Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Sürüşe Az Yansıyan, Hafif Topcase Önerisi? ( Çanta ve Denge Hakkında)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    20 Eylül 2015
    Merhaba arkadaşlar Cbf150 kullanıyorum bir ögrenci olarak hergün sırt çantası, kask taşımaktan bıktım. Önceden Shad Sh40 model çantam vardı, çok ağır ve direk motorun kendi tutamaç demirine taktıgım için dengemi çok etkiledigini düşünüyordum. Ellerimi bırakınca direk gidon yalpalamaya başlıyordu.Bu yüzden o çantayı sattım.
    Şimdi 35lt yi geçmeyen yüksekligide 31cm geçmeyen(ne kadar alçak olursa rüzgardan etkilenmesi o kadar azalır diye düşünüyorum?) mümkün oldugunca hafif bir topcase ariyorum. Givi e300nt2, shadın küçük modelleri ve hondanın orjinal 29lt çantası şu ana kadar bulabildiklerim. Ama hiç birinin kendi agırlıgı yazmıyor internette. Birde bu sefer tutamaç yerine kendi çanta demirine takıcam. Bu çanta demiri direk kuyruga basmadıgı için dengemi dahamı az bozar acaba bunuda merak etmekteyim? Teşekkürler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ağustos 2016
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Honda Dio
    Bence o yalpalama her motorda olmuyor. Ben pulsar kullanıyorum ve öyle bir sorun yaşamıyorum ki 120-145 km hız aralığında defalarca uzun yolda kullandım. Normal hızlarda ellerimi gidondan bırakabiliyorum rahatlıkla. Çanta iyi bir marka değil. Arvik marka ve 50 lt. Daha önce discover 150f varken 52 lt'ilk gaff marka kullandım ve onda da öyle bir sorunum yoktu.
    bilirkişi bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)