatma şansı yakaladık. 15:00’de bitirmeyi planladığımız test sürüşümüzü yoğun katılım sebebiyle 16:15’de bitirebildik. Mersin’de tantunimizi yedikten sonra saat 17:00’de konaklama yapacağımız Adana-Çukurova’ya doğru yola çıktık. 80 km’lik yolu otobandan yaklaşık bir saatte kat ederek dinleneceğimiz tesise saat 18:00’de vardık. Gün içerisinde mersin adana otobanında 48 derece sıcak bizleri oldukça terletti. Motorlarımızın su soğutma performansını ölçümleme şansı yakaladık. Hiç biri hararet göstergesini yakmadı.



    Etkinliğimizin 10. Gününe Adana’da başladık. Şuana kadar gördüğümüz en sıcak ve nemli gündü. Günün ilk test sürüşünü Camgöz Motosiklette gerçekleştirdik. Burada oldukça yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Etkinliğimizi saat 16:30’da bitirerek ikinci test sürüş durağımız olan Bilal Özgün Bajaj servisimize doğru Yüreğir’e hareket ettik. Burada da ilgi oldukça fazlaydı. Sıcağa rağmen saat 19:00’a kadar gün içerisinde toplamda 90 kişiyi aşkın motor severe ürünlerimizi tanıtıp test sürüşlerini gerçekleştirdik. Adana’nın misafirperver halkı bizleri oldukça mutlu etti. Saat 20:00 de konaklama yapacağımız tesiste geçerek dinlenmeye çekildik. Yarın saat 08:00’de hareketle otobandan İskenderun, belen rotasını kullanarak Hatay bayimiz Kenan Uslu’ya 11:00’de varmayı hedefliyoruz.






















    24 Temmuz Pazartesi günü Gaziantep Şahinbey'de

    24.07.2017 Pazartesi 11:00 - 15:00 saatleri arasındaki etkinliğe tüm motor tutkunları davetlidir!

    Adres: Üniversite Blv. 23 Nisan Mh. No:267

    Bajaj Uzman Sürüş Ekibi, Dominar400, RS200, NS200 modellerini test etmen ve sorularına cevap bulman için şehrine geliyor!
    polo34 ve civanlideli bunu beğendiler.

  16. #36
    caddeadami1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Haziran 2017
    Şehir
    Hatay/Gaziantep
    Motosikleti
    ???
    Bugün cumartesi mi antakya'da olacaksınız? Yarın pazar günü mü?bir yerde cumartesi yazıyor bir yerde pazar??

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:02 ----------

    Alıntı ekrem ata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bajaj 2 nci etap test sürüşleri devam ediyor.

    Uzman sürüş ekibimizi bugün sabah yola çıkardık. Takriben 21 günde 5000 km yol yapacaklar.

    DOMİNAR 400, PULSAR RS 200, PULSAR NS 200

    2017 model ve Euro4...

    14 farklı noktada test taleplerini de karşılayacaklar.

    Paylaşımlarını sizlerle paylaşacağız.

    Bugün Gönen’de idiler…

    Kendilerine hayırlı yolculuklar diliyoruz…

    Müsait arkadaşlarımızı mutlaka test için bekleriz.

    https://i.hizliresim.com/r2OZPM.png
    https://i.hizliresim.com/y30Lby.png
    https://i.hizliresim.com/vpjnO6.png
    https://i.hizliresim.com/5QDMZj.png
    https://i.hizliresim.com/ZE97va.png
    https://i.hizliresim.com/WQ71lY.png
    https://i.hizliresim.com/6XJP7P.png
    https://i.hizliresim.com/lWOj2X.png
    https://i.hizliresim.com/1gJvPj.png
    https://i.hizliresim.com/bGBD8b.png

    Burada 23.07.2017 pazar yazıyor??? Ama bugün gelip gitmişsiniz :(
    Motosikletin gidebildiği kadar değil, senin sürebildiğin kadardır yol..

    Herkes sürücü olabilir ama herkes şoför olamaz. (Babamın sözü)

  17. #37
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003


    26 Temmuz Çarşamba günü Samsun'da

    26.07.2017 Çarşamba 11:00 - 15:00 saatleri arasındaki etkinliğe tüm motor tutkunları davetlidir!

    ADRES: HANÇERLİ MAH. ÇİFTEHAMAM SOK. NO:2 ILKADIM SAMSUN
    TELEFON: 0362 432 98 00

    Bajaj Uzman Sürüş Ekibi, Dominar400, RS200, NS200 modellerini test etmen ve sorularına cevap bulman için şehrine geliyor!
    civanlideli bunu beğendi.

  18. #38
    plaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ocak 2013
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    Kuba CR1
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şortlu, tişörtlü ve kaskını bile bağlamayan uzman! sürücüler enteresan olmuş.
    Biz onca yıl motosiklet sürücüsü kardeşlerimizin can güvenliği için bir yerlerimizi yırtalım, bajaj iki fotoğrafla tüm emeği yerle yeksan etsin.
    Oldu mu bu şimdi?
    Seni dinlemişler uzmanlar kendi kıyafetlerini test edenlere vermiş galiba . Ne kadar sıcak olursa olsun çıplak motora binmek nedir ya.

  19. #39
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
    Etkinliğimizin 11. gününe Antakya’da başladık. Sabahın ilk saatlerinde katılımcılara bakıldığında yoğun bir gün bizi bekliyor gibiydi .Nitekim tahmin ettiğimiz gibi oldu çok yoğun bir ilgi karşısında en iyi şekilde katılımcıların sorularına cevap verirken ürünlerimizi de en ince ayrıntıya kadar anlatma şansı yakaladık. Bayimizin ilgi, alakası ve hazırlıkları etkinliğimizi şenlik havasında devam etmesine çok büyük bir etken olmuştu. Tüm katılımcıların test taleplerini karşılayabilmek adına etkinliğimizi saat 17:00 gibi sonlandırırken bayimizin sürprizleri devam ediyordu test sürüşüne katılan katılımcılara çekiliş ile 2 adet motosiklet montu, 2 adet kask ve takım eldiven hediye ettik. Keyifli bir günün ardından tatlı yorgunluğumuzu atmak üzere konaklama yapacağımız Antakya’nın ilçesi Samandağ’a doğru yola çıktık yolarda kazı çalışması olduğu için bozuk yollar bizi etkinlikten fazla yormuştu. Nihayet konaklayacağımız ve bir gün sonra izin günümüzü geçireceğimiz tesislere saat 19:00 gibi ulaştık.

    12. günümüzde Hatay Samandağ ilçesinin tarihini keşfetmek üzere saat 11:00 de otelden ayrıldık. Titus mağarası ve beşik mezarları gezdik. Akşamüzeri denize girerek yorgunluğumuzu attık.

    Etkinliğimizin 13. gününe saat 08:00’de motorlarımızı hazırlayarak başladık. Yaklaşık 250 km yolu 4 saatte alarak 12:00’de Gaziantep bayimiz Teknik Motor’a ulaştık. Antep’te yoğun bir ilgiyle karşılaştık. 70 kişiyi aşkın katılımcıya ürünlerimizi tanıtma fırsatı yakaladık. Bayimizin hazırlığı ve etkinlik süresince alanın kalabalığı yorgunluğumuzu unutturdu. Saat 17:00’de etkinliğimizi sonlandırarak Kahramanmaraş Göksun’a 3 saatlik yolculuğunun ardından ulaştık. Yarın 550 km yol yaparak Samsun’a ulaşmayı hedefliyoruz.




















    Bajaj Uzman Sürüş Ekibi 26 Temmuz Çarşamba günü Samsun'da

    26.07.2017 Çarşamba 11:00 - 15:00 saatleri arasındaki etkinliğe tüm motor tutkunları davetlidir!

    ADRES: HANÇERLİ MAH. ÇİFTEHAMAM SOK. NO:2 ILKADIM SAMSUN
    TELEFON: 0362 432 98 00

    Bajaj Uzman Sürüş Ekibi, Dominar400, RS200, NS200 modellerini test etmen ve sorularına cevap bulman için şehrine geliyor!





    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

    Bajaj Uzman Sürüş Ekibi 27 Temmuz Perşembe günü Samsun'da




    Bajaj Uzman Sürüş Ekibi 27 Temmuz Perşembe günü Samsun'da

    27.07.2017 Perşembe 11:00 - 15:00 saatleri arasındaki etkinliğe tüm motor tutkunları davetlidir!

    ADRES: KIZILIRMAK MAHALLESİ FEVZİ ÇAKMAK SOKAK NO 32 BAFRA SAMSUN
    TELEFON: 0 362 5427641

    Bajaj Uzman Sürüş Ekibi, Dominar400, RS200, NS200 modellerini test etmen ve sorularına cevap bulman için şehrine geliyor!
    polo34 ve civanlideli bunu beğendiler.

  20. #40
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul-beşiktaş
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    bravo, işte örnek firma, keşke diğerleri de bu yolla motorlarını tanıtmak isteseler, neyse bu konu gezi kısmında da olabilirdi, içinde motorlar hakkında yakıt tüketimi ve son hızlar gibi önemli tarafsız olduğuna inandığım bilgiler de var, iyi gezmeler olsun şimdiden ...


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)