Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Dominar 400 fiyat düştü "Ekrem amca buraya"

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #81

    Üyelik
    20 Aralık 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Metehan abiye bu konuda hak veriyorum Allah için.
    Bi arkadaşımız var ilk dominor alanlardanmış hatta ilk almış galiba foruma üye şimdi neden bu arkadaş fazla para verdi o zaman.?

    Aynı şey ns200 de oldu. Yani insana koyar sıfır aldığın motor kısa bir süre sonra 2 bin aşağı fiyata satılıyor..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #82
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Alonedark93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan abiye bu konuda hak veriyorum Allah için.
    Bi arkadaşımız var ilk dominor alanlardanmış hatta ilk almış galiba foruma üye şimdi neden bu arkadaş fazla para verdi o zaman.?

    Aynı şey ns200 de oldu. Yani insana koyar sıfır aldığın motor kısa bir süre sonra 2 bin aşağı fiyata satılıyor..
    neredeyse Pulsar alıyodum yine aynı şey oldu..Ticaret de dik duracan aga..bize malın maliyetini yazmış ama bu dalgalanmayı bana açıklayamıyor..biz malı bu fiyattan veriyoruz bayiye ben karışamam nedir..ben Doğu Batı Hondadan yılar önce özel fiyatlarla cbf 150 aldırıyordum millete..sonra Honda TR bi bastı kalayı bunlara fiyat sabitlendi her bayide..ben dahada girmem Bajaj konusuna yazmam da..

    öküzün davarın önde gideni olurum yine bu zatı muhatap alıp cevap yazmam..öküz olmak davar olmak bana uyar en azından etinden sütümden yararlanırlar..Bajajıda her fırsatta yerden yere vururum..fiyatlar değişken güvemeyin derim..bu adamlara fazla kanmayın...biz iki tekerciyiz..dostluğumuz ebedi...yarın bir gün yolda kalırsın kimse koşmaz yine biz birbirimize destek oluruz..kurumsal firma falan bu göz boyamalara kanmayın..onlar için tek önemli olan satış adeddir...gayrısı hikaye...yinede forumdan motorcu kardeşimi kırmam incitmem hiç bir marka kurum vs için...her eleştiriye eyvallah ederim...

  3. #83

    Üyelik
    11 Mayıs 2014
    Şehir
    Muğla/Uşak
    Motosikleti
    Café Racer
    Ücra köşedeki herhangi bir bayiden bu motosikleti 16.000 TL'ye almak mümkün.

    Gidin inceleyin, masaya oturun.
    16.000 TL nakit parayı masaya bırakın, el sıkışın.

    Dominar sahipleri illa ki okuyor bu yazılanları, paylaşın faturaları da bizde görelim.

    18'e alan da var, 16-16.500'e de.

    Bu motosikletlerin kar marjı çok yüksek.

    KTM RC 390 2016 model bir motosikletin Spormoto'ya maliyeti 14.100 TL. O günkü liste fiyatı ise 20999 TL idi. (Aralık 2016)

  4. #84

    Üyelik
    15 Ağustos 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    R25
    Alıntı *Heka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ücra köşedeki herhangi bir bayiden bu motosikleti 16.000 TL'ye almak mümkün.

    Gidin inceleyin, masaya oturun.
    16.000 TL nakit parayı masaya bırakın, el sıkışın.

    Dominar sahipleri illa ki okuyor bu yazılanları, paylaşın faturaları da bizde görelim.

    18'e alan da var, 16-16.500'e de.

    Bu motosikletlerin kar marjı çok yüksek.

    KTM RC 390 2016 model bir motosikletin Spormoto'ya maliyeti 14.100 TL. O günkü liste fiyatı ise 20999 TL idi. (Aralık 2016)
    Doğrudur benelli bile 17 yazdığı motoru satılmayınca 13900 e indirip hala kar edebiliyorlar ise kazığın daniskasını yiyoruz demektir. Yada Yamaha r25 yada 125 liği 20 bin tl vs.. gibi

  5. #85
    127 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ekim 2015
    Alıntı ekrem ata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan bey;

    İfadeleriniz hoş değil. Amca, bey,abi gibi ifadelerin altındaki samimiyeti anlayabilecek kadar hayat tecrübem var. Ama sizin ifadenizdeki dayı ifadesindeki kinayeyi şu anda burada olan 106 kişi de seziyor, anlıyor. Saygı her zaman iyidir.

    Gelelim fiyat konusuna...

    Bu konu başlığı içinde mükemmel yorumlar var ve bu modelin fiyatı iyi mi, kötü mü, alçak mı, yüksek mi sizin ferasetinize bırakıyorum.

    Bir de rahat ol. Yıl sonunda bu modelin 250 cc üzeri tüm modeller içinde ilk 3'de ya da en başta olacağını inşallah paylaşırım.

    Akşam üstü bir bayimizden gelen 3 adet dominar 400 satış haberini de paylaşayım.

    Biz çok şükür sabırlıyız ve bu modelin nereye geleceğini az çok tecrübemizle anlayabiliyoruz. Euro3-euro4 farklarını, bu cc üzerinde 250 cc gibi bir ötv yükü olsa idi 15.000 tl parekende fiyatı olacağını da ayrıca hatırlatayım.

    Pulsar ns 200 2017 yılının en çok satan 2 nci modeli olduğunu da söyleyeyim. Yıl sonunda inşallah onu da paylaşırım.

    Bajaj fiyat/performans ürünleri sektöre sürmeye devam edecektir. Keşke ticaret bu kadar kolay olsa idi. Bajaj'ın fiyatlarının avantajını tüm modeller euro4 olunca daha iyi anlayacağız.

    Tarzım olmayan bir açıklama yazdım ama size de tavsiyem daha saygılı olun. Sadece tavsiye...

    Selamlar...

    https://i.hizliresim.com/okOkJX.png
    Alanlardan biri de benim gri ceketli olan.

    Motoru bugün öğlen gidip aldım. Hatta gidiş yolunun filan da videosunu çektim bi 5 dk lık bir video hazırlarım. Lacivert tercih ettim ve motoru bugün 1.30 saat test ettim iş yüzünden çok test edemedim. Levent trafiğinde motor bana mısın demedi. Ne titreşim ne de ısınma hissetmedim motorda. Yüksek devire çok çıkmadım rodajda olduğu için ama illa ki biraz titreşim olacaktır. Ama şuan ki kullanımıma bakacak olursak 120-130 gibi hızlarda 6. viteste titreme olmadan gider bu motor çok rahat bir şekilde. 4. viteste 70-80 de sıfır titreşim ile sürdüm motoru. Ayrıca egzoz sesi çok hoşuma gitti küçük NC gibi bir sesi var. Şahsen kaliteli bir egzoz firması bu motora egzoz üretse sesi R25 den filan bin kat iyi çıkar tahminimce. R25 gibi cırtlak çıkmaz sesi.

    Arkadaşlar denemeden milletten duyduğunuz laflarla burda gelip artizlenmenin derdi yok. Boşu boşuna kendinizi yorarsınız.

    Videoyu haftasonuna hazırlayıp buraya da atarım.

    Fiyatlandırma konusunda şahsen bende laf ederdim 18 e aldığım motorun 1000 tl ucuza verildiğini görseydim. Bu konu da 18 verenlere bence bakım hediyesi filan yapılması lazım. En az 2 adet bakım.
    Duke 200 ABS
    Steam ID : DaniCalifornia * Origin : DaniCaiifornia * PSN ID : DaniCaliforniaTR

  6. #86

    Üyelik
    12 Mart 2016
    Şehir
    İstanbul/Artvin
    Motosikleti
    Pulsar 200NS-Yamaha R25-Xmax 250-Fz6 Fazer
    japonların türkiye satış müdürü kim onu kimse bilmezken , bir sorunda kolay muhattap bulamazken burda bir motosiklet sitesinin forumunda konu açtığınızda Bajaj'ın türkiye satış müdürü bizle muhattap olup cevap veriyor , yolda markasına ait motor sahibi ile tanıştımı bakımını hediye ediyor.. Ben x marka japon bir markanın bırakın türkiye satış müdürü ile iletişim kurmayı daha çağrı merkezine bile ulaşamadım cevap vermiyorlardı telefona ) kabul edin , kullanın . Kullanmadan yorum yapmayın.
    Motoruna eşşek gibi binen yağ su koymayan ahmet diyor ki bajaj kötü servisten çıkamıyorum. Sonra gelip ahmetten duyup bajaj şöyle böyle diye kuru sıkı yapmayın abilerim kardeşlerim. Ben düzgün nazik kullanırım bakımlarını eksik etmem. Mondial'dende memnun kaldım , bajajdanda memnun kaldım , symdende memnunum.

  7. #87

    Üyelik
    20 Mart 2017
    Ekrem bey ,

    Bajaj tarzı degil bajaj daha çok sürümden kazan ma metodojisine gidiyor Çok yap ucuza yap çok sat ...

    Hal böyle olunca Nish ürünler yapmıyor, çünkü üretim velsefesi böyle değil.
    Yine sormak istiyorum tel jantlı dominar bloguna sahip bir endruo yapma ihtimalleri var mı ? Dünyada çok satmayacagı için bu topa gireceklerini sanmıyorum...En azından piyasa ya sunacakları bir prototip ürün var mı?Bilgi paylaşırmısınız

    Teşekkürler,

    Form ahalisine;
    Bazıları Dominar ın racing tiplisi gelir mi diye sormuş daha önce o konuda yazdım görmeyenler için tekrar yazayım...

    Bajaj Pulasar RS ciddi bir ticari hata yaptı görünen o ki bundan da çok iyi ders almış ödevine çalışmış.
    Hatası neydi nerdeyse bire bir aynı motor özeliklerine sahip iki motor u aralarında iki üç bin tl fiyat farkı ile satmaya çalıştı.
    Tabi tüketici yaklaşımı bunlar nerdeyse aynı giidyor ,aynı yakıyor, aynı hızlanıyor neden iki üç bin tl fazla vereyim ki oldu..

    Bu hatasından ders alan bajaj dominar daha naked karakterli yaptı Merak etmeyin illa ki aynı motor blogunun Racing yapacak ve çok kısa zamanda piyasa ya sürecektir ama Pulsar RS yaptıgı hatayı yapmayacaktır , o gelecek motor 40+(plus)HP olacaktır,

    Böylelik ile ne olacak ?
    **Racing fazla veren adam goncumayacak ben fazla verdim fazlada gidiyorum diyecek.
    **Naked cide ben daha alt devirlerde torkluyum şehir içinde çok rahatım daha ekonomigim diyecek , bu racing karekterli değil diyecek mutlu olacak..
    **Ürünler arasında net ayrım oldugu için ürünler bir birinden müşteri çalmayacak . (şöyle anlatayım NS getirdin toplamda yılda 8000 bin satıyor üzerine RS getirdin NS7000 sattı RS 1000 satıysa RS ticari olarak zarardır... siz R25 den veya CBR2500 den pay almamışsınız kendi malınızdan pay almışsınız demektir)

    Bu hatasından ders alma bile akıl kulandıklarını bu firmanın önün açık oldugunu gelecekte çok daha gelişecegini gösteriyor,
    sarpgray, nuwanda324 ve bursalıali bunu beğendiler.

  8. #88
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul-beşiktaş
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı yusufkalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorsuz sokak görmekden iyidir be abi.
    olumsuz anlamda her yer bajaj dolar demedim, olumlu anlamda dedim sokaklardaki motor sayısının artması lazım, benellinin tntleri de son zamanlarda fiyatları sabit kalınca yok sattı biliyorsunuz, bunda da aynı durum yaşanabilir, Japonlar rakamları gazlar, bunlar sabit kalır ve her yer yine bajaj dolar demek istedim

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------

    Alıntı 127 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiyatlandırma konusunda şahsen bende laf ederdim 18 e aldığım motorun 1000 tl ucuza verildiğini görseydim. Bu konu da 18 verenlere bence bakım hediyesi filan yapılması lazım. En az 2 adet bakım.
    bu güzel fikir, belki bir adet bakım gönül alma gibi olmalı ...
    bursalıali bunu beğendi.
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

  9. #89

    Üyelik
    23 Mayıs 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar200NS-MT25-Honda NC750X
    dün öğleden sonra 2017 pulsar almış biriyle karşılaştım. ben de bayramdan önce 2017 pulsar aldım. arkadaşın motoru henüz 500 küsür kmde. benim motorum 1250 kmde. ayak üstü öyle kısa bi muhabbetten sonra ikimiz de yolumuza çıktık. arkadaş henüz 500 küsür kmde rodajda olan motoruyla öyle bi basıyordu, öyle bi devirli kullanıp bağırtıyordu ki motoru tahminimce bi süre sonra motorum contasından yağ sızdırıyor pulsar kötü motor diyecektir orada burada. ben 1250 kmde olan motorumla 7 deviri geçmiyorum adam 8 9 dan aşağı inmiyor
    bursalıali bunu beğendi.

  10. #90
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul-beşiktaş
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    baştan 16 denseydi belkide bende alacaktım..gittik ncye bilmem kaç para bayıldık...şimdi sırf bu kafa karışıklığı yüzünden belki bir müşteri kaçırdınız ...ne gerek var..kızıyorum size...ya baştaki fiyatı koruyacan ya kuyruğu dik tutacan...yan yattı çamura battı bayi düşürdü ben bilmem deyip sıyrılmak en kolayı...
    yahu patron yine aristokrat motor almışsın inazuma'dan akıllanmadın galiba yahu nereden çıktı 750cc, ne gerek vardı vergisi, parçası vs...

    geldik gidiyoruz yaş geçmeden binmiş mi olayım dedin, cbf ne oldu, sen onun fahri temsilcisiydin
    bursalıali bunu beğendi.
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

  11. #91
    abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ağustos 2013
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neredeyse Pulsar alıyodum yine aynı şey oldu..Ticaret de dik duracan aga..bize malın maliyetini yazmış ama bu dalgalanmayı bana açıklayamıyor..biz malı bu fiyattan veriyoruz bayiye ben karışamam nedir..ben Doğu Batı Hondadan yılar önce özel fiyatlarla cbf 150 aldırıyordum millete..sonra Honda TR bi bastı kalayı bunlara fiyat sabitlendi her bayide..ben dahada girmem Bajaj konusuna yazmam da..

    öküzün davarın önde gideni olurum yine bu zatı muhatap alıp cevap yazmam..öküz olmak davar olmak bana uyar en azından etinden sütümden yararlanırlar..Bajajıda her fırsatta yerden yere vururum..fiyatlar değişken güvemeyin derim..bu adamlara fazla kanmayın...biz iki tekerciyiz..dostluğumuz ebedi...yarın bir gün yolda kalırsın kimse koşmaz yine biz birbirimize destek oluruz..kurumsal firma falan bu göz boyamalara kanmayın..onlar için tek önemli olan satış adeddir...gayrısı hikaye...yinede forumdan motorcu kardeşimi kırmam incitmem hiç bir marka kurum vs için...her eleştiriye eyvallah ederim...
    Özet budur, burda kimse birbirine düşman değil şayet motorcuysak, bizim şahıslarla işimiz yok, bişeyi körü körüne savunan zihniyeti gömmeye gerek var.
    Daha dün yolda gidiyorken yanımda fıtırırıtt diye stop eden pulsarcı arkadaş. yalanım varsa motora binemeyim. sana da selam olsun
    bursalıali bunu beğendi.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

  12. #92
    TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Temmuz 2006
    Şehir
    İstanbul / Kartal
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Daha ne kadar uzayıp gidecek bu konu bilmiyorum ama , cidden tatsız bi hale geldi. Bende fiyatı 18.000 den alanlardanım, ama bunda ne benim ne bayinin nede Bajaj ın sucu var. Bu para benim cebimden çıktı ise , ben bu rakama razı olmusum demektir. Ha sonradan fiyatının düşmesi tabiki moral bozukluğu oldu ama artık geri dönüş varmı ? Yok.. Ekrem abi'den bizim gibi bayinin en yüksek karina denk gelmis kişiler icin gönül almaca ufak aksesuarlar taleb ettik ama, cvp alamadık can sağlığı olsun.

    Yukarda bir arkadaş yazmıs, ona çok hak verdim. 54 yaşında ve evladı yaşında insanların aktif olduğu tüm portallarda herkese elinden geldiği kadar cvp yazmaya çalısan bir satış müdürü kendisi. 4 japondan veya egzotik diğer markalardan böyle biseyi yıllardır bu forumlar görmedi. Fazla yüz göz olduğu icinmi yanlış yapıyor acaba ? Neticede Bajaj ın sahibi değil kendisi. Ara ara bende sitem ediyorum biraz daha kollaması icin kullanıcılarını ama, bu kadarda üstüne gitmeniz yanlıs.
    engin_deniz, sheriff87 ve Cevdet61 bunu beğendiler.

  13. #93
    engin_deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    street triple rs
    arkadaşlar şahsi fikrimdir.
    ekrem ata'nın kıymetini bilmemiz gerek. nedeni çok basit 4 büyük japondan muhatabınız olan dilediğiniz zaman ulaşabildiğiniz yazabildiğiniz danışabildiğiniz kimler var ? cevap veriyorum = KİMSE
    soru da cevapta bence gayet yeterli...
    bir insanın her hareketini, her kararını beğeneceksiniz diye bir kural kaide yok... bence ekrem abimizi eleştirirken biraz bunları göz önünde bulundurmalıyız.

    dipnot: bajaj kullanıcısı değilim, marka fanatiği hiç değilim..
    sheriff87 bunu beğendi.

  14. #94
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mart 2006
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Güzel başlık. Meraka sevk etti beni. Bakayım dedim, Hindistan fiyatı neymiş şu meretin.

    Bakmaz olaydım..

    http://www.bajajauto.com/BajajDomina...400/price.html

    Gördüğünüz üzere 155.215 Hint rupisi. Ex-Showroom fiyatı. Yani vergisi, bayi karı her şey dahil. Yani 2408 dolares amerikanyos. Yani aur maniyle 8600 TL civarı



    Öpücük

  15. #95
    rollcycle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Haziran 2015
    Şehir
    İstanbul City
    Motosikleti
    R1250GS ADV
    bajajın fiyatı neyse.. sonuçta getiren firma maliyet hesabı yaparak getiriyor.. ama önce 18 e satıp sonra fiyat düşmesi zaten hiç bir ahlaka sığmaz. bukadar büyük bir firma ararsın o bayiyi malı geri çekersin. ben şahsen üzüldüm. burda hak var. 300 500 neyse fiyat düşürüp satılması hoş değil derhal el atılması gerekiyor

  16. #96
    caddeadami1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Haziran 2017
    Şehir
    Hatay/Gaziantep
    Motosikleti
    ???
    Şu ekrem abimizin buraya gelip bu konuya yorum yazması bile beni bajaj markasına fazlasıyla yakınlaştırıyor. Honda , Yamaha servisi olsun satış yerleri olsun adamlar suratına bile bakmıyor çünkü isim yapmışlar . Onun rahatlığı var. Bayide serviste suratına bakmayan adam nerde forum sitesinde yorum atan adam gibi adam nerde. Euro4 nerde euro3 nerde. Arkadaşlar artık bırakın şu japon sevdalılığını. Biz Türkler olarak her zaman en pahalısı en iyisidir kafasından çıkamıyoruz. Sahibinden e giriyor adam sıralama>en pahalıdan ucuza diye yapıyor .. böyle motosiklet bakılmaz böyle araştırılmaz

  17. #97
    Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Aralık 2014
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    Pulsarda da aynı şey oldu.önce fiyat düştü sonra yükseldi.Tekrar düştü.Dominarda da öyle olacak.
    bursalıali bunu beğendi.

  18. #98

    Üyelik
    14 Şubat 2016
    Motosikleti
    Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
    Dominar iyidir hoştur, parası çoktur azdır muhabbetine girmiyorum.
    Bajaj'ın açıklamaları çok amatör, bakkal işi.
    İlk çıktığında Hindistan'da her şey dahil fiyatı 8500tl olan motorun 18000'e satılmasına çok dedi herkes, açıklama olarak da "ötv KDV yüzünden hep, lansman fiyatı, valla daha ucuza olmaz" dendi.
    Bayiler fiyatları düşürmeye başladı 17.5, 17, Bajaj bu bayilerin kulağını çekti. 1 hafta sonra tekrar 17, 16.5 oldu.
    Bajaj tekrar açıklama yaptı, "bayilerin kar oranı %8, kendileri kardan kısarak satış yapıyor"
    E iyi de 18000'den %8 düşsen 16560tl yapıyor. Bayiler 60tl için mi riske giriyor, zararına mi satıyor?
    Bakalım haftaya ne açıklama yapacaklar.

  19. #99
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    05 Ağustos 2007
    Şehir
    lubnatsi
    Motosikleti
    z1000e kesik.
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neredeyse Pulsar alıyodum yine aynı şey oldu..Ticaret de dik duracan aga..bize malın maliyetini yazmış ama bu dalgalanmayı bana açıklayamıyor..biz malı bu fiyattan veriyoruz bayiye ben karışamam nedir..ben Doğu Batı Hondadan yılar önce özel fiyatlarla cbf 150 aldırıyordum millete..sonra Honda TR bi bastı kalayı bunlara fiyat sabitlendi her bayide..ben dahada girmem Bajaj konusuna yazmam da..

    öküzün davarın önde gideni olurum yine bu zatı muhatap alıp cevap yazmam..öküz olmak davar olmak bana uyar en azından etinden sütümden yararlanırlar..Bajajıda her fırsatta yerden yere vururum..fiyatlar değişken güvemeyin derim..bu adamlara fazla kanmayın...biz iki tekerciyiz..dostluğumuz ebedi...yarın bir gün yolda kalırsın kimse koşmaz yine biz birbirimize destek oluruz..kurumsal firma falan bu göz boyamalara kanmayın..onlar için tek önemli olan satış adeddir...gayrısı hikaye...yinede forumdan motorcu kardeşimi kırmam incitmem hiç bir marka kurum vs için...her eleştiriye eyvallah ederim...
    ZMOTO mesela senin için ideal olmalı adamlar yıllardır DİMDİK duruyor.

    Not: Eleştri yapmana lafım yok ama yumruk atamayacak adama vurulmaz. Spataküs olmak için seçtiğin hedef yanlış.

  20. #100

    Üyelik
    20 Aralık 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı enescanatar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün öğleden sonra 2017 pulsar almış biriyle karşılaştım. ben de bayramdan önce 2017 pulsar aldım. arkadaşın motoru henüz 500 küsür kmde. benim motorum 1250 kmde. ayak üstü öyle kısa bi muhabbetten sonra ikimiz de yolumuza çıktık. arkadaş henüz 500 küsür kmde rodajda olan motoruyla öyle bi basıyordu, öyle bi devirli kullanıp bağırtıyordu ki motoru tahminimce bi süre sonra motorum contasından yağ sızdırıyor pulsar kötü motor diyecektir orada burada. ben 1250 kmde olan motorumla 7 deviri geçmiyorum adam 8 9 dan aşağı inmiyor
    Hala aynı muhabbetler.
    Şu rodaj muhabetini o kadar abartıyorsunuz ki.
    Rodajdaki motoru üst limitte kullanarak yağ sızdırma olayı nerde görülmüş,kimden duyuyorsunuz böyle şeyleri.??

    Yanlış tahmin o yanlış..


    REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)