Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motosiklet Kampanyaları Ve Modeller..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Motosiklet kampanyaları

    Yeni bir motosiklet almayı düşünüpte karar veremiyorsanız bu haber tam size göre. Motosikletin ünlü markaları kampanyalarını bir bir açıklıyor. Önceliğiniz güvenlik mi yoksa performans mı? Kararınızı verdikten sonra dünyanın birbirinden şık motorlar çeşitli kampanyalarla sizleri bekliyor.

    500cc ALTINDA İLK BMW ROADSTER

    Tek silindirli, düşük ağırlıklı, güçlü dinamik performanslı BMW G 310 R, Temmuz ayı itibarıyla showroomlarda olacak ve standart donanım motosikletler 25 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Kelimenin tam anlamıyla pratik olan bu araç, hem şehir içi hem de kırsal yollarda dinamik performans ve konfor sağlamak üzere gerekli olan her şeyi sunuyor. BMW G 310 R, bu temel özellikleri, BMW Motorrad için yeni olan bir kapasite segmentine taşıyor. Olağanüstü düzeyde düşük yakıt tüketimi, rahat ve konforlu oturma konumu sayesinde, uzun yolculuklarda da öne çıkıyor.



    Tamamen yeni tasarlanan ve özellikle dünya pazarı için tasarlanan G 310 R, çeşitli kalitedeki yakıtlarla çalışabilir, tüm emisyon standartlarını ve yerel gereklilikleri karşılıyor. Ayrıca tipik BMW premium havasını 500cc altı segmentine taşıyor. G 310 R, BMW S 1000 R gibi atletik aile üyeleriyle belirgin bir görsel benzerliğe sahip.
    Yeni G 310 R'ın merkezinde, dört supaplı, iki adet üstten çift eksantrike sahip, elektronik yakıt enjeksiyonlu tamamen yeni 313 cc
    sıvı soğutmalı tek silindirli motor yer alır. 131 cc'lik kapasite, 80 mm'lik çap ve 62,1 mm'lik stroktan kaynaklanıyor. 9.500dev/dak'da 34 bg. (25 kW) çıkış gücü ve 7500dev/dak'da 28 Nm maksimum tork üretimi ile yeni G 310 R'ın motoru, DIN'a göre 158,5 kg düşük boş ağırlık ile oldukça dinamik bir ortaktır.

    Yeni BMW G 310 R'ın öne çıkan diğer özelliklerinden bazıları şunlar: Yüksek seviyede sürüş dengesi, hassas gidon tepkisi ve mükemmel kullanım için sağlam çelik borulu şasi, ters çatal ve uzun salıncak kolu. Önde 110/70 R 17, arkada 150/60 R 17 lastikler. Standart sunulan ABS ve yüksek performanslı fren sistemi. Sofistike ergonomi ve çok işlevli gösterge paneli. Yalnızca 785 milimetrelik düşük sele yüksekliği. BMW Motorrad tarafından Münih'te geliştirilmiştir ve TVS Motor Company ile işbirliği içinde Hindistan'da üretiliyor. BMW Motorrad'a özel bireysel olarak uyarlanmış opsiyonel aksesuarlar bulunuyor.

    GÜVENLİ SÜRÜŞ GÜVENLİ DURUŞ KYMCO

    Asi ve karizmatik duruşu ile gücünü fazlasıyla hissettiren yeni Downtown 350i ABS, ister kısa mesafe ister uzun mesafe tüm yolculuklarda beklenen tüm performansı fazlasıyla size sunmaya hazır. Yeni Downtown 350i ABS, 321 cc motor hacmi, sıvı soğutmalı 4 zamanlı motor yapısı ile maxi scooter segmentinde adından oldukça söz ettirecek.



    Yüksek koruma özellikli fren sistemi ile de güvenilir ve güçlü yapısını bir kez daha ortaya koyan Downtown 350i “ABS” fren sistemi ile de daha güvenli duruşlar sağlıyor. Motosiklet iki kaskı taşıyabilecek kapasitede geniş sele-altı bagajı ve sol ön panelde cep telefonu şarj etmek için 12V çakmaklık yeri sunuyor.

    PIAGGIO VADE FARKSIZ 12 TAKSİT

    Avrupa'nın 1., dünyanın en büyük 4. motosiklet üreticisi Piaggio Group'un yeni Türkiye Distribütörü olan ve Doğan Holding bünyesinde faaliyete geçen Trend Motosiklet Pazarlama A.Ş. tarafından satış ve satış sonrası hizmetleri yürütülen Vespa, Piaggio, Moto Guzzi ve Aprilia markalarının sunduğu yaşam stiline sahip olmak haziran ayına özel fırsatlar sunuyor



    30 Haziran tarihine kadar uygulanan cazip satış koşulları ile Vespa, Piaggio, Moto Guzzi ve Aprilia modellerinde Bonus, World, Finans ve Axess kredi kartlarına müşterilere özel vade farksız 12 taksit imkanı sunuluyor.

    PERFORMANS VE GÜÇ; HARLEY DAVİDSON

    Dünyanın efsanevi motosiklet ve motosiklet aksesuarları markası Harley-Davidson, beklentileri yeniden belirlemek üzere 2017 model Street Rod tasarladı. Dark Custom tarzının getirdiği güçlü görünüm flat-track çelik dokunuşuyla tamamlanıyor.



    Orta siklet muscle motorsiklet, Vivid Black, Charcoal Denim ve Olive GoldStreet 3 farklı renk seçeneğiyle Street Rod Dark Custom tarzının maksimum seviyede yansıtılmasını sağlıyor. Street Rod modelinin sıvı soğutmalı, tekli OHC (Üstten Çift Eksantrik) 8V 60° V-Twin High Output Revolution X 750 motoru, 4000 rpm'de maksimum tork ve 8750 rpm'de maksimum güç ile Street 750 modeline göre yüzde 18 daha fazla güç ve yüzde 8 daha fazla tork üretiyor.

    Daha hızlı bir dümenleme için ise çatal eğimi 32 derece ile 27 derecede sabitlenen Street Rod'un ileri yönde görüş açısını artırmak için sele yüksekliği 765 mm'ye çıkarılmış.

    YENİ SUZUKİ V-STROM 650 ABS

    Suzuki V-Strom ailesinin bu üyesi satışa sunulduğu 2004 yılından bu yana hayran kitlesini günbegün artırarak sınıfının en başarılı modellerinden biri haline geldi. Son olarak 2011 yılında yenilenen V-Strom 650 satışa sunulduğu 2004 yılından bu yana tüm dünyada 172 bin 300 adetlik bir satış performansına imza atan V-Strom 650, tamamen yenilenmiş haliyle birlikte çok daha keyifli bir sürüş vaat ediyor. Güncel haliyle tasarım olarak ağabeyi V-Strom 1000 ile benzer bir görünüme kavuşan V-Strom 650, Euro4 emisyon standartlarına uyum sağlıyor.



    Önceki modelden miras alınan dengeli ve konforlu sürüş pozisyonu uzun mesafeli sürüşlerde maksimum konfor ve günlük kullanımda kolaylık sağlarken, aşağıya doğru inceltilen depo sayesinde kolay ayak erişimi ve diz kavrama sunuyor. Modern teknolojinin bütün nimetlerinden yararlanan 645 cc hacimli motor 8.500 d/d'da 70 HP güç ve 6.500 d/d'da 62 Nm tork üretiyor. Yenilenen dört zamanlı, 90-derece açılı V-twin DOHC motorun daha akıcı ve keyifli bir sürüş sunmak üzere alt ve orta devir tork üretimi geliştirilmiş.

    Gösterge paneli büyük analog devir göstergesi ve dijital LCD ekran olmak üzere iki bölümden oluşuyor. Beyaz arka aydınlatmasıyla gece sürüşlerinde okunabilirliği artırırken parlaklığı ayarlanabilen LCD ekranlı göstergede; kilometre göstergesi, ikili günlük kilometre sayacı, vites konumu, soğutma sıvısı ve hava sıcaklıkları, akü voltajı, kalan yakıtla sürüş menzili, ortalama yakıt tüketimi, anlık yakıt tüketimi, çekiş kontrol modu, yakıt göstergesi ve saat gibi bilgiler içerirken bunlara donma uyarısı göstergesi, dönüş sinyalleri, uzun far, boş vites, yakıt enjeksiyonu, ABS, TC (Traction Control-Çekiş Kontrol Sistemi ) ve su sıcaklığı da dahil edilmiş.

    DİKKATLER ONUN ÜZERİNDE: CF MOTO 150 NK

    CF Moto 150 NK'nın, dayanıklı kafes şasi yapısı ve mükemmel bir frenleme sağlamak için ön/arka fren sisteminde kullanılan disk fren sistemi ile güvenlik artırılmış. 4 zamanlı, sıvı soğutmalı, 149,4 cc motor hacmi ile sürüş keyfi sağlanırken, yakıt sisteminde kullanılan BOSCH EFI sistemi ile de gaz tepkileri ayarları ile düşük yakıt tüketimi sağlanıyor.



    150 NK'yı diğerlerinden ayıran bir önemli detay ise; iki farklı sürüş modu. Yolculuklarda gücün tamamen sende olduğunu ve yol durumuna göre ayarlanan Ekonomi-Sport modu özelliği sınıfının ilkleri arasında. 150 NK'da, LED DRL (gündüz sürüş farı) kullanılarak trafikte fark edilirliği artırılyor, tüm hava koşullarında karşıdan gelen araç tarafından farkındalık sağlanıyor.

    HEDEFİ EURO4 İLE LİDERLİK; BAJAJ

    Dünyanın en büyük motosiklet üreticileri arasında yer alan ve Türkiye distribütörlüğü Kuralkan Motorlu Araçlar Üretim Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından yürütülen Bajaj, Türkiye'de Euro4'e geçen ilk ve tek marka olarak, 14 ili kapsayan bir roadshow gerçekleştirdi. Bajaj, üst segment motosikleti “Dominar 400”ün lansmanı ve test sürüşü aktivitesi ile “Pulsar” motosiklet tutkunlarını da bir araya getirdi.



    Kuralkan Motorlu Araçlar Genel Müdürü Ekrem Ata, “Bajaj markasıyla Türkiye'de üçüncü yılın sonunda yüzde 13'lük pazar payına ulaşarak, vitesli grupta tüm markalar içinde dördüncü sıraya yükseldik. Bajaj yıllık 4 milyon Adetlik üretimiyle dünyanın üçüncü büyük motosiklet üreticisi unvanını taşıyor. 5 kıtada 62 ülkede satış yapan Bajaj, bunun 35'inde de lider durumda. Kuralkan Holding olarak, Türkiye'deki çıtamızı 2017 yılında daha yükseğe çıkararak, vitesli motosiklet grubunda yüzde 20-25 aralığında bir konuma gelerek pazar liderliğini hedefliyoruz. Tüm yeni modellerimiz ve iddiamızı en üst seviyede ortaya koyan Dominar 400 ile amacımız tüm Türkiye'de liderliğe yükselmek” dedi.
    Euro4 standardının özellikle frenleme konusunda oldukça iddialı olduğunu ifade eden Ekrem Ata, “Euro4 2017 yılında tüm motosikletlerde uygulanması gereken bir Avrupa standardıdır. Süreç bir yıl daha uzatıldı ancak Bajaj 2018 yılını beklemeden tüm modellerinde bu standarda geçmiştir” diye konuştu. Euro4 teknolojisine dahil olan; ABS, Full Enjeksiyon, OBD1 ve Yakıt Buharı Koruma Sistemleri ile sokakların asi çocuğu yeni Pulsar NS200, RS200 ve NS160 ile “adventure naked” sınıfının iddialı modeli Dominar 400 bayilerdeki yerini aldı.

    ‘İYİLERİN EN İYİSİ’ YAMAHA XSR900

    Tasarım dünyasının geleceğini şekillendiren, dünya çapında verilen en kapsamlı ve en prestijli tasarım yarışması olarak gösterilen Red Dot tarafından bu yıl “İyilerin En İyisi” seçilen XSR900, motosikletle sürüş kültürünün bir hobi olarak yerleşmiş olduğu gelişmiş pazarlardaki, “geleneksel” tarzda bir motosikleti tercih eden sürücüler için tasarlandı. Aynı zamanda bu ödül, XSR900 modelinin “En iyi 100 Tasarım”, “Auto Color 2016 Özel Ödülü”, “JIDA Tasarım Müzesi Seleksiyonu 18” ve “iF Tasarım Ödülü”nün ardından gelen beşinci tasarım ödülü oldu. Ayrıca marka orijinal TMAX modeliyle Maxi Scooter hareketini başlattığı günden beri Sport Scooter segmentinin hakimi…



    TMAX'in dinamik DNA'sının tasarımında büyük rol oynadığı ve Euro 4 uyumlu 300cc motor hacmine sahip yeni X-MAX 300, satışa sunuldu. Üst düzey özelliklere sahip olan yeni X-MAX 300'ün üretiminde kullanılan en son teknolojilerden biri de Akıllı Anahtar kontak sistemi. Euro 4 uyumlu olan yeni 300cc motor hacmi; önceki 250cc tasarımına göre daha iyi hızlanma ve daha yüksek azami hız sunarken yakıt tüketimini azaltıp daha akıcı ve iyileştirilmiş bir sürüş keyfi sağlıyor. Öte yandan Yamaha Motor Türkiye'nin düzenlediği ve finalinde bir kişinin NMAX 155 kazandığı “NMAX Benim Olacak”yarışması sonuçlandı.

    İstanbul'da düzenlenen keyifli, bir o kadar da zorlu etapların yer aldığı yarışma sonunda Mustafa Çağdaş Çatlıoğlu NMAX 155'i kazandı.

    HONDA’DA TEMMUZ SONUNA KADAR AVANTAJ

    Dünyanın en büyük motosiklet üreticisi Honda, CBF150 modeli için başlattığı kampanyalara gösterilen büyük ilgiden dolayı temmuz ayı sonuna kadar devam etme kararı aldı. Temmuz ayı sonuna kadar geçerli kampanya kapsamında Honda, müşterilerine 2 farklı seçenek sunuyor.



    Taksit ile CBF 150 sahibi olmak isteyen müşteriler, 12 taksitte yüzde 0 faiz fırsatından yararlanıyor. Peşin almak isteyen müşteriler ise toplamda 400TL'lik indirimden faydalanarak, CBF 150 sahibi olacaklar. Öte yandan Honda Motosiklet, Türkiye'de supersport model motosikletlerin kullanımının yaygınlaşması, pist sürüşlerinin hazzı daha güvenli ve bilinçli bir şekilde motosikletseverler tarafından deneyimlenebilmesi için Motoron Riding Academy ile işbirliği yaptı. Honda CBR1000RR ve CBR1000RR SP modelleri ile pist sürüş eğitimi almak isteyen herkes pist sürüş eğitiminden yüzde 30 indirimli olarak faydalanabiliyordu.

    Honda Motosiklet bir ilke imza atarak yeni CBR1000RR sahiplerinden gelen yoğun talep üzerine, müşterilerine yepyeni bir ayrıcalık sağladı. Bundan böyle yeni CBR1000RR ve CBR1000RR SP sahipleri kendi motosikletleri ile katıldıkları bir gün boyunca süren eğitime yüzde 50 indirimli (KDV dahil 300 Euro) sahip olabilecekler.

    http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi...alari-1904807/
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    vdeger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ağustos 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Intruder C800
    Hachiko hocam eline sağlık, faydalı bir yazı olmuş. Sadece, bir cruiser kullanıcısı olarak "PERFORMANS VE GÜÇ; HARLEY DAVİDSON" başlığını okuduğum anda yüksek sesle kahkaha attım. Bizim aletlerde olmaz o dediklerin

  3. #3
    gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ağustos 2016
    Şehir
    istanbul
    Xsr da maşallah erik gibi .

  4. #4
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Alıntı vdeger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hachiko hocam eline sağlık, faydalı bir yazı olmuş. Sadece, bir cruiser kullanıcısı olarak "PERFORMANS VE GÜÇ; HARLEY DAVİDSON" başlığını okuduğum anda yüksek sesle kahkaha attım. Bizim aletlerde olmaz o dediklerin
    Ya onu bile yanlış yazmışlar hatta görselleri yanlış koymuşlar editleyip koydum :D
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)