Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

HONDA SERVİSLERİ (EN İYİ)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    09 Şubat 2017
    Motosikleti
    HONDA CBR 250 R
    ŞİMDİK...

    MUTLUHAN

    İLK OLARAK MUTLUHANDAN BAŞLAYALIM ARKADAŞ GİDİYORSUN GÜZEL OTUR ÇAY KAHVE İLGİLENMELER GÜZEL FALAN NEYSE MOTORSİKLETİN TAMİR OLURKEN HİÇ GÖREMİYORSUN SERVİS LİSTESİNİ ALIYORSUN ŞU ŞU TAPASI DEĞİŞMİŞ 3 TL ŞU DEĞİŞMİŞ 5 TL İSTER İSTEMEZ TERETTÜRDE KALIYORSUN.(ÇOK PARASI OLAN İNSANIN UMRUNDA OLMAZ)
    DOĞU BATI D&B
    GELDİK D&B DOĞU BATI MOTORSİKLETİME ARABA VURDU SAAT AKŞAM 8 CİVARLARINDA BİRTEK AÇIK OLARAK ORAYI BULDUM ÇEKİCİYLE GÖTÜRDÜK BIRAKTIK GÜZEL NEYSE 1 2 HAFTA GEÇTİ BENİ ARADILAR BEYFENDİ MOTORSİKLETİ BİZE GETİRİRMİSİNİZ EKSPER GELİP BAKACAK SİZDE MOTOR DEDİM BURDA YOK DEDİLER NEYSE SONRA ARADILAR BURDAYMIŞ DEDİLER BU İŞLEMİ O HAFTA TAM 3 DEFA YAPTILAR BEYFENDİ MOTOR DEDİLER YETER ARTIK DEDİM SAYDIM SÖVDÜM ÇOK UĞRAŞTIRDI EXPERSE FATURAYI GÖNDERMESİ 1 HAFTA BEYFENDİ PARÇALAR GELDİ DİYOR 2 GÜN İÇİNDE MOTOR HAZIR DİYORLAR ARIYORUM DAHA PARÇALAR GELMEDİ DEDİLER YANİ KISACASI 5 PARA ETMEZ.
    ANES MOTOR

    ANES MOTOR HALKALIDAKİ SERVİSİNE ZİNCİR DİŞLİ SETİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN GİTTİM ONUN İŞLEMLERİNDE BİR SIKINTI OLMADI SHOWRROMDA RİZOMA ELCİKLERİ GÖRDÜM HOŞUMA GİTTİ ALDIM TAKTIRDIM YOLDA GİDERKEN USTALARIN TAKTIĞI ELÇİKLERİN VİDALARI YOLA ÇIKTIKTAN 10 DAKİKA SONRA FIRLADI VİRAJ DÖNERKEN SOL ELCİĞİN GAZ KOLU GİBİ DÖNMESİ AZ KALSIN KAZAYA NEDEN OLUYORDU GERİ GÖTÜRDÜM İADE ETTİM BİR SIKINTI YARATMADILAR ORJINALI VVERELİM DEDİLER GÜLDÜM 400 TLYE ELÇİK SATMIŞ YAN SANAYİMİŞ DEDİM DAHA TÖVBE ORDANDA UZAKLAŞTIK.
    HONDA YENİKÖY

    BURAYA 1 AY ÖNCE FALAN GİTTİM YAĞ YAĞ FİLTRESİ DEĞİŞTİRMEYE USTALAR ELİ ŞEYİNDE ÇALIŞAN TİPLER GELDİ BANA AÇIKCASI ÇALIŞANLARI BİR YALAKALIK İÇİNDE OLMASI BENİ TATMİN ETMEDİ NEYSE YAPTILAR ETTİLER YOLA ÇIKTIM SUYUNA BAKİM DEDİM MOTORDA SU YOK NASIL USTASIN SEN DAHA 1000 BAKIMINA GELMİŞ MOTORSİKLETE BAKMIYORSUN ADAM AKILLI ORADAKİ BAYANDA YUKARDAKİ DİĞER YAŞADIKLARIMI ANLATTIM HONDAYA ŞİKAYET EDEBİLİRSİNİZ DEMİŞTİ AKLIMA GELİP ETMEDİĞİMİ SÖYLEMİŞTİM KISMET YENİKÖY HONDADAN BAŞLAMAK VARMIŞ.

    ARKADAŞLAR KİMİSİ GİDİP MEMNUN KALMIŞTIR KİMİSİ KALMAMIŞTIR BEN BAŞIMA GELEN OLAYLAR BUNLAR SİZİNDE VARSA PAYLAŞIN İNSANLAR BİLGİLENSİN BU OLAYLARI TEK BİR MOTORSİKLETTE DEĞİL 3 FARKLI MODEL HONDA MOTORUMDA YAŞADIM 2014 MODEL 2016 MODEL VE 2017 MODEL MOTORLARIMDA EĞER İŞTEN ANLIYORSAN GARANTİSİ YOKSA MOTORUN GÖTÜRME KARDEŞİM KENDİN YAP EN GÜZELİ DİĞER HONDA SERVİSLERİNE GİTMEDİM UZAK VB. SEBEBLERDEN AMA FARKLI OLACAĞINIDA DÜŞÜNMÜYORUM. EĞER GİTTİĞİM BAŞKA SERVİS OLURSA 400 KM SONRA YENİ BAKIM ZAMANI VAR ESENGÜLE GÖTÜRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM TEKRAR KONUYA ESENGÜL HAKKINDADA BİRKAÇ BİRŞEY YAZARIM .. TEKERİNİZ DÜZ BASSIN ALLAHA EMANET OLUN ..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    kakare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2012
    Şehir
    Muğla-İstanbul
    Motosikleti
    HONDA CBR650FA
    Mutluhan'ı önermiyorum kesinlikle..

    Resmen motoru 2 saate yakın içerde tutup ekspertiz yapmadan bişeyi yok diye geri verdiler. Durumu çakıp üzerlerine gidince de kabul edildi. Yoğunluktan falan bakılamadı dendi ama 200 liraya yakın faturayı çıkardılar. Gerçi ödemedim sonra honda türkiye ile iletişim vs bi sürü şey oldu bitti.

    Bunu gördüysek daha neler olabilir kim bilir.

    Senelerdir Honda Konşuk Motora giderim. Bi yanlış görmedim
    Sonuç olarak Mutluhan'ı önermiyorum şahsen. Zaten arabacı ora

  3. #3

    Üyelik
    13 Mart 2017
    Garanti yoksa periyodik bakımdı zincir dişli değişimiydi vs. bunları kendiniz yapamıyormusunuz arkadaşlar, ufacık alet, arabayı kapının önünde 1 satte bakımını yapıp kullanıyorum, demek istediğim elin avrupalısının evinin önünde yaptığı şeyi biz neden yapamıyoruz, basit işler bunlar, servislere gidip eziyet çekmeye değmez diye düşünüyğrum, tabii hekesin eli anahtar tutmaz ama tutanda bunu dikkate alsın lütfen...

  4. #4

    Üyelik
    27 Ocak 2015
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    cbr 1000 rr ve fjr 1300
    2002 den beri honda kullanıcısıyım, tüm alım satımlarımı ve bakımlarımı yeniköy honda da yaptırdım, hiç bir problem yaşamadım tam tersine oldukça iyi ve güleryüzlü hizmet aldım, herkeze tavsiye ederim

  5. #5
    Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2016
    Şehir
    istanbul/bingol
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Honda Esengül haric hicbiri bes para etmez, benim duauncem bu yonde.

  6. #6
    weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Haziran 2015
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Anes den uzak durun, 100 liralik ariza icin motor indirip 3bin tl kitleyeceklerdi zamaninda.
    Periyodik bakimda da bakim yaptilar bagalari bozup verdiler 2bin km sonra bagalari degistirmek zorunda kaldim.Calisanlar coluk cocuk tecrubesiz, usta yok calisan olarak.

    Honda DB de yolunacak kaz olarak goruyor musteriyi tavsiye etmem.

    Esengul tavsiye ederim kaza, ariza durumunda Ali esengulun kendisine danisin mutlaka hem isten anliyor hemde servisin sahibi kendisi cok yardimci oluyor.. Musteriyi it yerine koymuyor digerleri gibi.

  7. #7
    natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    Hasanpaşa mototal on numara...

  8. #8
    logicache - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Agility125 Cbr125r Crf250l Nmax155 R25 D250 Xpulse
    motosikletimin sol ayakligini yol kenarindaki mantara sürtüp kirdim, vites kolunu da yamulttum. ellerinde parca yoktu, ali esengul yamuk kolu duzeltti, ayaklik yerine de uzunca bi civata yapti, para almadan gonderdi. bir kere de lastik degisim ucreti 100 lira olmasina ragmen orada calisan kisi yanlislikla 75tl fiyat vermisti. Yanlislik oldugu anlasilmasina ragmen bir kere 75 tl fiyat verildi diye o fiyattan yapmak istediler. motosikleti de ordan almistim, satis bolumu de gayet ilgili tavsiye ederim.

  9. #9

    Üyelik
    15 Ağustos 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    R25
    400 tl ye elcik alıyo adam ve yan sanayi)

  10. #10
    mfBulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Mayıs 2016
    Şehir
    Adana
    Adana'da sadece bir tane var bayi. Mersin'in ise neredeyse her ilçesinde var. Henüz bayiler hakkında bir fikrim yok motoru yeni aldığım için. Sırayla geze geze öğrenecez artık.

  11. #11

    Üyelik
    09 Şubat 2017
    Motosikleti
    HONDA CBR 250 R
    Alıntı Tvs01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    400 tl ye elcik alıyo adam ve yan sanayi)
    :D orjinal demişti bir tane oğlan değilmiş yetkili serviside güven kalmadı ..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)